fbpixel

Search icon
Search
Οι φθινοπωρινές τάσεις που φοράνε όλα τα it girls
THE LOOK

Οι φθινοπωρινές τάσεις που φοράνε όλα τα it girls

Και αξίζει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας


Το φθινόπωρο μοιάζει ιδανικό για πειραματισμό. Υπάρχουν καινούριες υφές, τάσεις και φυσικά μια εντελώς νέα χρωματική παλέτα, η οποία μας καλεί να την εξερευνήσουμε από την αρχή ως το τέλος. Η φετινή fall season μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κυκλική πορεία των trends. Τι σημαίνει αυτό; Για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο είχαμε αφήσει τις ουδέτερες αποχρώσεις στην άκρη, δημιουργώντας total bold looks και προσπαθώντας να συνδυάσουμε μεταξύ τους τις πιο έντονες αποχρώσεις. Σήμερα, τα neutrals επιστρέφουν δυναμικά, υπενθυμίζοντας μας πως όσο κι αν αγαπάμε τα εκκεντρικά σύνολα, η tonal αρμονία είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Από την άλλη πλευρά, παρατηρούμε έναν επαναπροσδιορισμό του tailoring, το οποίο έχει κερδίσει μια θέση στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα. Όχι μόνο ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι μετατρέψει ένα σύνολο σε πιο κομψό, αλλά η σωστή εφαρμογή μπορεί να κάνει τη διαφορά στη δημιουργία μιας δυνατής σιλουέτας. Θέτοντας την άνεση στο επίκεντρο, oversized σακάκια και φαρδιά παντελόνια αποτελούν must, ενώ το γιλέκο προσφέρει μια πινελιά ανανέωσης.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τις φθινοπωρινές τάσεις που επιλέγουν όλα τα it girls!

1. Tonal head to toe

Image source: @modedamour

Ένα σύνολο, το οποίο αποτελείται από το ίδιο χρώμα, head to toe είναι πάντοτε αρμονικό και παράλληλα εντυπωσιακό. Είτε οι αποχρώσεις είναι έντονες είτε ουδέτερες το αποτέλεσμα είναι εξίσου stylish. Για να ακολουθήσετε πλήρως τις τάσεις δοκιμάστε τα neutrals, ενώ ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε δεν είναι άλλο, από την επιλογή ενός κοστουμιού. Κι ενώ σε κάποιον μπορεί να μοιάζει ότι ξοδέψατε ώρες για να το πετύχετε, τα κατάλληλα κομμάτια θα σας βοηθήσουν να το δημιουργήσετε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Μαύρο, γκρι και καφέ είναι μερικά που μπορείτε να διαλέξετε. 


2. Suit skirt 

Image source: @hannastefansson

Από τις πασαρέλες μέχρι και το street style, το 2022 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τις mini skirts. Κι ενώ όλο το καλοκαίρι τις απολαύσαμε, καθώς αναδείκνυαν το πόδια μας μαζί με πέδιλα, σανδάλια και φωτεινά tops, τώρα ήρθε η στιγμή να τους χαρίσουν την classy fall essence. Επιλέξτε ένα suit skirt σε συνδυασμό με ψηλές μπότες μέχρι το γονάτο. Πρόκειται για ένα «παιχνιδιάρικο» σύνολο γι' αυτό απογειώστε αυτήν την άποψη με χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα. 


3. Vest & tailored pants 

Image source: @pepamack

Η ιδιαίτερη σχέση με τα γιλέκα έχει ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως η φήμη τους συνεχίζει να αυξάνεται. Σε αντίθεση με το tonal tailoring, εδώ έχετε επίσης την ελευθερία να συνδυάσετε τα ξεχωριστά σας κομμάτια και να δημιουργήσετε μία polished αντίθεση. Κινηθείτε τόσο σε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος όσο και σε εντελώς αντίθετους, ανάλογα με το στιλ σας. Το wide leg από την πλευρά του είναι άνετο, απόλυτα stylish και κάνει μοναδικό pairing με τα γιλέκα. Μια δοκιμή θα σας πείσει!


4. Oversized blazer 

Image source: @aysegulafacankoksal

Είναι επίσημο: το boxy, oversized tailoring είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη σεζόν, και το «δανεισμένο από τα αγόρια» look που είδαμε σε όλα τα feeds μας έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές. Ταιριάζουν με τα πάντα, από minis μέχρι τζιν και slip dresses. Σε περίπτωση που είναι ιδιαίτερα φαρδύ μη διστάσετε να το φορέσετε μόνο ως φόρεμα, μαζί μ' ένα ζευγάρι knee boots και μία statement bag. 

5. The wool coat 

Image source: @anoukyve

Κάθε γκαρνταρόμπα έχει τουλάχιστον ένα, καθώς είναι το είδος του διαχρονικού κομματιού που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος, αυτό το σχέδιο έχει κάνει τη δική του σημαντική επιστροφή, με κοψίματα που μας «ταξιδεύουν» στην χρυσή δεκαετία των '90s. Αν αναρωτιέστε τι θα επιλέγετε μόλις η θερμοκρασία μειωθεί λίγο ακόμα, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα πλεκτό, denim pants & sneakers. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας προσθέστε το μακρύ παλτό και κερδίστε πολλούς παραπάνω πόντους.