fbpixel

Search icon
Search
Venice Film Festival: Η Lady Gaga εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με τη Dior δημιουργία της
PEOPLE & MOMENTS

Venice Film Festival: Η Lady Gaga εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με τη Dior δημιουργία της

Κι ό,τι άλλο συμβαίνει στην ιταλική πόλη


Το 81ο Venice Film Festival συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία. Μέχρι και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου η ιταλική πόλη θα φοράει τα καλά της και θα υποδέχεται πλήθος διάσημων ηθοποιών - κι όχι μόνο - για τις πρεμιέρες των νέων ταινιών. 

Εκτός όμως από τις υποκριτικές τους ικανότητες, οι A-listers παρευρισκόμενοι μαγνητίζουν τα βλέμματα, τόσο με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί όσο και στις συνεντεύξεις τύπου. Τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη Lady Gaga, η οποία κατέφθασε στο νησί Lido μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polanksy. Η πρωταγωνίστρια του Joker: Folie à Deux εχθές το βράδυ έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας, περπατώντας πρώτα στο κόκκινο χαλί με τον Polanksy. 

lady-gaga-michael-polansky-venice-film-festival-090424-tout-ec8b5b4a130d4398b28fce59cfb7d5da.jpg

Κι όταν πρόκειται για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η Lady Gaga γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ότι η τραγουδίστρια θα φέρει το χαρακτηριστικό της fashion drama στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετία.

Η στιλιστική της επιλογή κινήθηκε γύρω από το dark romance, που υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο εδώ και χρόνια. Η Gaga επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη του οίκου Dior. Η "διασκευή" ενός κλασικού φορέματος, έγινε με βαθύ ντεκολτέ και "γεμάτη" φούστα με πτυχώσεις. Το τελείωμα του φορέματος ήταν τόσο πολύ που μόνο μια star του επιπέδου της Gaga θα μπορούσε να υποστηρίξει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια επέλεξε να προσθέσει κι ένα iconic headpiece του αριστοτέχνη Philip Treacy - από τη haute couture fall 2001 collection - που έκοβε την ανάσα. 

Όσον αφορά τα κοσμήματα, η Gaga επέλεξε λαμπερές δημιουργίες από την Tiffany & Co. Ένα κολιέ από πλατίνα και κίτρινο χρυσό 18 καρατίων του Tiffany με διαμάντια, καθώς και σκουλαρίκια από πλατίνα και διαμάντια του οίκου και το βραχιόλι Victoria από πλατίνα και διαμάντια ολοκλήρωναν άριστα το εκθαμβωτικό της look. 

75080414007-gty-2170223305.webp

Σίγουρα, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έχει προσφέρει πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδα, αλλά η ικανότητα της Lady Gaga να τραβάει τα βλέμματα με τέτοιο τρόπο, αποδεικνύει ότι είναι μία κατηγορία από μόνη της. 

Στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκε και ο συμπρωταγωνιστής της Gaga, Joaquin Phoenix, ο οποίος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την αδερφή του, Rain. Οι δύο τους ήταν απόλυτα χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών τους στη Sala Grande.

gettyimages-2170218639-17be12.webp

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση ένα ένα κομψό μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η αδερφή του κινήθηκε στις αποχρώσεις του καφέ, επιλέγοντας ένα βελούδινο φόρεμα και εντυπωσιακά black sunglasses για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της Βενετίας.