fbpixel

Search icon
Search
Woman’s Day: Φέτος χαρίστε στον εαυτό σας μία luxurious περιποίηση μαλλιών
EDITORS' CHOICE

Woman’s Day: Φέτος χαρίστε στον εαυτό σας μία luxurious περιποίηση μαλλιών

Απολαύστε λεία και λαμπερά μαλλιά και γεμίστε αυτοπεποίθηση και σιγουριά


Η Hμέρα της Γυναίκας έφτασε και σίγουρα η κάθε μία από εσάς έχει πολλά επιτεύγματα αλλά και πολλούς ρόλους για να γιορτάσει και να ανταμείψει τον εαυτό της. Είτε ανήκετε στις businesswomen που εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, είτε ανήκετε σε εκείνες που έχουν αφοσιωθεί στην οικογένειά τους, είτε σε εκείνες που ακόμα ψάχνουν να βρουν τα επόμενα βήματά τους, όλες οφείλετε να κλέψετε κάποιες ώρες από αυτή την ιδιαίτερη μέρα και να τις αφιερώσετε αποκλειστικά σε εσάς. Χαρίστε στον εαυτό σας τη λεγόμενη pampering day, που μόνο στόχο έχει τη χαλάρωση και την απελευθέρωση της έντασης.

Έτσι και εγώ με τη σειρά μου, αποφάσισα να επισκεφθώ το κομμωτήριο Lefas Hair Operators, το οποίο πέρα από ένα υπέροχο περιβάλλον που θυμίζει spa, διαθέτει εξειδικευμένες πολυτελείς θεραπείες μαλλιών που μεταμορφώνουν άμεσα τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη, αντοχή και αίσθηση απαλότητας. Ενώ δεν πρέπει να παραλείψω ότι συνοδεύονται και από ένα άκρως απολαυστικό και χαλαρωτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής το οποίο θα διώξει μακριά άγχη και αρνητικές σκέψεις.

My Therapy

Η θεραπεία που επέλεξα να χαρίσω στον εαυτό μου είναι η Dark Oil της Sebastian Professional, μία ανάλαφρη σειρά περιποίησης εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό ελαίων για λεία και λαμπερά μαλλιά σε συνδυασμό με ένα υβριδικό leave-in προϊόν, το No.Breaker, που ενισχύει τους δεσμούς της τρίχας και προετοιμάζει τα μαλλιά για το styling.

dark-oil-sebastian-3.jpg


The Steps

1

Dark Oil Shampoo

Το Dark Oil Lightweight Shampoo καθαρίζει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους φυσικό όγκο και λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει. Εμπλουτισμένο με ένα ειδικό μείγμα ελαίων jojoba και argan, αυτό το σαμπουάν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και αφήνει τα μαλλιά έως και 3 φορές πιο λεία και λαμπερά.

2

Dark Oil Mask

3

Dark Oil Conditioner

Αφού ξεβγάλουμε τη μάσκα περνάμε στη μαλακτική κρέμα που λειαίνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, ενώ διατηρεί την κίνηση και τον φυσικό όγκο. Θα αφήσουμε το conditioner να δράσει μερικά λεπτά. Ξεπλένουμε, ταμπονάρουμε καλά τα μαλλιά με μία πετσέτα και είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο απόλυτο leave-in προϊόν.

4

No Breaker Leave-In Spray

Ένα υβριδικό προϊόν εντατικής φροντίδας που υπόσχεται έως και 99% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, επανορθώνει, δυναμώνει και χαρίζει απαλότητα, διατηρώντας το φυσικό σχήμα και όγκο των μαλλιών. Αυτό το bonding spray, με σύνθεση που περιέχει μηλικό οξύ (PLEX), εισχωρεί βαθιά μέσα στην τρίχα και επαναφέρει ακόμα και τα πιο επιβαρυμένα μαλλιά εξαιτίας χρήσης θερμικών εργαλείων και χημικών τεχνικών. Ψεκάζουμε από απόσταση 15 εκατοστών και δεν ξεβγάζουμε.

The Result

Το αποτέλεσμα ήταν άμεσα ορατό! Καθώς φορμάραμε τα μαλλιά μου, η βούρτσα σχεδόν γλιστρούσε επάνω στην τρίχα, δεν υπήρχε κανένα τράβηγμα και καμία αντίσταση. Η λάμψη τους ήταν σχεδόν εκτυφλωτική και το άγγιγμά τους τόσο απαλό σαν να είχα μόλις κουρευτεί. Τελευταία πινελιά το έλαιο Dark Oil για έξτρα δόση πολυτέλειας. Χάρη στη σύνθεσή του από το μείγμα φυσικών ελαίων της σειράς Dark Oil όπως σανταλόξυλο, κέδρο και αργκάν, τα μαλλιά έχουν ένα απίστευτο μεθυστικό άρωμα που ξεχειλίζει σε κάθε κίνηση της τρίχας. Και όλα αυτά με μία μόνο εφαρμογή!

dark-oil-sebastian-17.jpg


dark-oil-sebastian-12.jpg

Όλες έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα μαλλιά μας, θέλουμε να είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα, αφού μάλιστα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας. Για να είναι όμως εντυπωσιακά πρέπει να είναι και υγιή, λαμπερά και χωρίς σπασίματα και ψαλίδα στις άκρες! Δοκιμάστε, λοιπόν, αυτήν τη θεραπεία και θα είναι το καλύτερο δώρο που έχετε κάνει στον εαυτό σας. Και γιατί όχι, να μην το χαρίσετε και σε κάποια άλλη σημαντική γυναίκα της ζωή σας. Μάλιστα η σειρά Dark Oil είναι άκρως κατάλληλη και για οικιακή χρήση -έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τη θεραπεία και στο δικό σας μπάνιο για πιο μεταξένια και δυνατά μαλλιά από ποτέ!

No Breaks & No Boundaries by Sebastian Professional!

Ανακαλύψτε περισσότερα:

www.sebastianprofessional.com
Facebook: Sebastian Professional
Instagram: @sebastianpro_official