fbpixel

Search icon
Search
Vacay Μode Οn: Τα packing hacks που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη φέτος το καλοκαίρι
LIFE & CAREER

Vacay Μode Οn: Τα packing hacks που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη φέτος το καλοκαίρι

Έτσι θα χορέσετε τα essential pieces στην χειραποσκευή σας


Ετοιμάζεστε για τις summer vacations σας και σας προβληματίζει το θέμα της χειραποσκευής; Ειδικά για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς, πρόκειται για έναν σταθερό... εφιάλτη, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί, εύκολοι τρόποι που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εμείς συγκεντρώσαμε τα small hacks, που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε την travel-bag σας πιο εύκολα από ποτέ, τοποθετώντας σε αυτήν τα απαραίτητα pieces, που θα σας συνοδεύσουν στις διακοπές σας. 

H προετοιμασία των διακοπών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Light materials 

12d42c71ace076e3dab206883563debd.jpeg

Είτε πρόκειται για σύντομες αποδράσεις, είτε για πιο μεγάλα ταξίδια, η επιχείρηση πακετάρισμα βαλίτσας είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε γυναίκα. Το ευχάριστο είναι πως αυτή την εποχή, τα ρούχα είναι πιο ελαφριά και τα υφάσματα πολύ πιο λεπτά, ωστόσο, ακόμη και τώρα είναι σημαντικό να ετοιμάσετε την travel-bag σας με συγκεκριμένη μεθοδολογία, προκειμένου να είστε σίγουρες ότι θα πάρετε μαζί σας όσα πραγματικά χρειάζεστε. Ξεκινήστε, έχοντας στο μυαλό σας πως χρειάζεται να πείτε ένα μεγάλο «ναι» σε light pieces που δεν πιάνουν πολύ χώρο στην αποσκευή σας και μοιάζουν ιδανικά, για τις στιγμές που το θερμόμετρο χτυπάει... κόκκινο. Τα linen και silk κομμάτια είναι must-have, όπως κι αυτά που συνδυάζονται μεταξύ τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα pareo που μεταμορφώνεται πανεύκολα σε μία mini ή maxi φούστα -για παράδειγμα- ανήκει στα essentials του καλοκαιριού, όπως και τα bacic pieces που αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Shoes

7a419d1f468e434aee226b09844c9673.jpeg

Κακά τα ψέματα, η επιλογή των παπουτσιών όταν πρόκειται για ένα ταξίδι, είναι δύσκολη, ωστόσο, είναι απαραίτητη. Αυτή τη φορά, αποφύγετε τις υπερβολές κι αφαιρέστε από την travel-bag σας τα extra shoes, που δύσκολα θα φορέσετε για περισσότερες από μία φορές στη διάρκεια των διακοπών σας. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που χρειάζεστε πραγματικά είναι δύο ζευγάρια παπούτσια. Τοποθετήστε στην αποσκευή σας τα αγαπημένα σας μαύρα, flat sandals, που συμπληρώνουν ιδανικά το κάθε outfit κι έχουν θέση σε κάθε ώρα της ημέρας κι ένα ζευγάρι flip flops για την παραλία. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν πολλά fashion brands που έχουν εντάξει στις συλλογές τους minimal pieces που μοιάζουν ιδανικά για τις ημέρες των διακοπών και σίγουρα, με μία απλή αναζήτηση, θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.

Beauty products

4-types-of-face-masks-you-need-in-your-skin-care-routine-1280x720.png

Εκτός από τα clothing pieces και τα αξεσουάρ που θα τοποθετήσετε στην travel-bag σας, είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να πάρετε μαζί σας και πολλά beauty products, που θα τοποθετήσετε στο αγαπημένο σας νεσεσέρ. Και σε αυτή την περίπτωση -όμως- απαιτούνται μεθοδικές κινήσεις. Ξεκινώντας από την skincare routine σας, ένα καθαριστικό σαπούνι, η τονωτική lotion σας κι η ενυδατική προσώπου, ματιών και σώματος είναι όσα πραγματικά χρειάζεστε, όπως φυσικά και το αντηλιακό σας, που θεωρείται must-have για τις summer vacations. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι η -ασφαλής- ηλιοθεραπεία θα σας χαρίσει μία ηλιοκαμένη επιδερμίδα, σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε από την beauty-bag σας το foundation και τα extra products. Τοποθετήστε σε αυτήν μία waterproof mascara, ένα bronzer που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά ματιών και δύο κραγιόν, σε nude και κόκκινες αποχρώσεις για τις βραδινές σας εμφανίσεις και κάπως έτσι, θα έχετε μαζί σας στο ταξίδι όλα όσα πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς υπερβολές.

Accessories

5fe7bae78dd318a07c14bd6b1470d9d1.jpeg

Last but not least, το τελευταίο step αφορά τα αξεσουάρ. Σίγουρα, το ιδανικό θα ήταν να μπορούσατε να τοποθετήσετε στην travel-bag σας όλα τα αγαπημένα σας accessories, που επιλέγετε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, ωστόσο, αυτό φαντάζει αδύνατο. Ένα ζευγάρι sunglasses, ένα extra-large καπέλο για την παραλία που προσφέρει προστασία από τον ήλιο, αλλά και μερικά basic jewelry pieces, που συμπληρώνουν ιδανικά κι αναβαθμίζουν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και το πιο απλό outfit, είναι αυτά που χρειάζεστε για τις διακοπές σας. Πείτε «ναι» σε απλά κομμάτια, που ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά μην παραλείψετε να τοποθετήσετε στην αποσκευή σας και μερικά statement pieces που θα κάνουν τη διαφορά. Και σε αυτή την περίπτωση, «κλειδί» είναι η ισορροπία. Μερικά μόνο κομμάτια, είναι αρκετά για το ταξίδι σας...

Enjoy your vacations!