fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

White is Back: Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ

Κι εμείς επιθυμούμε να το επιλέγουμε συνέχεια


White is Back: Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ

Συνυφασμένο με την κομψότητα, το θηλυκό κι απαράμιλλο στιλ, αλλά και το καλοκαίρι, το χρώμα της σεζόν δεν είναι άλλο από το λευκό. Ήρθε η εποχή να το αγαπήσετε και πάλι.                                                 

COLOR TRENDS

margaret-qualley-chanel-22-bag.jpg
Chanel

Όσο κι αν δεν προκαλεί εντύπωση, το λευκό αναδείχθηκε ξανά ως μια από τις κυρίαρχες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Μάλιστα, δεν υπήρξαν λίγοι οι σχεδιαστές των μεγάλων οίκων που επένδυσαν στην κλασική και κομψή αυτή απόχρωση, δίνοντας φυσικά τη «συγκατάθεσή» τους για head-to-toe outfits. Στο catwalk του Fendi, ολόλευκα maxi φορέματα τράβηξαν τα βλέμματα, ενώ ιδιαίτερα άσπρα items συνδυάστηκαν μοναδικά μεταξύ τους στο show του Jil Sander. Είδαμε, λοιπόν, πως ειδικά αυτήν τη σεζόν οι επιλογές είναι αμέτρητες και δημιουργούν δυνατές και τολμηρές προτάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, θα βρείτε πλέον και το ιδανικό total white φόρεμα που θα σας ταιριάζει απόλυτα. Φέτος, αυτό που προσωπικά μού έκανε εντύπωση ως προς το συγκεκριμένο trend ήταν οι πολύ ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως το βολάν, ο γιακάς ή τα διακριτικά κοψίματα. Ωστόσο, στην κορυφή της λίστας των favourites μου συνεχίζει να παραμένει το πολύ απλό, τόσο κομψό και sexy λευκό πουκάμισο!

MUST HAVE

saint-laurent-summer-2022-campaign06.jpg
Saint Laurent SS22, Grigio

Αν θα έπρεπε να επιλέξετε ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας, για να εφαρμόσετε αυτήν την ισχυρή τάση, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα κοστούμι. Παρόλο που το suiting λόγω των καταστάσεων που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια βρέθηκε εκτός του ραντάρ της μόδας, δίνοντας για λίγο τη θέση του στα comfy ρούχα, αυτήν τη σεζόν επανέρχεται δυναμικά στο παιχνίδι. Έντονα λευκά σακάκια με άκρως εντυπωσιακές πινελιές και λεπτομέρειες, όπως δεσίματα στη μέση ή μαύρα στοιχεία για αντίθεση, αλλά κι έντονους ώμους, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν δε θα τολμούσατε ποτέ ένα total white look, ένα λευκό κοστούμι θα σας αλλάξει τη γνώμη. Και μην ξεχνάτε… Είναι το σύνολο που μεταμορφώνεται εύκολα ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Στις πασαρέλες, το ανέδειξαν οι Peter Do, Proenza Schouler, Erdem και Michael Kors.

DRESS TO IMPRESS

nora-attal-soaks-up-the-sun-in-weekend-max-mara-spring-2022-campaign.jpg
Weekend Max Mara

Τα ολόλευκα φορέματα κυριάρχησαν στα runways με κάθε τρόπο! Τούλι, μετάξι, κροσέ, λινό, αλλά και ποπλίνα ήταν τα υλικά που αξιοποιήθηκαν, ενώ το μήκος τους δε γνώρισε περιορισμούς, καλύπτοντας την ανάγκη κάθε γυναικείας σιλουέτας. Το αποτέλεσμα; Οι πιο καθαρές γραμμές λευκών δημιουργιών που έχουμε δει! Είτε αντλήσετε έμπνευση από τα ιδιαίτερα βολάν του Erdem και τα εντυπωσιακά κοψίματα του Et Ochs, είτε από τα στολισμένα με δαντέλα slip dresses με την υπογραφή Rodarte, ένα είναι βέβαιο: πως εκεί έξω σίγουρα υπάρχει το δικό σας αγαπημένο στιλ φορέματος!

STYLING TIPS

perivolas-hideaway-therasia1.jpg
Perivolas Hideaway στη Θηρασιά

Το λευκό είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε και να «παίξετε», η τέλεια βάση για να συνθέσετε διαφορετικά outfits. Από minimal looks με κλασικές αναφορές μέχρι πιο extravagant αποτελέσματα με την προσθήκη flashy αξεσουάρ, το στιλ που θα ακολουθήσετε εξαρτάται από τη διάθεσή σας. Αγαπημένο μου σύνολο για την πόλη: ένα total white outfit, όπου επιλέγω το τέλειο λευκό κοστούμι να το συνδυάσω με μπεζ sneakers και μια ψάθινη τσάντα. Για το beach style προτιμώ και πάλι ένα ολόλευκο oversized πουκάμισο με mini denim shorts και κροσέ τσάντα!

1

Βαμβακερό φόρεμα, Max Mara, Max Mara Boutique

2

Τσάντα ψάθινη, Tory Burch, Attica - The Department Store

3

Σκουλαρίκια Chiara, Lito, Link Jewellery

4

Βαμβακερό T-shirt, H&M

5

Αντηλιακό προσώπου Anthelios UVmune 400 με SPF 50+, La Roche Posay

6

Δερμάτινο σανδάλι, Massimo Dutti

7

Super serum Skin Tint SPF 30 της Ilia, Sephora

8

Βαμβακερή βερμούδα Marella, Dil Fashion Group

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022