fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο iconic στιγμές του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας
PEOPLE & MOMENTS

Οι πιο iconic στιγμές του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας

Όλα τα highlights που επιβεβαιώνουν τους λόγους που το Venice Film Festival βρίσκεται στο επίκεντρο


Από τις 27 Αυγούστου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου, τα φώτα της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής και ολόκληρου του lifestyle είναι στραμμένα στη Βενετία και στο 81ο Venice Film Festival. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος celebrities έχει παρευρεθεί στη γιορτή του cinema. Μεγάλοι αστέρες, όπως Cate Blanchett, ο Michael Keaton, η Sigourney Weaver και πολλοί άλλοι έχουν προσγειωθεί στη ιταλική πόλη για να παρακολουθήσουν τις πολυαναμενόμες πρεμιέρες. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπορούμε να πούμε ότι το φετινό φεστιβάλ έχει έναν μοναδικό χολιγουντιανό αέρα. 

Οι iconic στιγμές που μας έχουν χαρίσει οι A-listers παρευρισκόμενοι είναι γεγονός. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας highlights μέχρι στιγμής!

Brad Pitt & Ines de Ramon

brad-pitt-ines-de-ramon-88753161.webp

O διάσημος ηθοποιός επέλεξε τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της ταινίας Wolfs στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον George Clooney ως την ιδανική ευκαιρία για να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι με την 34χρονη σύντροφό του, Ines de Ramon. Οι δύο τους κατέφθασαν πιασμένοι χέρι - χέρι στο νησί Lido, επιβεβαιώνοντας ότι είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. O Brad Pitt επέλεξε ένα total black outfit του οίκου Louis Vuitton, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970, ενώ η Ines de Ramon μια one shoulder λευκή δημιουργία, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με την επιλογή του ηθοποιού. 

George & Amal Clooney

gettyimages-2169776473.webp

Στην ίδια πρεμιέρα έδωσε το παρών και ο George Clooney με τη σύζυγο του Amal, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια των τελευταίων ετών. Η διάσημη δικηγόρος και προστάτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντυπωσίασε τους φωτογράφους και τους fashion enthusiasts με το αμάνικο φόρεμα σε butter yellow απόχρωση του οίκου Versace. Το μικρό clutch της φέρει την υπογραφή της Judith Leiber ενώ τα παπούτσια που επέλεξε του οίκου Aquazzura.

amal-and-george-clooney-have-arrived-in-venice-for-the-81st-v0-oa8vw2zj6wld1.webp

Οι δύο τους είχαν κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον λίγες ημέρες νωρίτερα κατά την άφιξή τους στην ιταλική πόλη. Η Amal είχε επιλέξει ένα κίτρινο κοντό φόρεμα σε συνδυασμό μ' ένα εντυπωσιακό καπέλο, ενώ ο Clooney είχε δημιουργήσει ένα casual chic outfit με μαύρο polo shirt και neutral straigh leg pants. 

Richard Gere

alejandra-silva-and-richard-gere-at-the-2024-venice-film-v0-i6lqmrf2y9md1.webp

Ο αγαπημένος ηθοποιός επέστρεψε στη Βενετία για να αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής του στην ιταλική πόλη τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να λάμπουν. Ένα από τα highlights ήταν η επίσημη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί δίπλα στην Alejandra Silva, με την οποία επανασυνδέθηκαν το 2014. 

The iconic Cate Blanchette

arkhio-lipsis-39.jpg

Δεν θα ήταν υπερβολή να δώσουμε τον τίτλο του απόλυτου φετινού fashion icon του Φεστιβάλ στην Cate Blanchette. Η αυστραλιανή ηθοποιός, η οποία βρέθηκε στη Βενετία  για να προωθήσει τη σειρά, Disclaimer, δημιούργησε μια σειρά από εμφανίσεις, οι οποίες "κόβουν" την ανάσα. Από το ασημί top κεντημένο με σειρές από κρύσταλλα το οποίο συνδύασε με μαύρο βελούδινο παντελόνι, Georgio Armani μυτερές μαύρες γόβες και απλά σκουλαρίκια μέχρι το polka dots Schiaparelli suit και τη ροζ Louis Vuitton τουαλέτα. 

Angelina Jolie: The reborn

angelina-jolie-arrives-ahead-maria-88481963.webp

Η Angelina Jolie επέστρεψε στο προσκήνιο και αυτήν τη φορά ήταν διαφορετική. Με την τριήμερη παρουσία της στη Βενετία για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, στην οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι όπως ήταν. Έχοντας κάτι από την προσωπικότητα που υποδύεται, δεν άφησε τη συζήτηση γύρω από το όνομα της να απομακρυνθεί από τα νέα επαγγελματικά της βήματα. Η ερμηνεία της στην ταινία είναι συγκλονιστική - μεγάλη απόδειξη το 10λεπτο χειροκρότημα μετά το τέλος της προβολής - και όλοι εστιάζουν μόνο σ' αυτό. New era!

Jude Law, oh my God

venice-gallery-57.webp

Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στο κόκκινο χαλί, θυμίζοντας γιατί 20 χρόνια μετά, ο Alfie παραμένει ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες. Άλλωστε, old habits die hard. 

Τα πιο κομψά σύνολα με μια φούστα για το φθινόπωρο