fbpixel

Search icon
Search
What’s trending: Oι τάσεις στα μαλλιά του χειμώνα
MAGAZINE

What’s trending: Oι τάσεις στα μαλλιά του χειμώνα

Υιοθετήστε αυτήν που σας ταιριάζει


Έφτασε η καλύτερη εποχή του χρόνου για μια αλλαγή στα μαλλιά σας και μια ανανέωση στη διάθεσή σας! Το διάστημα που πέρασε μας έκανε όλους πιο ανοιχτούς σε νέες δοκιμές. Γι’ αυτό και φέτος ο χειμώνας φέρνει μαζί του περισσότερες προτάσεις από κάθε άλλον που πέρασε, με τους κομμωτές να είναι στην πιο δημιουργική τους φάση, με καινούριες και άκρως σικάτες ιδέες.

Χρώματα 

Η φετινή τάση ορίζει περισσότερη λάμψη: ανοιχτό καστανό με αποχρώσεις μόκας και σέπιας, ξανθές ανταύγειες σε icy blonde τόνους, μπαλαγιάζ με σκουρότερα σβησίματα στη ρίζα και πιο ανοιχτά στις άκρες. Ανάμεσά τους, οι πιο σκούροι ψυχροί χρωματισμοί κοντά στο τριχωτό με ανοιχτές ξανθές ανταύγειες στα μήκη, αλλά και οι ασημί highlights ή αποχρώσεις δημιουργούν τη χειμωνιάτικη παλέτα που θα δούμε να κυριαρχεί το 2021.

shutterstock-1929224528.jpg

Χτενίσματα

Το κυματιστό στιλ και οι ανάλαφρες μπούκλες βρίσκονται δικαίως στη hot list της νέας εποχής! Εφαρμόζονται από τις ρίζες έως τις άκρες ή μόνο στα μήκη. Στο καρέ, αγκαλιάζουν γλυκά το πρόσωπο. Στα μακριά μαλλιά, η κίνηση επιτυγχάνεται με μεγάλο ψαλίδι ή με flat iron. Αναδεικνύουν τα χρώματα, έχουν ανάλαφρη διάθεση στα balayage και χαρίζουν ένα glam look.

Κουρέματα 

Οι φράντζες -σε κάθε σχήμα- είναι ένα από τα ισχυρότερα trend της σεζόν: από ανοιχτές μπροστά με μακρύτερα πλαϊνά -σαν αυτές των ’60s-, μακριές που «καδράρουν» το πρόσωπο από τα ματιά έως τα ζυγωματικά, αλλά και σγουρές, σαν αφέλειες, για τα πιο σπαστά μαλλιά, έως τις πιο αυστηρές και γεωμετρικές πάνω από τα φρύδια. Τολμήστε τες, θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας, ανεξάρτητα με τη φόρμα που έχετε δώσει στα μαλλιά σας έως τώρα.

Ηair tip: Αυτήν τη σεζόν δοκιμάστε μια κερατίνη για λάμψη και όγκο. Είναι ένα από τα καλυτέρα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στα μαλλιά σας!  

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021