fbpixel

Search icon
Search
Yes & No: Οι τάσεις που κρατάμε και πετάμε τη Fall/Winter 2025 season από τη συλλογή μας
THE LOOK

Yes & No: Οι τάσεις που κρατάμε και πετάμε τη Fall/Winter 2025 season από τη συλλογή μας

Όλα όσα θα αποχωριστούμε αλλά και εκείνα με τα οποία θα τα αντικαταστήσουμε


Οδεύοντας ολοένα και περισσότερο προς την καρδιά του φθινοπώρου, η γκαρνταρόμπα μας εμπλουτίζεται με περισσότερα σχέδια από τη fall/Winter 2025 season. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γνωρίζουμε εδώ και καιρό τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες. Μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε αλλαγής σεζόν είναι ανανέωση ντουλάπας και ο διαχωρισμός των σχεδίων που θα μας συνοδεύσουν ξανά αλλά και εκείνων που ήρθε η στιγμή να αποχωριστούμε μια για πάντα. Παρακολουθώντας τα trends που κυριάρχησαν στις πασαρέλες τους προηγούμενους μήνες, έχουμε ξεχωρίσει τι κρατάμε και τι πετάμε τη σεζόν που διανύουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνεται μία πραγματική fashionista!

No: Sequins & glam 

07bb426f15c458d5e3071c3c306e05d8.jpg
Image source: @fashionista

Το περασμένο φθινόπωρο, οι παγιέτες και οι λάμψεις κατέκλυσαν τόσο τους δρόμους των μεγαλουπόλεων της μόδας όσο και τα δικά μας σύνολα. Άλλωστε, μεγάλοι σχεδιαστές, ανάμεσα τους οι Hermès, Simone Rocha, Gucci, Paco Rabanne, Isabel Marant, Rochas, Rick Owens, Emporio Armani, Blumarine, Rodarte, Ferragamoμας απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτά τα εντυπωσιακά κομμάτια δεν έχουν θέση μόνο στις βραδινές μας εμφανίσεις, γεγονός που μας οδήγησε στη day to night επιλογή τους. 

Yes: Satin pieces 

pink20skies.jpg
Image source: @ariviere

Τη φετινή σεζόν, τα κομμάτια που θα δώσουν τη λάμψη που χρειαζόμαστε είναι τα satin. Διάσημοι οίκοι μόδας, μεταξύ άλλων οι Bevza, Giorgio Armani, Eudon Choi, Erdem, Ferragamo, Victoria Beckham και Alberta Ferretti επέλεξαν αυτο το διαχρονικό ύφασμα για χαρίσει κομψότητα και υψηλή αισθητική στην εικόνα μας. Φορέματα, παντελόνια αλλά και πουκάμισα θα κυριαρχήσουν στη γκαρνταρόμπα μας. 

No: Red velvet

7996aef43c6b67a124c60cc5fb4c4967.jpg
Image source: @pinterest

Το κόκκινο βρισκόταν παντού μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Οι πασαρέλες των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham είχαν κατακλυστεί με τη συγκεκριμένη φλογερή απόχρωση. Στον κόσμο του street style, κοστούμια, παλτό, αξεσουάρ αλλά και total red looks συνόδευαν κάθε μας εμφάνιση. 

Yes: Burgundy touch 

a877e4bc0cee649b79f5d0a561f0798b.jpg
Image source: @alisontoby

Την πρώτη θέση στις λίστα με τις χρωματικές τάσεις ήρθε να πάρει το Βουργουνδί. Εντυπωσιακό, timeless και απόλυτα chic θα συμμετέχει στη συλλογή κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, οι οποίοι το συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους. Επενδύστε σε κομμάτια που σας ταιριάζουν και απογειώστε το στιλ σας. 

Νο: No pants trend 

Κατα τη διάρκεια του περασμένο χειμώνα, οι απανταχού fashionistas γέμισαν το feed του instagram τους με σύνολα, βασισμένα στο no-pants trend. Από την άλλη πλευρά, οίκοι μόδας, όπως οι Vivienne Westwood, Miu Miu, Ferragamo και Alexander Wang μας πρότειναν συνεχώς, να αφήσουμε τα παντελόνια στην ακρή και να τα αντικαταστήσουμε από bodysuits με καλσόν. 

Yes: Tailored pants 

Φέτος, ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας την παραπάνω τάση και να την αντικαταστήσουμε από τα αγαπημένα σας, tailored trouser που μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε εμφάνιση. Η γήινες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα βρίσκονται στο επίκεντρο. Μάλιστα σας δίνετε η ευκαιρία να παρουσιάσετε δύο τάσεις μαζί, καθώς μπορείτε να φορέσετε το tailored παντελόνι σας μαζί με ένα σατέν πουκάμισο. Ανυπομονούμε!