fbpixel

Search icon
Search
Υπέροχες προτάσεις brunch & χειροποίητες γεύσεις που έχουμε αγαπήσει παραμένουν δίπλα μας
LET'S BOOST YOU UP

Υπέροχες προτάσεις brunch & χειροποίητες γεύσεις που έχουμε αγαπήσει παραμένουν δίπλα μας

Το Farina Casa Bakery σας προσφέρει μοναδικές επιλογές μέσα από την take away υπηρεσία του


To νέο Farina Casa Bakery είναι ένα παραδοσιακό αρτοποιείο, αλλά κι ένα updated ζαχαροπλαστείο. Τρεις γενιές μετά, μας καλωσορίζει στο νέο κατάστημα στην Καλαμαριά. Η Αθηνά Κοκκινίδου, η ψυχή του Farina Casa Bakery, μεγάλωσε μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση και δηλώνει ενθουσιασμένη που συνεχίζει την παράδοση.

Ας γνωριστούμε

farina.jpg

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, που εδώ και χρόνια κάνουμε αυτό που αγαπάμε και ξέρουμε καλύτερα: ψωμί με τον πιο παραδοσιακό τρόπο σε 20 διαφορετικές ποικιλίες, αρτοποιήματα, γλυκίσματα και 3D τούρτες για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμοι ή γενέθλια. Ο κόσμος μάς προτιμά για το καθημερινό του τραπέζι κι αυτό είναι κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα. Έχετε δοκιμάσει το πεϊνιρλί μας; Το φτιάχνουμε με την ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1935. Το ίδιο ισχύει και για το κουλούρι μας. Τα πάντα ψήνονται εκείνη τη στιγμή και σε μικρή ποσότητα. Έτσι, διασφαλίζουμε πως ο πελάτης μας θα προμηθεύεται πάντα τα προϊόντα μας φρεσκοψημένα και ζεστά.

Η ζαχαροπλαστική αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς. Ετοιμάζουμε κουλουράκια και βουτήματα και αφράτα τσουρέκια - πολλοί τα χαρακτηρίζουν ως τα πιο νόστιμα της πόλης. Επίσης, στο εργαστήριό μας φτιάχνουμε μοναδικά σιροπιαστά, με αγνά φύλλα κρούστας και αφράτη ζύμη. Με ρίζες από την Ανατολή και την Κωνσταντινούπολη, τα γλυκά αυτά απαιτούν άριστη τεχνική στην εκτέλεσή τους. Το μυστικό βρίσκεται στο πλούσιο, χρυσαφένιο σιρόπι μας. Οι τούρτες είναι κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Με γνώση 80 ετών και πρώτης ποιότητας υλικά, δημιουργούμε κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν. Δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Φτιάχνουμε τα γλυκά μας με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Τέλος, ετοιμάζουμε και παγωτό με την καλύτερη κρέμα γάλακτος και φρέσκα υλικά κατευθείαν από την Ιταλία. Δεκατρείς γεύσεις θεϊκού παγωτού που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ξετρελάνουν!

Νέο ξεκίνημα

Στο νέο μας -ένατο στον αριθμό- κατάστημα στην Καλαμαριά προχωράμε ένα βήμα παραπέρα. Αποφασίσαμε να στηριχθούμε στα κορυφαία μας προϊόντα, που είναι και η ταυτότητά μας, άλλωστε. Εναρμονισμένοι με τις νέες συνθήκες που απαιτεί η εποχή, στο Farina Casa Bakery λειτουργεί η υπηρεσία take away, για εσάς που επιθυμείτε να γευτείτε τα φρεσκοψημένα προϊόντα από τον φούρνο μας.

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, τα φημισμένα μας κουλούρια, τα πεϊνιρλί με την τρούφα, το ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο και σολομό, το super bowl με το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου, το μέλι και τα φουντούκια, το σάντουιτς με τα μανιτάρια και φυσικά, το banoffee French toast! Κι όλα αυτά, συνοδευόμενα με τον ολόφρεσκο καφέ μας, τους φρέσκους χυμούς και τα breakfast cocktails!

1-HYYSM.jpg

Επιστρέφοντας

Η ασφάλεια και η υγιεινή είναι στην κορυφή της λίστας μας. Η νέα εποχή απαιτεί να είμαστε πολύ πιο συνεπείς και να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια. Ο καθένας πρέπει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και είμαστε εδώ για το κομμάτι που μας αναλογεί. Για το Farina Casa Bakery αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Απλά, τώρα είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Φυσικά, ακολουθούμε σχολαστικά όλα τα νέα μέτρα και τις οδηγίες. Στόχος μας είναι να είμαστε και να νιώθουμε όλοι ασφαλείς κάθε στιγμή. Οι πελάτες μας θα πρέπει να είναι σίγουροι πως με χαρά θα κάνουμε όλα όσα χρειαστούν, κι ακόμη περισσότερα! Ο χειμώνας αυτός θα είναι σίγουρα διαφορετικός, αλλά είναι στο χέρι μας να τον κάνουμε να μείνει αξέχαστος!

Boost you up tip of the day: Brunch o’clock: Φτιάξτε τη διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή, δοκιμάζοντας τις πιο εκλεκτές take away επιλογές & αισθανθείτε για λίγο βασίλισσες!

Info

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 39, Νέα Κρήνη Καλαμαριά, Tηλ. 2310 452647

Site: www.farinacasa.com

Facebook: farinacasabakery

Instagram: farina_casa_bakery