fbpixel

Search icon
Search
10 ski chalet που πρέπει να κλείσετε για αυτή τη σεζόν
ESCAPE

10 ski chalet που πρέπει να κλείσετε για αυτή τη σεζόν

Οι top επιλογές μας στην Ευρώπη


Ο καιρός ψυχραίνει και οι ανάγκες μας προσαρμόζονται στα δεδομένα. Οι δραστηριότητες που επιλέγουμε για να χαλαρώσουμε αποκτούν διαφορετικό χαρακτήρα και από την δροσιά της θάλασσας επιλέγουμε την δροσιά του βουνού. Προσφέροντας τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και την ιδιωτικότητα ενός σαλέ, τα ski chalet είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες. Από παραδοσιακά ακίνητα στο Verbier μέχρι μοντέρνα apartments στο Val d'Isère, εδώ είναι δέκα με διαθεσιμότητα τους επόμενους μήνες.


Ανακαλύψτε τις επιλογές μας και διαλέξτε το chalet που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Για ζευγάρια 

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου - Chamonix, Γαλλία

dc0c4c5a-290c-4ef0-ad96-8135ca952c0c.webp

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο chalet βρίσκεται στο όμορφο χωριό Les Bossons, στη μέση της κοιλάδας του Chamonix. Διαθέτει ενιαία κουζίνα/τραπεζαρία και καθιστικό, καθώς και ένα άνετο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο στο ισόγειο. Διαθέτει όλες τις πολυτέλειες που θα περιμένατε σε ένα ξενοδοχείο, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, ευρύχωρο ντους με "καταρράχτη" και smart τηλεόραση με υπηρεσίες streaming και συλλογή ταινιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ξύλινο υδρομασάζ στο ιδιωτικό εξωτερικό κατάστρωμα, καθώς και τη βεράντα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Mountain Lofts στο Tschuggen Grand Hotel - Arosa, Ελβετία

snapinstaapp-379855077-687497616598297-6594320267097240705-n-1080.jpg

Το Tschuggen Grand Hotel προσφέρει όμορφη θέα στα βουνά Arosa στην Ελβετία. Αυτή τη σεζόν, θα ανοίξει τέσσερις ορεινές σοφίτες με την ιδιωτικότητα διαμερισμάτων με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις πέντε αστέρων του ξενοδοχείου. Χτισμένα από βιώσιμα υλικά, τα lofts κυμαίνονται από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, καθιστικά, μπάνια, σάουνες και μπαλκόνια. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις ski-in/ski-out, καθώς και το spa Bergoase του Tschuggen και τον ιδιωτικό ορεινό σιδηρόδρομο Tschuggen Express.

La Grambla - Val Gardena, Ιταλία

8526fae7-a989-4450-8222-e9dbe63998df.webp
Το Val Gardena είναι ένα από τα πιο γραφικά θέρετρα των Δολομιτών, με πάνω από 740 μίλια πίστες για σκιέρ όλων των δυνατοτήτων. Αυτό το chalet βρίσκεται στη Santa Cristina, με τη διάσημη διαδρομή σκι Sellaronda σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Διαθέτοντας μοντέρνους, μινιμαλιστικούς και ζεστούς εσωτερικούς χώρους, το στούντιο-διαμέρισμα διαθέτει ένα κρεβάτι king size δίπλα στο καθιστικό που οδηγεί σε μια μικρή κουζίνα. Στο κτίριο υπάρχει σκανδιναβική σάουνα, καθώς και δωρεάν χώρος στάθμευσης.


Για παρέες

Chalet Mont Blanc Megève - Γαλλία

25dcc208-3003-4857-867d-e1ce444267f6.webp

Το πολυτελές χιονοδρομικό θέρετρο Megève έχει θέα στην πανύψηλη οροσειρά Mont Blanc και είναι εύκολα προσβάσιμο σε μια ώρα οδικώς από τη Γενεύη. Σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια από το κεντρικό θέρετρο, αυτό το γοητευτικό chalet διαθέτει δύο δίκλινα δωμάτια για δύο ζευγάρια ή φίλους. Με εσωτερικούς εμπνευσμένους χώρους, διαθέτει ανοιχτή κουζίνα/τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι και θέα στο Mont Blanc. Με λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης και πλυντήριο ρούχων, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα long Σαββατοκύριακο.

Les Alpages de Champagny - La Plagne, Γαλλία

811612e2-cac8-40fb-bbe9-08b8474ccdad.webp

Το Les Alpages de Champagny διαθέτει αρκετά άνετα αλπικά apartments, το καθένα από τα οποία μπορεί να φιλοξενήσει από τέσσερα έως δέκα άτομα. Στην είσοδο του Vanoise National σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, τα διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων είναι ευρύχωρα και άνετα με πρόσβαση με σκι μέσα/έξω από την ποικίλη περιοχή Paradiski. Οι παρέες μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα, τη σάουνα και το χαμάμ, καθώς και το γυμναστήριο και το κέντρο ευεξίας για μασάζ και περιποίηση προσώπου μετά το σκι.

Vail Lodge - Val d'Isère, Γαλλία

vail-lodge-living-room-looking-through-to-snug-day.jpg

Το Mountain Rooms διαθέτει μια επιλογή από πολυτελή, μοντέρνα δωμάτια για μεσαίες και μεγάλες παρέες. Τα περισσότερα είναι "scatered", που σημαίνει ότι μπορείτε να μαγειρέψετε μόνοι σας και να καλέσετε σεφ σε επιλεγμένες ημέρες. Το Vail Lodge έχει πρόσβαση για ski-in-ski-out στους αναβατήρες Solaise ή Bellevarde στο Val d'Isère, με θυρίδες σκι σε κάθε όροφο για την αποθήκευση του εξοπλισμού. Το Lodge διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (τρία με ιδιωτικό μπάνιο και δύο που μοιράζονται ένα μπάνιο), καθώς και κουζίνα/τραπεζαρία ανοιχτού χώρου και καθιστικό με κομψή διακόσμηση και μαλακά ριχτάρια. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μπαλκόνι με όμορφη θέα στο βουνό.

Για οικογένειες

Chalet δύο υπνοδωματίων - Chamonix, Γαλλία

b2c36394-f460-472d-b428-5d9b418a1f07.webp

Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο chalet βρίσκεται στο κέντρο του Chamonix, με τους αναβατήρες και τα εστιατόρια του θέρετρου σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το καθιστικό διαθέτει μοντέρνους, σκανδιναβικής έμπνευσης εσωτερικούς χώρους με βελούδινα έπιπλα και θέα στο βουνό. Οι τετραμελείς οικογένειες θα βρουν ένα ευρύχωρο κύριο υπνοδωμάτιο, ένα άνετο δωμάτιο με κουκέτες και ένα οικογενειακό μπάνιο. Οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν τις εγκαταστάσεις πλυντηρίου, να απολαύσουν raclette και fondue στο σαλόνι και να καθίσουν στο μπαλκόνι με θέα στο Mont Blanc.

Chalet δύο υπνοδωματίων - Bad Gastein, Αυστρία

db5665de-cc61-4992-b49b-cbda15fafeaf.webp

Επίσης πρόσφατα ανακαινισμένο, αυτό το chalet διαθέτει μερικούς από τους πιο κομψούς εσωτερικούς χώρους σε αυτή τη λίστα. Βρίσκεται δίπλα στο γραφικό Gasteiner Wasserfall και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια: ένα διπλό για τους γονείς και ένα διπλό κρεβάτι με κουκέτες για τα μικρά παιδιά. Εκεί θα βρείτε μια νέα κουζίνα και ένα μικρό καθιστικό για να καθίσετε το βράδυ μπροστά από την τηλεόραση. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δύο δωρεάν θέσεις στάθμευσης και να ανακαλύψουν πολυάριθμες περιπατητικές διαδρομές στην τοπική περιοχή.

Melezes - Val d'Isère, Γαλλία

7-melezes-9-new-kitchen-dec-20181.jpg

Αυτό το apartment βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός μοντέρνου συγκροτήματος στο Val d'Isère. Διαθέτει ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια για τα παιδιά - και τα δύο έχουν απλή και μινιμαλιστική διακόσμηση. Θα βρείτε επίσης μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία οκτώ ατόμων για διασκέδαση και ένα μπαλκόνι με δυτικό προσανατολισμό. Το κτίριο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Val d'Isère και τους αναβατήρες Solaise και Bellevarde, καθώς και το τελεφερίκ Olympique.

Basalte - Verbier, Ελβετία

650854-25780-xl.webp

Αυτό το παραδοσιακό αλπικό chalet με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στο Verbier απέχει δύο λεπτά με τα πόδια από τον αναβατήρα σκι Medran. Διαθέτει ευρύχωρο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με μεγάλο τζάκι και παραδοσιακή ξύλινη επίπλωση. Οι γονείς μπορούν να κοιμηθούν στο κύριο υπνοδωμάτιο, το οποίο έχει θέα στο βουνό, ενώ τα παιδιά μπορούν να μείνουν στο κοντινό παιδικό υπνοδωμάτιο με δύο κουκέτες. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τα βράδια χαλαρώνοντας στο υδρομασάζ ή πίνοντας ζεστή σοκολάτα στη βεράντα. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αγορών πριν από την άφιξη για να παραγγείλετε ψώνια και είδη πρώτης ανάγκης.

Κεντρική φωτογραφία:  Tschuggen Grand Hotel Spa