fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Xmas scents: 9 αρώματα για να μυρίζετε υπέροχα στις χριστουγεννιάτικες εξόδους

Λίγο παραπάνω glow και αυτές τις γιορτές


Xmas scents: 9 αρώματα για να μυρίζετε υπέροχα στις χριστουγεννιάτικες εξόδους

Η εύρεση ενός αρώματος που θα σας συντροφεύει πάντα μπορεί να είναι μια διαδικασία πολλών ετών. Το άρωμα είναι προσωπικό και στον καθένα μυρίζει μοναδικά. Για αυτό το λόγο αυτή η διαδικασία είναι σίγουρα χρονοβόρα. Παρόλα αυτά οι μυρωδιές που συγκεντρώσαμε παρακάτω υπόσχονται απόλυτο αισθησιασμό στην πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Και που ξέρετε; Μπορεί να σας πείσουν να τις κρατήσετε για πάντα. Άλλα κλασικά, άλλα νέα αλλά όλα απόλυτα μεθυστικά.

The perfumes

MUSC NOIR eau de parfum, Νarciso Rodriguez: H καρδιά του musc περιβάλλεται από μυστήριο και αισθησιασμό. Οι νότες κορυφής αποτελούνται από ζουμερό δαμάσκηνο και από ηλιοτρόπιο, ένα εθιστικό λουλούδι με μεθυστικό άρωμα, και φέρνουν φωτεινότητα στο άρωμα. Στη συνέχεια, η μαύρη και σαγηνευτική καρδιά του musc χτίζει μια σκοτεινή και αισθησιακή δερμάτινη συμφωνία σουέτ.

Palais Jamais Eau De Toilette, Etro: Άρωμα με νότες από ζουμερά εσπεριδοειδή με πιπεράτη διάθεση, που στην αρχή θυμίζουν νότες από πράσινο τσάι και μέντα, ενώ στη συνέχεια αναδύονται ζεστές νότες από καπνό και δέρμα. Το όνομά του θυμίζει κήπο στη Μέση Ανατολή, τον περίφημο κήπο του Αλλάχ που περιβάλλεται από την εκκωφαντική ησυχία της ερήμου.

Perfect Intense, Marc Jacobs: Ο φωτεινός νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Καβουρδισμένα χρυσαφένια αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο δημιουργώντας ένα ζεστό τελείωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις. Πλούσιο και γεμάτο, το άρωμα αυτό είναι ένα πολύτιμο αλλά και παιχνιδιάρικο.

 Feel joy

Feel joy

MUSC NOIR eau de parfum, Νarciso Rodriguez, Attica

BUY ME
 Luxurious happiness

Luxurious happiness

Palais Jamais Eau De Toilette, Etro, Hondos Center

BUY ME
 Golden hour

Golden hour

Perfect Intense, Marc Jacobs, Attica

BUY ME

Silver Birch & Lavender Cologne, Jo Malone:  Πρωινό φως σε έναν κήπο, πλαισιωμένο από δέντρα ασημένιας σημύδας. Η αίσθηση αναζωογόνησης από το χαρακτηριστικό άρωμα της αγγλικής λεβάντας συνδυάζεται μοναδικά με νότες από δροσερό grapefruit σε μία ξυλώδη και ζεστή βάση. Αναζωογονητικό. Φρέσκο. Τολμηρό.

J'adore, Dior: Το υπέροχο λουλουδάτο άρωμα θηλυκότητας ξεδιπλώνει μια ξεχωριστή αύρα, προσεχτικά δημιουργημένη γύρω από τις νότες αποστάγματος ylang-ylang από τις Κομόρες, αποστάγματος Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, γιασεμιού Grandiflorum της Grasse και γιασεμιού Sambac. Ένα αισθησιακό και απολαυστικό, αρωματικό μπουκέτο, για ένα άρωμα που έχει αναχθεί σε έμβλημα. 

Idôle, Lancome: Εις υγείαν εκείνων που κάνουν όνειρα μεγάλα. Μιας νέας γενιάς γυναικών που κατακτούν τον κόσμο. Δυναμικών. Ειλικρινών. Ανεξάρτητων.  Στον πυρήνα του αρώματος αυτού, κρύβεται το πιο ευγενές και εμβληματικό αρωματικό συστατικό: το τριαντάφυλλο.

Ébene Fume, Tom Ford: Το άρωμα αυτό ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Eβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.

Caramel Vanilla, Zoniou: Η βανίλια είναι ένα πολύ γνωστό άρωμα που λατρεύουν όλοι. Το νοσταλγικό της προφίλ είναι επίσης ανακουφιστικό, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε άνετα. Η βανίλια είναι ελαφριά, ζαχαρώδης και σας κάνει πιο αυθόρμητες από ποτέ και όταν συνδυάζεται με την καραμέλα τότε όλα αλλάζουν.

Libre, Yves Saint Lauren: Ζήστε τη νέα, ολόχρυση ελευθερία και ανακαλύψτε ξανά το εμβληματικό αυτό άρωμα στη συλλεκτική συσκευασία σαν κόσμημα. Σήμερα, η ελευθερία έχει το δικό της εμβληματικό άρωμα-φετίχ. Με πολύτιμα συστατικά από τη Γαλλία και το Μαρόκο. Εμπνευσμένο από το το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Στο μεταίχμιο ανάμεσα στο αρρενωπό και το θηλυκό. 

     English garden

    English garden

    Silver Birch & Lavender Cologne, Jo Malone, Attica

    BUY ME
     Flower power

    Flower power

    J'adore, Dior, Attica

    BUY ME
     I am in

    I am in

    Idôle, Lancome, Sephora

    BUY ME
     Stimulating the senses

    Stimulating the senses

    Ébene Fume, Tom Ford, Attica

    BUY ME
     So sweet

    So sweet

    Caramel Vanilla, Zoniou

    BUY ME
     Golden hour

    Golden hour

    Libre, Yves Saint Lauren, Hondos Center

    BUY ME