fbpixel

Search icon
Search
Venice Film Festival: Το φεστιβάλ συνεχίζεται με εντυπωσιακές αφίξεις και λαμπερές παρουσίες
PEOPLE & MOMENTS

Venice Film Festival: Το φεστιβάλ συνεχίζεται με εντυπωσιακές αφίξεις και λαμπερές παρουσίες

Όλα όσα συμβαίνουν στην ιταλική πόλη


Το Venice Film Festival συνεχίζεται με τα φώτα της διεθνούς σκηνής να είναι συνεχώς στραμμένα στην ιταλική πόλη. Όπως όλα δείχνουν, μέχρι τη λήξη του, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, επρόκειτο να εντυπωσιαστούμε πολλές φορές ακόμα, τόσο με τις στιλιστικές εμφανίσεις των A-listers παρευρισκομένων, όσο και με τις ερμηνείες τους στη μεγάλη οθόνη. 

Το βράδυ της Δευτέρας, η Julianne Moore και η Tilda Swinton κατέπληξαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την πρεμιέρα της ταινίας “The Room Next Door,” τουPedro Almodóvar, η οποία καταχειροκροτήθηκε για 17 λεπτά, το μεγαλύτερο χειροκρότημα που έχει γίνει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση του 2024. 

gettyimages-2169914284.webp
Tilda Swinton, Pedro Almodóvar, Julianne Moore

Μετά το τέλος της ταινίας, ο Ισπανός δημιουργός φίλησε τα μάγουλα τόσο της Swinton όσο και της Moore και σήκωσε τα χέρια τους ψηλά σαν πρωταθλητές - μποξέρ. Στη συνέχεια κατέβηκε τις σκάλες με τις νέες του μούσες, παρατείνοντας το χειροκρότημα με χειραψία με τους θαυμαστές που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Φυσικά, τα βλέμματα στράφηκαν και στις στιλιστικές επιλογές τόσο των πρωταγωνιστριών όσο και του ίδιου του σκηνοθέτη. Η Julianne Moore εντυπωσίασε με το sequined gold dress του οίκου Bottega Veneta ενώ η Tilda Swinton επέλεξε ένα delicated look με την υπογραφή του γαλλικού fashion house. Ο εκκεντρικός Almodovar κέντρισε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον με το ροζ Loewe κοστούμι του. 

urnpublicidaporgdf15aa8e16ef46e80576bad56b7b7d15italy-venice-film-festival-the-room-next-door-photo-call-53940.webp

Λίγο νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας, έδωσαν το παρών στο νησί Lido και στη συνέντευξη τύπου. Η Moore επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, πάλι Bottega Veneta, ενώ η Swinton εμφανίστηκε μ' ένα μπλε σκούρο σύνολο, Delpozo. 

Η χθεσινή ημέρα επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη. H αγαπημένη Lady Gaga "προσγειώθηκε" στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας Joker: Folie à Deux, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. 

lady-gaga-michael-polansky-090224-2-c1a6f13aee5d4d0d80a3e03b2820a7b9.jpg

Η Gaga, που ξαναέγινε ξανθιά εν όψει του φεστιβάλ, έφτασε στο αεροδρόμιο Marco Polo μαζί με το αρραβωνιαστικό της, Michael Polanksy. Η star ήταν εντυπωσιακή μέσα στο black & white polka dot L.A. Roxx φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν, Wolford και μαύρα Celine γυαλιά ηλίου. Από την άλλη πλευρά, ο Polanksy επέλεξε να συνοδεύσει τη μέλλουσα σύζυγό του μ' ένα αντίστοιχο total black look.

lady-gaga-michael-polansky-090224-1-16ea698b85234b8493f629e30f3d9939.jpg

Απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο η τραγουδίστρια δεν δίστασε να δείξει στους φωτογράφους. Highlight, το φιλί του ζευγαριού, λίγο πριν μπει στο αμάξι και αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο.