fbpixel

Search icon
Search
Your dreamy body: Γνωρίστε την υπερσύγχρονη αλυσίδα γυμναστηρίων στη Θεσσαλονίκη
WELLNESS

Your dreamy body: Γνωρίστε την υπερσύγχρονη αλυσίδα γυμναστηρίων στη Θεσσαλονίκη

Τα Moov Exclusive Fitness Studios θα σας πείσουν πως ήρθε η ώρα για εκγύμναση κι ευεξία


Τώρα που ο χειμώνας έχει έρθει, σκεφτόμαστε πόσο ιδανικό θα ήταν εάν μπαίναμε και πάλι σε «πρόγραμμα», ξεκινώντας γυμναστήριο. Μερικές ώρες την εβδομάδα εκεί, σίγουρα θα μας έδιναν το απαραίτητο boost που χρειαζόμαστε για να κατακτούμε την κάθε ημέρα, γυμνάζοντας παράλληλα τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Μπορεί, άλλωστε, να θεωρηθεί ένα είδος ψυχοθεραπείας, που δεν την πάροδο του χρόνου συμβάλει ολοένα και περισσότερο στο να αισθανόμαστε καλύτερα, αποκτώντας περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τι γίνεται, όμως, όταν ο χρόνος μάς πιέζει και είναι δύσκολο να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας τη γυμναστική; Στην περίπτωση αυτήν αναζητάμε το ιδανικό γυμναστήριο, που κατόπιν συνεννόησης θα μας εξυπηρετήσει έτσι ώστε οι ώρες που θα αφιερώνουμε εκεί να είναι οι κατάλληλες με βάση τις δικές μας υποχρεώσεις. Plus, κάτι εξίσου σημαντικό είναι να βρείτε το team με το οποίο θα ταιριάξετε πραγματικά και που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στην αλυσίδα γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios, που είναι από τους πλέον υπερσύγχρονους χώρους εκγύμνασης κι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη. 
glow-moov-1.jpg

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Τους δύο αυτούς χώρους των Moov Exclusive Fitness Studios θα τους βρείτε στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά και στη Νέα Κρήνη. Η πρωτοπορία τους είναι το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας τους με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα στα προγράμματα γυμναστικής από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και τα Σάββατο 10:00 - 14:00. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας κατάλληλα, έτσι ώστε να βρείτε τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα για γυμναστική, χωρίς να πιέζεστε από συγκεκριμένα ωράρια και ημέρες λειτουργίας.

Πρόκειται για δύο boutique fitness studios που έχουν ως πυξίδα τους την ολιστική προσέγγιση της άθλησης. Στους χώρους των γυμναστηρίων Moov μπορείτε να βρείτε προγράμματα Pilates και Functional training όπως και την υπηρεσία της εξατομικευμένης προπόνησης του Personal Training. 

Δείτε παρακάτω κάποια από τα προγράμματα!

Pilates:

  • Pilates ( Reformer & Cadillac)
  • Yoga
  • Pilates Fusion
  • Rehab
  • Mat Pilates
  • Pre-Post Natal Pilates

Functional:

  • TRX
  • Circuit MOOV
  • Abs-Hips
  • Stretching
  • Box Fitness
  • Cross MOOV
  • Moov it
2023-11-04-moov8431.jpg

Η ομάδα και τα προγράμματα

H ομάδα των γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios είναι πραγματικά μοναδική. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται εκδρομές με στόχο τον αθλητισμό αναψυχής, ομιλίες ανοιχτές προς το κοινό στο πλαίσια της υγείας και της ευεξίας κι εθελοντικές αιμοδοσίες. Το γεγονός αυτό είναι ένα plus για εσάς ώστε να επιλέξετε τα συγκεκριμένα γυμναστήρια, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στις ώρες γυμναστικής στις εγκαταστάσεις τους.

    Η επαφή με τη φύση, άλλωστε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκγύμναση τόσο του σώματος όσο και του μυαλού, ενώ μέσα από τις ομιλίες θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν στη γυμναστική και στην υγεία κατ' επέκταση. Σαν bonus, οι εθελοντικές αιμοδοσίες είναι ιδανικές για όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις δράσεις, που στόχο έχουν την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη.

    Κλείστε τη δοκιμαστική σας προπόνηση και το έμπειρο προσωπικό των γυμναστηρίων θα είναι κοντά σας για να επιλέξετε την υπηρεσία που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας.

    Info:

    Moov Exclusive Fitness Studio - Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά, 2310482444, 6974610380 | Instagram, Facebook

    Moov Exclusive Fitness Studio - Σμύρνης 1 & Μιαούλη, Νέα Κρήνη, 2310431831 | Instagram, Facebook


    Website: moovfitness.gr, Email: info@moovfitness.gr