fbpixel

Search icon
Search
Travel outfits: Πώς να παραμείνετε fashionable & άνετη στα ταξίδια σας
STYLING TIPS

Travel outfits: Πώς να παραμείνετε fashionable & άνετη στα ταξίδια σας

Tips & tricks που θα σας κρατήσουν άνετη και κομψή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας


Είστε έτοιμοι να πάτε τις διακοπές που τόσο αναμένατε αυτό το καλοκαίρι; Μόλις κλείσετε τη βαλίτσα σας, το επόμενο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι το στιλ σας για τη διαδρομή. Δυστυχώς, η αγάπη μας για τα ταξίδια δεν είναι αρκετή για να μας κάνει να ξεχάσουμε τις έγνοιες και όλα εκείνα τα dos and don'ts, που χρειάζεται να γνωρίζουμε κάθε φορά που επιβιβαζόμαστε σε κάποιο μέσο μεταφοράς.

Μάλιστα, το καλοκαίρι οι ανησυχίες μας πληθαίνουν, αφού ανάλογα με το μέρος, στο οποίο πρόκειται να περάσουμε τις πολυπόθητες διακοπές μας, θα επιλέξουμε το μέσο που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στον προορισμό μας, καθώς και το outfit που θα μας συντροφεύει σε μία ιδανική και άνετη διαδρομή.

Πώς πρέπει λοιπόν να επιλέγουμε τα ρούχα, που φοράμε ανάλογα με την περίπτωση; Υπάρχει άραγε κάποιο συγκεκριμένο travel dress code, το οποίο πρέπει να ακολουθούμε ή απλά επιλέγουμε οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και ξεκούραστα;

Δείτε παρακάτω τα go-to outfits που προτείνουμε - είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο ή και πλοίο

Ταξίδι με αεροπλάνο

51cc6adce509d33b75f3a1aa99778c57.jpeg

Συχνά πυκνά, βλέπουμε τις A-listers λίγο πριν εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις ενός αεροδρομίου, δείχνοντας ανέλπιστα φρέσκες και ωραίες, παρά τις πολύωρες πτήσεις.  Μην απελπίζεστε, υπάρχει τρόπος να πετύχετε παρόμοια αποτελέσματα, κάνοντας τα εξής. Μη διστάζετε να δοκιμάσετε ένα σετ, το οποίο θα σας κάνει να φαίνεστε put together χωρίς προσπάθεια. Παράλληλα, μην ξεχνάτε ποτέ ότι μια tote bag θα καταφέρει να χωρέσει ό,τι πολυτιμότερο έχετε (νεσεσέρ, φαρμακείο, μάσκα ύπνου etc.) Τέλος, μη ξεχνάτε ότι μια κασμιρένια πασμίνα ή ένα κλασσικό cardigan θα σας δώσει την υφή πολυτέλειας που αναζητάτε, αλλά και θα σας κρατήσει ζεστές όταν η θερμοκρασία μέσα στο αεροσκάφος ψυχραίνει.

872251d6ddb553524ae91a52a6ceb9b8.jpeg

Ταξίδι με τρένο

Επιλέξτε ένα άνετο, oversized παντελόνι που θα σας κάνει να αισθάνεστε στιλάτη και ταυτόχρονα άνετη, όση ώρα ταξιδεύετε. Ιδανικός συνδυασμό αποτελέι ένα cotton πουκάμισο σε σκούρες αποχρώσεις, ώστε να μην φαίνεται τσαλακωμένο μετά από πολλές ώρες. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα flat παπούτσια θα σας κρατήσουν ξεκούραστη για όσες ώρες χρειαστεί, ενώ ένα denim jacket θα σας προστατέψει από τις χαμηλές θερμοκρασίες, κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών, επάνω στο τρένο.

b53d1e4638465605ce47fb040e0a3ed1.jpeg

Ταξίδι με πλοίο

Τι καλύτερο από ένα ταξίδι με πλοίο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων; Από ιδιωτικό σκάφος, μέχρι το καράβι που θα σας μεταφέρει στο νησί της επιλογής σας για φέτος, το outfit σας χρειάζεται να είναι αεράτο και άνετο. Διαλέξτε υφάσματα, όπως το λινό, το οποία θα σας κρατήσει δροσερή, κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, ενώ θα διατηρήση το look σας κομψό. Midi sundresses και ανάλαφρα jumpsuits ολοκληρώνουν τον απόλυτο οδηγό για το outfit σας σε σκάφος. Φυσικά, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου αλλά και το καπέλο σας!

ea94bd83d486432c13cca02ce6f1d2b6.jpeg

Ταξίδι με αυτοκίνητο

Το ταξίδι με αυτοκίνητο, είτε είναι μακρινό είτε κοντινό παρέχει τη δυνατότητα ασφάλειας και περιορισμένης έκθεσης των στιλιστικών επιλογών σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να γνωρίζετε τα βασικά tips για το κατάλληλο σύνολο ταξιδιού με αυτοκίνητο. Η επιλογή ενός athleisure outfit είναι ιδανική, αφού συνδυάζει τη σύγχρονη μόδα με την άνεση σας. Επιλέξτε τα αγαπημένα oversized αθλητικά παπούτσια σας, που θα ξεκουράζουν τα πόδια σας. Παράλληλα, κρατήστε μια μεγάλη τσάντα ή ένα μοντέρνο ψάθινο καλάθι μαζί σας στο κάθισμα, που θα σας βοηθήσει να έχετε συγκεντρωμένα μαζί τα αντικείμενα, που χρειάζεστε την ώρα του ταξιδιού. 

Happy travelling!

Images source: Pinterest