fbpixel

Search icon
Search
5 key-items που χρειάζεστε τους επόμενους μήνες
THE LOOK

5 key-items που χρειάζεστε τους επόμενους μήνες

Τα σχέδια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες κατά τη διάρκεια του χειμώνα


Η χειμερινή περίοδος μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε stylish σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας, με κομμάτια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους. Η άνετες και cozy σιλουέτες είναι βασικά στοιχεία μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας. Με τα πρώτα κρύα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους η προσοχή μας είναι στραμμένη στην ολοκλήρωση της winter collection που θα προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και σίγουρα αρκετή ζεστασιά

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα 5 key-items που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας και που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες, ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» ημέρες. Ανακαλύψτε τα!

Forever Coat 

49116b37059e4dc522d4d4666caa8821.png

Τα παλτό αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια για τις χειμερινές ημέρες. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς όχι μόνο προστατεύουν από το κρύο αλλά χαρίζουν στιλ και μπορούν να εντυπωσιάσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Καλύπτουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια της εικόνας και γι' αυτό η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα κομψό, all time classic coat είναι αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Maxi σιλουέτες σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ και το γκρι θα προσφέρουν ασφάλεια και πρακτικότητα. Επιλέξτε το για να δημιουργήσετε tonal looks και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε. 

Fresh denim

913b289864f36187d90ddc10c44981d3.jpg

Τα τζιν κυριαρχούν σε κάθε γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως εποχής, και γι αυτό χρειάζονται πάντοτε την απαραίτητη ανανέωση. Κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερα σχέδια, ωστόσο εκείνα που πάντα θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες, ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι straight leg jeans. Η ίσια γραμμή εκτός από ευελιξία κολακεύει τη σιλουέτα, χαρίζοντας ύψος. Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις κι εμείς προτείνουμε να αναδείξετε τον casual chic χαρακτήρα τους. Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάστε το μ' ένα roll neck top, ankle boots κι ένα bomber jacket. Stylish outfit, day to night!

The all day boots

a7ea040b9a3770b760db3c93dd0a67f0.jpg

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχει τύχει να φύγετε από το σπίτι το πρωί και να γυρίσετε το βράδυ; Η απάντηση είναι, πολλές. Και γι' αυτό ακριβώς χρειάζεται τα κομμάτια που επιλέγουμε να πλαισιώνουν τα every-day looks μας να χαρακτηρίζονται από άνεση και ευελιξία. Όσον αφορά τα παπούτσια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή που να πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις από ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Είτε έχει κρύο, είτε βρέχει μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας και να προσφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Plus, έχουν τη μαγική ικανότητα να ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα items, από φορέματα και φούστες μέχρι tailored pants και jeans. Χαρίστε ποικιλία στη συλλογή σας, επενδύοντας σε περισσότερα από ένα κομμάτια. 

The chic staple

300009477-192221436580059-620455657909197293-n.jpg

Ένα polished shirt θα σας «λύσει» τα χέρια, ακόμα και τις πιο απαιτητικές ημέρες, ενώ παράλληλα προσδίδει κομψότητα και διαχρονικότητα. Μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Μερικοί fashionable τρόποι για να το φορέσετε είναι μαζί με κοστούμι σας, κάτω από ένα πουλόβερ, cardigan ή knitwearvest με wide leg pants που θα αναδείξουν και το σώμα σας. Το λευκό πουκάμισο θα είναι πάντοτε το πιο δημοφιλές και chic, ωστόσο αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα αλλά να μην χάσετε καθόλου πόντους από το στιλ σας, το off-white, το κρεμ και οι αποχρώσεις της άμμου είναι must.

The every day accessory

c5022728ff18cdf4b3d8824bd0a9defc.jpg

Αναζητάτε ένα αξεσουάρ που μπορεί να σας συνοδέψει στη πλειοψηφία των περιστάσεων. Μία δερμάτινη shoulder bag σε μαύρες, καμηλό και καφέ αποχρώσεις είναι αυτό που χρειάζεστε. Μοιάζει υπέροχη με τα office looks σας αλλά και με τα πιο casula για τις καθημερινές σας βόλτες. Δίνει τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αλλά και κάτι παραπάνω. Θα την έχετε στη συλλογή σας για μια ολόκληρη ζωή, καθώς δεν θα θεωρηθεί out of fashion όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μια δοκιμή θα σας πείσει.