fbpixel

Search icon
Search
New Entries: Οι most-talked-about ταινίες του Netflix που θα απολαύσουμε τον Ιούνιο
ARTS & CULTURE

New Entries: Οι most-talked-about ταινίες του Netflix που θα απολαύσουμε τον Ιούνιο

Οι νέες παραγωγές που θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον


Νέες παραγωγές κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix μέσα στο επόμενο διάστημα και ήδη ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε και να χαθούμε στις συναρπαστικές ιστορίες τους. Ταινίες για όλα τα γούστα που σίγουρα θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον και που θα θυμάστε για καιρό.

Παρακάτω, οι νέες hot ταινίες του Netflix για τον Ιούνιο!

Interceptor

aaaaqsuegbpuywgqrv28-xftyrpsj1viusbreebq3wevzgqb-vn-ckkhlkdcrrm9vwtmse6aku6uafrke9jyscwtvs1-yrdzj-qgagyf6otmkgqmkz0hpylshpaxomqtlkaujd0itzvwftfqn0cx37uw0xpfha.jpg

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ. Μια νέα συναρπαστική ταινία δράσεις που θα ξετρελάνει τους λάτρεις του είδους. Πρωταγωνιστούν: Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane κ.ά.

Έκανε πρεμιέρα στις 3/6.

Hustle

aaaabwp-nktk-zteevf3lt6urz2vymqiz6vckqs6hpjhyxc2i7wgp114npudtbm35vab-qk1ondjvzbbdgpsgifmmms-suw8ibmqbfqn.jpg

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερός Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και η σχέση τους εξελίσσεται σε κάτι το ξεχωριστό. Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Ben Foster, Robert Duvall κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 8/6.

Trees of Peace

1366977-treesofpeace-922778.jpg

Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η ταινία αυτή πρόκειται να αναδείξει το αληθινό νόημα της ζωής και της πραγματικής αγάπης. Πρωταγωνιστούν: Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 10/6.

Heart Parade

aaaabfudcptc-heacwykzxwkansjztjmkk5unmjqh1ubx2xd9bsvrneoa6jpbmohbqhwimccsz-4swuked08kxcahczyikptkorgsb2n.jpg

Μια «γυναίκα καριέρας» που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία με σκοπό να σώσει τη δουλειά της. Εκεί, γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους. Πρωταγωνιστούν: Anna Próchniak, Mickal Tsernetski, Ivo Raisky κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 15/6.

Spiderhead

spiderhead-chris-hemsworth-1140x600.jpg

Το "Spiderhead", ένα νέο θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth, μαζί με τους Miles Teller και Jurnee Smollett, αποτελεί μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της χρονιάς! Στην ταινία θα δούμε τους Teller και Smollett σε ένα υπερσύγχρονο σωφρονιστικό κατάστημα που διευθύνει ένας λαμπρός οραματιστής (Hemsworth) που πειραματίζεται με φάρμακα που αλλάζουν το μυαλό. Δεν υπάρχουν μπάρες, ούτε κελιά, ούτε πορτοκαλί φόρμες...

Κάνει πρεμιέρα στις 17/6.

Love & Gelato

https-netflixlifecom-files-2022-04-lag-unit-06890r.jpg

Η Lina υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό! Πρωταγωνιστούν: Owen McDonnell, Anjelika Washington, Susanna Skaggs κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 22/6.

The Man from Toronto

mv5bytjjywe3zmmtnwyxmc00yjqylwi3ngmtymexnziyytvlmdi4xkeyxkfqcgdeqxz3zxnszxk-at-v1.jpg

Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει. Πρωταγωνιστούν: Ellen Barkin, Kaley Cuoco, Woody Harrelson κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 24/6.

Enjoy!