fbpixel

Search icon
Search
PEOPLE & MOMENTS

10 best steps για να διοργανώσετε το τέλειο gathering

Όλα τα must-haves που θα σας κάνουν να το πετύχετε


10 best steps για να διοργανώσετε το τέλειο gathering


Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στους εορτάζοντες της ζωής μας. Εάν ανήκετε σε αυτούς που γιορτάζουν, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα μοναδικό γεύμα στο σπίτι σας, ώστε να υποδεχθείτε τους δικούς σας αγαπημένους και να περάσετε υπέροχα. Παρακάτω, καταγράψαμε όλα όσα θα χρειαστείτε, με σκοπό να είναι όλα στην εντέλεια, αφήνοντας στους καλεσμένους την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Ανακαλύψτε τα πιο κομψά must-haves!

1. Rosé Think Pink

Έχοντας ανθώδη χαρακτήρα στη μύτη, που προέρχεται από την επιλογή ζυμών και με άρωμα από λευκόσαρκο ροδάκινο, μικρά βερύκοκα και άγουρη φράουλα, διαλέξτε ένα κρασί που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Συνδυάστε με μεσογειακή κουζίνα και σερβίρετέ το παγωμένο.

1-mran5.jpg

2. C is for Cristals

Το υπέροχο κρασί θα πρέπει να σερβιριστεί σε ένα tres chic κρυστάλλινο ποτήρι, που θα ταιριάξει φανταστικά με το υπόλοιπο art de la table. Μια απίστευτα elegant επιλογή που θα πρωταγωνιστεί για μια ζωή στα επίσημα γεύματά σας.

3. Don't Forget: The Flowers

Είτε λατρεύετε τα αγριολούλουδα, είτε τα ανθισμένα πολύχρωμα λουλούδια, αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το απόλυτο setting, προσδίδοντας «ζωντάνια» στο τραπέζι σας. Τοποθετήστε τα στον χώρο μέσα σε ένα φίνο και μινιμαλιστικό βάζο πορσελάνης.

dior-5Wjx0.jpg

4. Details That Matter

Eίναι γνωστό πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό μην παραλείψετε τις απαραίτητες προσθήκες που θα απογειώσουν το σκηνικό του τραπεζιού σας. Πέρα από τα υπέρκομψα σερβίτσια και τα λουλούδια, τοποθετήστε μερικά κεριά, τα οποία θα χαρίσουν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα και θα μετατραπούν στο τέλειο last minute touch!

5. The Perfect Dress

Ένα φόρεμα ταιριάζει υπέροχα στα φθινοπωρινά looks και συγκεκριμένα σε αυτήν την περίσταση. Επιλέξτε κάποιο με έντονο print, που ωστόσο θα σας δώσει την ευελιξία κινήσεων, την άνεση που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα θα σας αναδείξει στην πιο κομψή οικοδέσποινα!

lauren-santo-domingo-vogue-spain-01.jpg

6. Comfort & Chic Shoes

Όσο για τα παπούτσια, είναι σημαντικό να διατηρούν ένα elegant, άκρως προσεγμένος ύφος, αλλά ταυτόχρονα να είναι άνετα ώστε να μη σας ταλαιπωρήσουν. Ένα suede μποτάκι με χαμηλό, χοντρό τακούνι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

7. Shine Bright Like a Diamond

Μια προσθήκη που δεν πρέπει να απουσιάζει από το τελικό look σας ακόμα και στο σπίτι, είναι τα κοσμήματα. Και πάλι, είναι σημαντικό να είστε άνετες, δίχως τίποτα να σας εμποδίζει. Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια θα χαρίσουν τη λάμψη και την πολυτέλεια που θα απογειώσουν την εικόνα σας.

modic-fashion-editorial-milky-haze-by-rachel-webb-6.jpg

8. Stunning Lips

Bonus, τι καλύτερο από ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση, που θα δώσει φως και «ζωντάνια» στο πρόσωπό σας. Θα ταιριάζει τέλεια με τις ουδέτερες αποχρώσεις του υπόλοιπου look σας και αναδεικνύει όλα τα είδη επιδερμίδας. The perfect touch of color!

9. The Power of Scent

Last but not least, μερικές σταγόνες από ένα ιδανικό άρωμα είναι αυτές που χρειάζεστε για να γίνεται η πρωταγωνίστρια, όπως άλλωστε σας αξίζει! Κάτι chic, ιδιαίτερο και σωστό για την περίσταση, που να αποπνέει κάτι το φθινοπωρινό, παραμένοντας στο δέρμα σας για για άπειρες ώρες και κάνοντάς σας να ξεχωρίσετε!

new-years-eve-dresses-1607705851.jpg

10. The Goodbye Gift

Τέλος, μια ωραία ιδέα θα ήταν εάν στο τέλος της ημέρας προσφέρατε ένα συμβολικό δώρο στους καλεσμένους σας, με σκοπό να τους ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα goodbye box με μερικές λιχουδιές είναι μια σίγουρη κι εύκολη για εσάς.



1

Wine

Ροζέ, Κτήμα Κυρ-Γιάννη BUY HERE

2

Glass

Cristal D'Arques, Παρουσίαση BUY HERE

3

Vase

Γυάλινο, Zara Home BUY HERE

4

Candles

Blomdoft, IKEA BUY HERE

5

Dress

Cotton voile, Max Mara BUY HERE

6

Shoes

Ted Baker, Kalogirou BUY HERE

7

Earings

Ροζέτες πράσινες σε δάκρυ, Κasparian Jewellery BUY HERE

8

Lipstick

Rouge Dior Ultra Care, Sephora BUY HERE

9

Perfume

Orhpeon edp, Diptyque, Attica BUY HERE

10

Sweets

Γεμιστά μπισκότα ταχινιού χωρίς ζάχαρα, Exereton BUY HERE