fbpixel

Search icon
Search
Τριήμερη απόδραση στη Χαλκιδική: Πού βιώσαμε την πιο luxurious & well-being εμπειρία και μας έμεινε αξέχαστη
TRAVEL

Τριήμερη απόδραση στη Χαλκιδική: Πού βιώσαμε την πιο luxurious & well-being εμπειρία και μας έμεινε αξέχαστη

Βρεθήκαμε στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, με αφορμή το summer opening party του


Το καλοκαίρι είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο ξεχωριστές και ανέμελες στιγμές. Στην αναζήτηση του ιδανικού προορισμού για να περάσουμε μερικές χαλαρωτικές ημέρες πλάι στο κύμα, η Χαλκιδική αποτελεί μονόδρομο κυρίως για εμάς τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας. Αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη σε αυτές τις σύντομες αποδράσεις μας, είναι ο χρόνος για τον εαυτό μας, η προσωπική μας φροντίδα και οι όλες οι πιθανές σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα κατάλυμα. Για όλα αυτά αλλά και για ακόμα περισσότερα, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort αποτέλεσε την πιο κατάλληλη επιλογή για την πρώτη μας εξόρμηση του φετινού καλοκαιριού. 

Με αφορμή το summer opening party του, βρεθήκαμε εκεί για τρεις μοναδικές ημέρες, που θέλουμε σίγουρα να επαναλάβουμε!

The Resort

hotel-5413.jpeg


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του χωριού Αγία Παρασκευή, που φημίζεται για τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά και τα πευκοδάση, ενώ οι φυσικές ιαματικές πηγές της περιοχής, γνωστές για τις αποκλειστικές θεραπευτικές τους ιδιότητες, καθιστούν το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort ένα μοναδικό καταφύγιο. Σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, είναι χτισμένο σε ένα γοητευτικό περιβάλλον, όπου η ηρεμία και τα παραδοσιακά φυσικά στοιχεία είναι σε περίοπτη θέση.

Εκτός από την πολυτέλεια των καταλυμάτων του με το απίθανο design, το ξενοδοχείο εγγυάται στους επισκέπτες του μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μέσω των τριών εστιατορίων και των τριών bar του, τα οποία βασίζονται στην τοπική παράδοση και ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε ένα απίθανο γαστρονομικό ταξίδι της τοπικής κουζίνας και των σύγχρονων γεύσεων. Τα εστιατόρια τροφοδοτούνται με φρούτα, λαχανικά και βότανα από τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι στους επισκέπτες.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται μέσω του μοναδικού στο είδος του Spa Center, το οποίο προσφέρει μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου βασισμένες στα στοιχεία της αρχαίας παράδοσης. Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort δεν είναι ο απόλυτος προορισμός μόνο για όσους αναζητούν χαλάρωση. Με τη δυνατότητά του να φιλοξενεί εκδηλώσεις και συνέδρια για περισσότερους από 350 αντιπροσώπους, αποτελεί πράγματι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν τον τέλειο χώρο για τέτοιες περιστάσεις.

8.jpg


Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι, η Zeus International Hotels & Resorts απογειώνει την οικογενειακή εμπειρία στα ξενοδοχεία της, με νέα πολυτελή ευρύχωρα καταλύματα, νέες εγκαταστάσεις και ειδικές υπηρεσίες για μικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με τη World Wide Kids. Από υδάτινα πάρκα, ανακαινισμένα kids club με επιμορφωτικά παιχνίδια και δράσεις, αλλά και πολλές επιλογές για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση – το Teenagers Club για ηλικίες από 12-16 – είναι ένας μοντέρνος χώρος εξοπλισμένος με δημοφιλή gadgets και άλλα παιχνίδια επιτρέποντας τους να κοινωνικοποιηθούν με βάση τις προτιμήσεις τους.

Το Infant Care Nursery Club είναι ένα καταφύγιο για τους μικρότερους επισκέπτες, παρέχοντας ένα ασφαλές και περιποιητικό περιβάλλον. Εξοπλισμένο με άνετους χώρους, διαδραστικές ζώνες παιχνιδιού και χώρους τέχνης φιλικούς προς τα μωρά, εξασφαλίζει μια απολαυστική εμπειρία ενώ επιτρέπει στους γονείς να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη διαμονή. Το αφοσιωμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι το παιδί συμμετέχει σε δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία του, από αισθητηριακό παιχνίδι έως ήπιες ασκήσεις, ενισχύοντας την πρώιμη ανάπτυξη.

Επίσης φέτος το καλοκαίρι, ένα νέο υδάτινο πάρκο 1000 τετραγωνικών μέτρων - αναμένεται να απογειώσει την καλοκαιρινή εμπειρία υπόσχοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους με δύο πισίνες, νεροτσουλήθρες, θαλάσσια παιχνίδια και Lazy Park. Όσο για το Adventure Park είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για πολλές συναρπαστικές και τολμηρές δραστηριότητες άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους όπως ένας πύργος αναρρίχησης, πίστες εμποδίων, mini soccer, τοξοβολία και άλλα.


Day 1:

The Unique Welcoming

pool-10.jpg


Η πρώτη μας ημέρα
στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort ξεκίνησε με ένα «ζεστό» καλωσόρισμα από την ομάδα του ξενοδοχείου, η οποία μας έκανε απευθείας να νιώσουμε άνετα, δίνοντάς μας την υπόσχεση πως οι στιγμές που θα βιώναμε εκεί θα μας έμεναν πραγματικά αξέχαστες. Δεδομένης της υψηλής θερμοκρασίας, ένα welcome drink ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν με το που φτάσαμε στο resort. Ένα stand γεμάτο healthy επιλογές και δροσιστικά ποτά βρισκόταν μπροστά μας και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας...

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας απολαύσαμε το πρώτο dinner στο εστιατόριο Ambrosia, έχοντας για θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε ένα signature cocktail με άκρως ελληνικό αέρα, καθώς το ούζο ήταν η πρωταγωνιστική προσθήκη. Αυτό σε συνδυασμό με το προσεγμένο μενού κατάφερε να απογειώσει τις αισθήσεις μας και να μας βάλει στο απόλυτο summer mood.

Η βραδιά έκλεισε με το πολυαναμενόμενο party στο Ananas Pool Bar. Το καλοκαιρινό vibe, οι λαμπερές παρουσίασες, τα ποτά και η live μουσική δημιούργησαν την ιδανική ατμόσφαιρα, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ήδη για το τι θα ακολουθούσε.


Day 2:

Active Wellness

hotel-3051.jpeg


Η δεύτερη μέρα
ξεκίνησε με ένα δυναμωτικό πρωινό λίγο πριν αφεθούμε στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Yogilates session, spa treatments, χαλάρωση δίπλα από την πισίνα και αθλητικές δραστηριότητες ήταν αυτά που μπορούσε κανείς να απολαύσει τις επόμενες ώρες.

Ένα lunch break μας εξόπλισε με extra ενέργεια. Στο Thimari Restaurant γευτήκαμε πεντανόστιμα πιάτα με προσήλωση στα τοπικά προϊόντα, υπό τους ήχους τις ελληνικής έντεχνης μουσικής, η οποία εκείνη τη στιγμή ταίριαζε ιδανικά.

Λίγες ώρες αργότερα, ο καθένας από εμάς μπορούσε να διαλέξει πώς θέλει να περάσει το απόγευμα του. Ανάμεσα στις επιλογές ήταν το spa και το μασάζ, ο χορός zumba και η παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα από τις άνετες μαξιλάρες που είχαν τοποθετηθεί.

Εκείνο το βράδυ μας βρήκε στο Infinity Restaurant να απολαμβάνουμε ένα καταπληκτικό dinner, με έμφαση στα αγνά προϊόντα και στις διεθνή κουζίνα.

Η όλη εμπειρία δε θα μπορούσε να μην κλείσε με ένα Dj party στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia. Το κέφι κορυφώθηκε χάρη στις διασκευές του συγκροτήματος Partytura και το party συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Day 3:

The Perfect Goodbye

restaurants-bars-5189.jpeg


Breakfast o'clock
στο εστιατόριο Infinity και κάπως έτσι η Κυριακή μας ξέραμε πως θα είναι πραγματικά ξεχωριστή. Στον μπουφέ οι μεσογειακές γεύσεις είχαν την τιμητική τους και «φώναζαν» ελληνικό καλοκαίρι.

Λίγο αργότερα βρεθήκαμε στο Adventure Park, όπου δοκιμάσαμε τις ικανότητές σας στην τοξοβολία και ξεπεράσαμε τους φόβους μας στον πύργο αναρρίχησης.

Τις πρώτες μεσημεριανές ώρες κατευθυνθήκαμε ξανά στο εστιατόριο Infinity για το τελευταίο μας lunch, εκεί όπου η πανοραμική θέα γινόταν «ένα» με την exquisite κουζίνα.

Το ταξίδι τελείωσε με ένα ξεχωριστό δώρο από την ομάδα του ξενοδοχείου. Ουσιαστικά, το ραντεβού μας ανανεώθηκε, προσφέροντάς μας μια μικρή ελιά, η οποία όταν μεγαλώσει και γίνει δέντρο θα βρει τη θέση στους κήπους του resort κι έτσι η σχέση μας με το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort θα «επισφραγιστεί».

Till next time...

Info: Αγία Παρασκευή Κασσάνδρα, Χαλκιδική. Τηλ: +30 23740 47600. Email: info@ajulresort.com. Facebook: @Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, Instagram: @ajulresort