fbpixel

Search icon
Search
TRAVEL

Weekend plans: 10+1 must-haves για ένα χαλαρωτικό getaway

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!


Weekend plans: 10+1 must-haves για ένα χαλαρωτικό getaway

Ετοιμάζεστε για ένα χαλαρωτικό weekend getaway σε κάποιον κοντινό προορισμό; Παραδοσιακά, πριν από κάθε ένα τέτοιο μικρό ταξίδι, αυτό που μας απασχολεί είναι το πώς θα φτιάξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη βαλίτσα μας, ώστε να πάρουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε πραγματικά και να μην κάνουμε υπερβολές. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να βρίσκονται στην χειραποσκευή σας αλλά και το πώς θα φτιάξετε πιο εύκολα από ποτέ τη βαλίτσα των διακοπών σας!

Have a nice weekend!

Clothes

446ee46010b7036e86cdcb14f89cf477.jpg

Τα ρούχα που θα έχετε μαζί σας, όποιον προορισμό κι αν επιλέξετε να επισκεφθείτε, ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελούν τη βάση της βαλίτσας σας. Επιλέξτε pieces που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους μεταξύ τους, κυρίως σε neutral αποχρώσεις, πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας jean παντελόνι που επίσης ταιριάζει με όλα και φυσικά, μην παραλείψετε να βάλετε στην τσάντα σας κι ένα denim jacket για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες για κάθε αλλαγή του καιρού. Όπως συμβαίνει με όλα, έτσι κι όταν ετοιμάζεστε για μία σύντομη απόδραση, κλειδί είναι η οργάνωση. Ιδανικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα πλήρες lookbook με outfits που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της ημέρας κι έτσι θα αποφύγετε και τις τυχόν εκπλήξεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε φτάνοντας στον προορισμό σας και θα είστε έτοιμες να απολαύσετε τις mini διακοπές σας!

Skincare - Makeup

make-up-beach.jpg


Όταν μιλάμε για ένα weekend getaway, είναι σημαντικό να απολαύσετε την κάθε στιγμή και να γεμίσετε μπαταρίες, επιστρέφοντας πιο φρέσκες και ξεκούραστες στην καθημερινότητά σας. Δε χρειάζεται να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για την προετοιμασία μίας εξόδου. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και τοποθετήστε στο νεσεσέρ σας μόνο τα απαραίτητα προϊόντα, αφαιρώντας από αυτό τα extra products, που και πιάνουν χώρο χωρίς λόγο κι ουσιαστικά δε θα σας χρειαστούν. Διατηρήστε μία minimal ρουτίνα στις διακοπές σας, που ιδανικά θα περιλαμβάνει ένα καθαριστικό προσώπου, ένα toner, το αγαπημένο σας serum, μία ενυδατική για το πρόσωπο και τα μάτια και φυσικά μία καλή αντηλιακή, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε και τη σωστή ενυδάτωση του σώματος. Όσον αφορά στα makeup products που θα πάρετε μαζί σας, μία mascara, ένα bronzer, ένα προϊόν για τα φρύδια κι ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, είναι πραγματικά ό,τι χρειάζεστε.

Accessories

119173259-1020161741761156-8456744048506831129-n.jpg
Image source: @lucywilliams02


Ό,τι ισχύει για τα ρούχα που θα πρέπει να έχουν θέση στη βαλίτσα σας, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ που θα συμπεριλάβετε σε αυτήν. Επιλέξτε τα κομμάτια που θα πάρετε μαζί σας προσεκτικά, ενώ και σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να κινηθείτε στην ίδια χρωματική παλέτα. Προτιμήστε μία τσάντα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε ώρα της ημέρας κι επενδύστε σε κομμάτια που θα μεταμορφώσουν εύκολα και γρήγορα το κάθε look. Τα χρυσά κοσμήματα αποτελούν must το καλοκαίρι, όπως και τα μεγάλα, εντυπωσιακά καπέλα και τα γυαλιά ηλίου, που είναι απαραίτητα και στη θάλασσα.

Food

54731542-211577099798540-5945448597117571486-n.jpg
Image source: @annelauremais


Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε και σε όποιο μέρος κι αν μείνετε, καλό είναι να μη χαλάσετε τη διατροφή σας ούτε και στις διακοπές σας. Πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό; Η λύση είναι εύκολη! Τοποθετήστε στην αποσκευή σας υγιεινά snacks, όπως ρυζογκοφρέτες ή energy bars αλλά και φρέσκα φρούτα, για να τα καταναλώνετε στη διάρκεια της ημέρας κι όσο θα βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Εννοείται πως όλοι μας είμαστε πολύ πιο χαλαροί όταν απολαμβάνουμε ένα διήμερο σε έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς και προφανώς δε χρειάζεται να στερηθείτε κάτι, αλλά όσο γίνεται μείνετε πιστοί στις καλές διατροφικές συνήθειες σας, για να διατηρήσετε και την ισορροπία του οργανισμού σας. 

Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε, είναι πως πάνω από όλα αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεφύγει για λίγο από τους πολύ γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Προερχόμαστε από έναν πάρα πολύ δύσκολο χρόνο κι όλοι μας έχουμε ανάγκη για ξεκούραση και πραγματικά αξίζουμε ένα αναζωογονητικό weekend. Η σωστή οργάνωση της βαλίτσας σας, θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας και θα αποβάλλετε έτσι το extra άγχος και stress που μπορεί να σας κατακλύσει σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς θα είστε εφοδιασμένοι με όλα όσα χρειάζεστε. Καλά να περάσετε!

1

Raffia Tote

Loewe, Luisaworld.com BUY HERE

2

Sunglasses

MaxMara BUY HERE

3

Bucket Hat

Jacquemus BUY HERE

4

Beach Towel

Polo Club, notos BUY HERE

5

Swimwear

Lucy Powder Pink by Stefania Frangista, mosty.com BUY HERE

6

Slides

Gucci, Kalogirou BUY HERE

7

Sunscreen

Clinique, Attica Beauty BUY HERE

8

Wash Bag

Karl Lagerfeld, Intervista BUY HERE

9

Denim Jacket

Marella BUY HERE

10

Cleansing Antiseptic Gel

Tommy G, Hondos Center BUY HERE

11

Slim Bars

Exereton BUY HERE

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά travel news κι όχι μόνο!