fbpixel

Search icon
Search
4 ολοκαίνουριες must-visit αφίξεις της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

4 ολοκαίνουριες must-visit αφίξεις της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη για το πιο fun καλοκαίρι


Δροσερές, αέρινες, μοναδικές summer nights στη Θεσσαλονίκη, σε νέα spots, σε νέα μέρη, στα πιο ειδυλλιακά σημεία της. Η πόλη ετοιμάζεται γι' ένα "καυτό" καλοκαίρι! Φέτος μοιάζει πιο ελκυστική από ποτέ, τόσο για τους locals όσο και γι' αυτούς που την επισκέπτονται, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον σαγηνευτικό της χαρακτήρα. Θέλετε να ανακαλύψετε τα πιο hot new entries της Θεσσαλονίκης, που πολύ σύντομα θα αποτελούν talk of the town; Εμείς τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα!

Kalokeri Apallou

284905522-1071315833515722-7890497575439789925-n.jpg

Το Apallou αποτελεί αναμφίβολα σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης κι είναι το απόλυτο meeting point του κέντρου, έχοντας μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα premium bar-restaurant, που υμνεί τη γαστρονομία και φιλοξενεί στον κατάλογό του μοναδικά drinks και cocktails. Πολύ σύντομα, το team του Apallou θα συστήσει στο κοινό της πόλης -κι όχι μόνο- ένα νέο project, που έρχεται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην social life της Θεσσαλονίκης! Το kalokeri Apallou, θα βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο στην περιοχή αεροδρομίου, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και σε αυτό, οι guests θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δροσιστικά ποτά και τις πιο εκλεκτές ετικέτες κρασιών, αλλά και πεντανόστιμες γεύσεις, που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Stay tuned για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες!

The Hungry Bulldogs 

201815608-2455070887972345-4672724255639714182-n.jpg

Το Bulldogs & The Beast έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα αγαπημένα places του κέντρου της πόλης και τώρα, το team που βρίσκεται πίσω από αυτό, ετοιμάζει ένα νέο project που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Το The Hungry Bulldogs, θα ανοίξει τις πόρτες του πολύ σύντομα δίπλα ακριβώς από αυτό, στην Αλεξάνδρου Σβώλου 1 και θα χαρίσει έναν αέρα ανανέωσης σε μία από τις πιο hot corners της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται -ουσιαστικά- για το new member της «οικογένειας», όπου θα μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικές street food γεύσεις, που συνοδεύονται πάντα με τα signature drinks που θα φιλοξενούνται στο super fresh, ανανεωμένο menu. Σε αυτό το νέο project η ταυτότητα συνδυάζεται άψογα με την ποιότητα και την πλούσια γεύση, ενώ θα υπάρχει κι η δυνατότητα take away, εφόσον οι guests το επιθυμούν. Extra tip: Όταν το επισκεφθείτε, πείτε ένα μεγάλο "ναι" στα ζουμερά burgers και στα ζυμαρικά με σολομό. Θα κερδίσουν μία θέση στην καρδιά σας...

Romantzo

283144171-420458169606063-2040207185361062573-n.jpg

Πώς θα σας φαινόταν να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα πιο αγαπημένα στενά της πόλης, μία ζεστή summer day, με καλή παρέα και χαλαρή διάθεση; Αν η σκέψη αυτή σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, τότε το Romantzo στη Βεροίας 2, είναι το must-visit place για εσάς! Σε αυτό το μέρος, όλοι -ανεξάρτητα από το πού κάθονται- αισθάνονται πως είναι μία παρέα, καθώς με το ιδιαίτερο ύφος του αγκαλιάζει τους πάντες χωρίς να κάνει διακρίσεις ανάλογα με το στιλ, την ιδεολογία ή τις όποιες προτιμήσεις σε κάθε επίπεδο. Η γνωστή αρχιτέκτονας, Νικόλ Αποστόλου βάζει την υπογραφή της στο νέο project, που άνοιξε πολύ πρόσφατα τις πόρτες του κι ήδη, έχει αγαπηθεί από τους Θεσσαλονικείς. Για τους food-lovers, η Εύη Κυριακοπούλου έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο menu, που περιλαμβάνει πολλά, διαφορετικά dishes για όλα τα γούστα, ενώ ο Αστέρης Ψαρράς θα σας καθοδηγήσει πλήρως, για να ανακαλύψετε τα δικά σας αγαπημένα cocktails, που θα χαρίσουν στο φετινό καλοκαίρι ένα τελείως διαφορετικό άρωμα. Το Romantzo ήταν μία ιδέα, ένα όνειρο τριών ανθρώπων που έγινε πραγματικότητα και τώρα, περιμένει να αγαπηθεί από όλη την πόλη...

Shed 小屋

283809548-109144405074555-5022253896090196562-n.jpg

Ένα νέο, fresh coffee shop έκανε δυναμική είσοδο στην καθημερινότητα της πόλης κι ήδη, έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά όσων το επισκέφτηκαν. Το Shed 小屋, στην Πατριάρχου Διονυσίου 11, είναι το νέο Japanese coffee focused project που ήρθε να αλλάξει όσα γνωρίζαμε κι αποτελεί, μία φρέσκια πρόταση στο χώρο του specialty coffee στη Θεσσαλονίκη. Μία μικρή αποθήκη στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό meeting place, με ξεχωριστή αισθητική και chill vibes. Στο Shed 小屋 σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε μια σειρά από καφέδες speciality είτε σε blend, είτε σε single origin και στον κατάλογο έχει προστεθεί ο αγαπημένος cold brew, που ήδη μετράει πολλούς fans, ενώ στο πλούσιο menu θα συναντήσετε το famous, matcha tea, καθώς και πολλά, signature cocktails, που σερβίρονται σε 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό ποτήρι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι ανοικτό από τις 07:30 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ και σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά.