fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

12 ενυδατικές κρέμες που δε μπορούμε να αποχωριστούμε την άνοιξη

Βρείτε τη δική σας και θα τη λατρέψετε


12 ενυδατικές κρέμες που δε μπορούμε να αποχωριστούμε την άνοιξη

Αν έπρεπε να καταγράψετε όλα όσα θα ήταν απαραίτητα σε μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, πιθανότατα θα κατέληγε σε τρία σημαντικά βήματα: ένα εξαιρετικό καθαριστικό, ένα καθημερινό SPF και μια ενυδατική κρέμα που σας κάνει να φαίνεστε λαμπερή, γεμάτη και σε καμία περίπτωση να μην θυμίζετε την πιο αφυδατωμένη πλευρά του εαυτού σας. Ακούγεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα, η εύρεση της τέλειας κρέμας ημέρας μπορεί πραγματικά να χρειαστεί πολλές δοκιμές. Με πολύ απλά λόγια μια ενυδατική κρέμα είναι τόσο καλή όσο τα συστατικά που περιέχει. Όσοι έχουν ξηρή επιδερμίδα θα πρέπει να αναζητούν ειδικά ενυδατικές κρέμες προσώπου που περιέχουν μαλακτικά, ενυδατικά, κεραμίδια, νιασιναμίδη και αυξητικούς παράγοντες, καθώς αυτά τα συστατικά δημιουργούν ένα κατάλληλο εμπόδιο για τη σφράγιση της υγρασίας. Πέρα από αυτά θα πρέπει να αποφύγετε συστατικά που θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τους πόρους ή να προκαλέσουν αντίδραση, όπως συντηρητικά και χημικές ουσίες.

The products

Make A Difference™ Feuchtigkeitsgel, Origins: Μία εξαιρετικά ελαφριά ενυδατική κρέμα που δρα σε βάθος και ανακουφίζει από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος ακόμα και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα.Η ελαφριά υφή της δε βαραίνει και ενυδατώνει όσο αφυδατωμένη και αν είναι η επιδερμίδα. Κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες.

Orchidée Impériale, Guerlain: H κρέμα εμπλουτίζεται με την τεχνολογία Cell Respiration™, και γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική χάρη στην ανεπανάληπτη δράση δύο ξεχωριστών ορχιδέων.
Επιτρέπει τη ρύθμιση της κυτταρικής αναπνοής προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ικανότητα παραγωγής ενέργειας των κυττάρων και, κατ’ επέκταση η αναγέννησή τους.

Environ_3DSynergé™ Filler Crème, Environ: H 3DSynergé™ Filler Crème είναι το αποτέλεσμα επταετούς επιστημονικής έρευνας και κλινικών δοκιμών. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της απώλειας του όγκου που συμβαίνει αναπόφευκτα καθώς ωριμάζουμε.

Sa smoothing cream, CeraVe: Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα, σχεδιασμένη μαζί με δερματολόγους. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμιδικό φραγμό.

Hydra-Repair Treatment Cream: Camellia, Geranium Blossom: Εξαιρετικά πλούσιας υφής, μη λιπαρή κρέμα προσώπου, η σύνθεση της οποίας είναι σχεδιασμένη για να επιτυγχάνει μέγιστα επίπεδα υγρασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα, δύο φορές την εβδομάδα, για ξηρές επιδερμίδες και/ή επιδερμίδες με εμφανή σημάδια γήρανσης.

Aqualia Thermal Night Spa, Vichy: Ενυδατική φροντίδα νυκτός και μάσκα σε 1 Aqualia Thermal Night Spa 75ml. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βαθος, με διάρκεια και ειναι πιο όμορφη και ξεκούραστη απο το 1ο πρωινό.

 True self

True self

Make A Difference™ Feuchtigkeitsgel, Origins, Sephora

BUY ME
 Luxury in

Luxury in

Orchidée Impériale, Guerlain, Sephora

BUY ME
 Innovative composition

Innovative composition

Environ_3DSynergé™ Filler Crème, Environ

BUY ME
 3 essential ceramides

3 essential ceramides

Sa smoothing cream, CeraVe, Attica

BUY ME
 Rich texture

Rich texture

Hydra-Repair Treatment Cream: Camellia, Geranium Blossom, Attica

BUY ME
 2 in 1

2 in 1

Aqualia Thermal Night Spa, Vichy, Hondos Center

BUY ME

Κρέμα Διπλής Δράσης, Tzimas Cosmetics: Για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Προσφέρει ενυδάτωση, προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, βελτιώνει την υφή του δέρματος, βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του και επιβραδύνει τις διεργασίες γήρανσης του δέρματος. Ενδείκνυται και για την περιποίηση ευαίσθητων δερμάτων, ενώ είναι κατάλληλη και για άνδρες.

Bamboo Crème Frappée Skin Reviving Fresh Gel, Erborian: Η Bamboo Crème Frappée γλιστρά πάνω σας σαν παγωμένο νερό, δίνοντας μια ένεση ζωντάνιας στο δέρμα σας. Η υφή της που θυμίζει γρανίτα απορροφάται άμεσα από το δέρμα και προσφέρει τόνωση και ενυδάτωση. Μόλις απορροφηθεί, η Bamboo Crème Frappée ξυπνά την επιδερμίδα, η οποία τονώνεται ορατά και αποκτά πιο απαλή και λεία όψη. 

Kenzoki Hydra Norm/Dry Skin Cream, Kenzo: Αυτή η πλούσια κρέμα με το χαλαρωτικό άρωμα προσφέρει 72 ώρες ενυδάτωσης. Συνδυάζει το Υδατικό Εκχύλισμα Ανθών Ιερού Λωτού, το οποίο διεγείρει τη φυσική ροή ενυδάτωσης της επιδερμίδας, με Υαλουρονικά Οξέα φυσικής προέλευσης και χαμηλού και μεσαίου μοριακού βάρους, τα οποία ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγρασίας. Αυτή η κρέμα ενισχύει τα αποθέματα υγρασίας στα διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας, διασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Essential Energy Hydrating Cream, Shiseido: Ενυδατική κρέμα, με ελαφριά και απαλή υφή, που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Η Essential Energy ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία της επιδερμίδας να ενυδατώνεται και αναχαιτίζει την δημιουργία λεπτών γραμμών. Το αποκλειστικό συστατικό Hyaluronic Acid RED της Shiseido προσφέρει ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί 3 φορές περισσότερο.

Hydra Zen, Lancome: Κάθε μέρα, το ψυχολογικό και περιβαλλοντικό στρες μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί, να γίνει πιο ευαίσθητη και να χάσει την ελαστικότητά της. Η Hydra Zen είναι μελετημένη ακριβώς πάνω σε αυτές τις επιπτώσεις του στρες, για να προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση αλλά ταυτόχρονα να καταπραϋνει την επιδερμίδα και να σβήνει τα σημάδια που αφήνει πάνω της το στρες.

Effaclar H, La Roche Posay: Ενυδατική κρέμα προσώπου Effaclar H. Καταπραϋντική ενυδατική φροντίδα. Eνυδατώνει το λιπαρό δέρμα που έχει ευαισθητοποιηθεί λόγω θεραπειών που προκαλούν ξηρότητα. Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα καταπραΰνεται εντατικά και ανακτά την άνεση και την απαλότητά της. Η ξηρότητα, η απολέπιση και οι κοκκινίλες μειώνονται ορατά. Η επιδερμίδα γίνεται ξανά λεία στο άγγιγμα. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.

 Want more

Want more

Κρέμα Διπλής Δράσης, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Slide on

Slide on

Bamboo Crème Frappée Skin Reviving Fresh Gel, Erborian, Sephora

BUY ME
 Designer mode

Designer mode

Kenzoki Hydra Norm/Dry Skin Cream, Kenzo, Sephora

BUY ME
 Smooth in

Smooth in

Essential Energy Hydrating Cream, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Balanced skin

Balanced skin

Hydra Zen, Lancome, Attica

BUY ME
 Oily skin

Oily skin

Effaclar H, La Roche Posay, Attica

BUY ME