fbpixel

Search icon
Search
 4+1 καλοκαιρινά podcasts για να απολαύσετε δίπλα στο κύμα
TRAVEL

4+1 καλοκαιρινά podcasts για να απολαύσετε δίπλα στο κύμα

Θα σας ταξιδέψουν και θα γίνουν η ιδανική συντροφιά σας τις πιο hot summer days


Το καλοκαίρι μάς καλεί να ζήσουμε το απόλυτο όνειρο σε κάποιον προορισμό, που ξεχωρίζει για τις ειδυλλιακές του παραλίες και τη γαλήνια ατμόσφαιρα που αποπνέει. Όσο ιδανική κι αν είναι η παρέα μας, υπάρχουν στιγμές που αποζητούμε μερικές ώρες πλήρους ηρεμίας, απλά και μόνο με το βλέμμα μας να πλανάται στο καλοκαιρινό τοπίο. Η τέλεια συντροφιά σε αυτές τις στιγμές είναι τα podcasts, που έχουν τον τρόπο να εξιτάρουν τη φαντασία μας και να μας γαληνεύουν, ειδικά όταν πρόκειται για κυκλοφορίες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα απόλυτα summer podcasts, τα οποία θα γίνουν η φετινή συντροφιά σας πλάι στο κύμα!

1. Wind of Change

Είναι σημαντικές οι αλλαγές στη ζωή μας και αυτό το podcast το αποδεικνύει περίτρανα. Μέσα από τα επεισόδια θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε πως κατά τη διάρκεια της ζωής κάθε ανθρώπου οι αλλαγές είναι μια από τις πιο φυσικές συνθήκες που συμβαίνουν και το πρόσημό τους μόνο θετικό μπορεί να είναι. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, που όλα γύρω φαντάζουν πιο γαλήνια από ποτέ, είναι η ιδανική αφορμή για να αναθεωρήσουμε και να σκεφτούμε εκ νέους και τους ανθρώπους και τις καταστάσεις δίπλα μας, να δούμε ποιους και τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι είναι αυτό που πρέπει να αντικρίζουμε από εδώ και στο εξής και διαφορετική ματιά.

35316b8279c408ec9e390e32df734990.jpg

2. Τable Manners with Jessie Ware

Και ποιος δε θα ήθελε να γευματίσει με τον αγαπημένο του celebrity! Η διάσημη τραγουδίστρια Jessie Ware, ως γνήσια food lover, ετοίμασε αυτό το podcast με σκοπό να συντροφεύσει κατά τη διάρκεια του γεύματος όλους τους ακροατές. Είναι ίσως το ιδανικό podcast για εσάς που αναζητάτε παρέα την ώρα που απολαμβάνετε το κρασί σας στην παραλία. Σαν bonus, οι εκλεκτοί καλεσμένοι που επιλέγει μιλούν για ενδιαφέρουσες ιστορίες για τη ζωή και την προσωπικότητά τους.

3. Slow Radio

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαλαρώνετε στην παραλία με μουσική που έχει τον τρόπο να σας ηρεμεί και να σας εντάσσει στο απόλυτο mentality αναζωογόνησης. To Slow Radio που αποτελεί μια παραγωγή του BBC, παίζει all day τις μερικές από τις πιο hot low επιτυχίες, όπως jazz κομμάτι, μπαλάντες, αλλά και pop hits. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή για τις ώρες που βρίσκεται on the road κι ετοιμάζεστε για τον επόμενο summer προορισμό σας!

dz8swkgw4aacvjh.jpg

4. Pop Culture Happy Hour

Είστε λάτρεις της τέχνης; Εκμεταλλευτείτε τη summer season -τώρα που για λίγο έχετε ξεφύγει από το working mode- και γνωρίστε καλύτερα την Pop Art, που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά κι έχει θέσει τα θεμέλια για τις τάσεις στο design. Μερικοί από τους hot καλεσμένους του podcast που παίρνουν θέση στα θέματα πολιτισμού είναι μεταξύ άλλων οι Linda Holmes, Glen Waldon, Stephen Thompson, και Aisha Harris, αναδεικνύοντας το πάθος τους για την τέχνη και μιλώντας περί έντονων χρωμάτων και iconic φιγούρων.

5. The Big Travel Podcast

Aπό τη γειτονική μας Ιταλία μέχρι τις μακρινές Μαλδίβες, τα επεισόδια αυτού του podcast θέτουν στο επίκεντρο τον πολιτισμό κάθε τόπου, μέσα από αξιοθέατα και local φαγητό, ανθρώπους και παραλίες που ομορφιά τους «κόβει» την ανάσα. Μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία της εικόνας, αλλά οι περιγραφές γίνονται πηγή έμπνευσης για τον καθένα σας, κάνοντάς σας να θέλετε να γυρίσετε ολόκληρο τον κόσμο.

Enjoy!