Αποτελεί το πιο κεντρικό meeting point στη Θεσσαλονίκη, κάνοντάς μας την καλύτερη παρέα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα. Μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, χάρη στην εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα, τις ξεσηκωτικές του μουσικές επιλογές από κορυφαίους djs της πόλης, αλλά και το σπουδαίο δυναμικό των ανθρώπων, που κρύβεται πίσω από το όνομά του. Το Apallou κλείνει αύριο 17 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής και μας προσκαλεί στις 19:00 το βράδυ σε ένα ξεχωριστό party γενεθλίων που θα κρύβει πολλές όμορφες εκπλήξεις.
Το αγαπημένο σημείο συνάντησης σχεδόν «ενηλικιώνεται» και έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες ανθρώπων που έζησαν μοναδικές στιγμές με τους κολλητούς ή τις κολλητές, το πρώτο φιλί με την κοπέλα ή το αγόρι τους, ένα βράδυ που ξεκίνησε χαλαρά και κατέληξε σε εμπειρία ζωής, έναν χωρισμό που μοιράστηκαν με εκείνους που αγαπάνε ή ένα απλό ποτό πριν πάνε σπίτι και κατέληξε σε εξομολόγηση. Ένα γοητευτικό puzzle, που έχει συμβάλει στην αυθεντική του ταυτότητα.
A big dream came true!
Ένα μικρό espresso bar στην Καρόλου Ντηλ έκανε το 2005 τα πρώτα του βήματα, μπαίνοντας σιγά σιγά και με πολύ μεράκι στον κόσμο της εστίασης της Θεσσαλονίκης. Aπό εκείνη την εποχή, κατάφερε σχεδόν αμέσως να καθιερωθεί ως το σήμα - κατατεθέν της πόλης, καθώς λόγω της προνομιακής κεντρικής του θέσης, δημιούργησε την καθημερινή άνεση που επιζητούσε το κοινό.
Από την πρωινή ή απογευματινή βόλτα στην αγορά μέχρι την βραδινή έξοδο, κατάφερε να αποκτήσει την πρώτη θέση στις επιλογές των τοπικών, και όχι μόνο, επισκεπτών του. Υπέροχη γεύση, άριστη εξυπηρέτηση, έμφαση στη λεπτομέρεια και φιλική φιλοξενία ξεχώρισαν από την αρχή, αναγάγοντάς το σήμερα σε ένα exclusive bar restaurant που προσφέρει μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία. Το αρχικό όνειρο της ομάδας του έγινε πραγματικότητα. Στο δυναμικό τους ανήκουν πλέον οχτώ ενεργά spots, τα οποία ξεχωρίζουν, επίσης σε σημαντικά σημεία στην πόλη.
A unique food experience
Από την αρχή του, σημαντικό στοιχείο, για το οποίο ξεχώρισε ήταν και η γαστρονομική του ταυτότητα. Στο Apallou, έχει δοθεί ιδιαίτερη επιμέλεια στην σύνθεση του main menu, από τις healthy options του πρωινού και brunch μέχρι την ευρεία γκάμα των lunch, dinner. Μια ενδιαφέρουσα ποικιλία πρωταγωνιστεί και στο street menu, το οποίο δεν πρέπει να παραλείψουμε. H μαγειρική προσέγγιση του chef, Σπύρου Καμαριωτίδη, βασίζεται σε άρτιας ποιότητας πρώτη ύλη, παρέχοντας μια υψηλής ποιότητας απόλαυση.
Τον δικό τους μαγικό ρόλο παίζουν τα signature cocktails του. Ο bar manager, Γιώργος Τερζάκης διακρίνεται για την ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του στη δημιουργία εξαιρετικών συνδυασμών, που μας ταξιδεύουν με τα γοητευτικά τους αρώματα.
Let the party begin!
Αύριο είναι η μεγάλη βραδιά για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο birthday party του αγαπημένου spot. Ένα εντυπωσιακό photobooth με props θα μας περιμένει, ώστε να αποτυπώσουμε τις fun στιγμές με τους φίλους μας και να γίνουμε απευθείας κομμάτι των 17 χρόνων του. Στα decks θα είναι οι γνωστοί Djs της πόλης, Christos Mitrentsis και Leonidas Kotelis για να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους, ενώ απολαμβάνουμε το cocktail ή το ποτό μας! Special highlight θα είναι το «exposed apallou», μία ιδιαίτερη θεματική που όποιος θέλει θα μπορεί να αφηγηθεί ιστορίες που τον ενώνουν με το αγαπημένο του bar. Οι ερωτήσεις θα γίνουν από τον μοναδικό Μιχάλη Σαρόπουλο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα σβηστούν και τα κεράκια της τούρτας κάνοντας μία όμορφη ευχή!
Info: Μητροπόλεως &, Καρόλου Ντηλ 10, Θεσσαλονίκη, Facebook: Apallou, Instagram: @apallou
Happy birthday Apallou!