fbpixel

Search icon
Search
Ballerinas: Με αυτούς τους συνδυασμούς θα πετύχετε το πιο stylish αποτέλεσμα
THE LOOK

Ballerinas: Με αυτούς τους συνδυασμούς θα πετύχετε το πιο stylish αποτέλεσμα

Είτε επιλέξετε παντελόνια είτε φούστες, θα λατρέψετε τα παρακάτω σύνολα


Κάθε γυναίκα που θέλει να υιοθετήσει το απόλυτο French style, θα πρέπει να έχει στην κατοχή της ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Το διαχρονικό αυτό σχέδιο έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν, σε πολλές παραλλαγές που συνδυάζουν με τέλειο τρόπο την κλασική αισθητική με τις μοντέρνες πινελιές. Δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τις αναδείξετε. Αρκεί μόνο να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και να το ταιριάξετε με τα κατάλληλα κομμάτια.

Για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας, συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους πιο hot right now combos.

Denim pants

68a5c17716d8dbc7e1337a98541ddcd5.jpeg

Τα διαχρονικά και στιλάτα τζιν παντελόνια είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να συνδυάσετε με τα ballet flats για να δημιουργήσετε το απόλυτο casual chic all day look σας. Μάλιστα αν το ολοκληρώσετε και μ’ ένα λευκό πουκάμισο θα παρουσιάσετε ένα σύνολο που σίγουρα θα τα φορούσε ένα stylish French girl. Αν θέλετε να δώσετε μία πιο μοντέρνα εκδοχή στην εικόνα σας, επιλέξτε το top σας να αποτελείται από puff sleeves. Όσον αφορά το σχέδιο των υποδημάτων σας, ένα ζευγάρι σε πιο έντονες αποχρώσεις θα κάνει τη διαφορά.

Short length

e55c824dafdbb0432684be7194f10476.jpeg


Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι κι αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότερα κοντά ενδύματα, όπως οι βερμούδες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Όταν επιλέγουμε πιο κοντά μήκη, στόχος μας είναι να κολακεύσουμε τα πόδια μας και να τα κάνουμε να φαίνονται καλλίγραμμα και εντυπωσιακά. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για την περίοδο που διανύουμε μπορείτε να συνδυάσετε το σορτσάκι σας μαζί με oversized blazer. Μάλιστα, μη διστάσετε να κινηθείτε σε pointy εκδοχές, οι οποίες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το πόδι είναι ακόμα πιο μακρύ.

Dress

3552ac0fb2e2bddafcbf6418f917351c.jpeg
Image source: @thezoereport

Το απόλυτο κομμάτι όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά όλου του χρόνου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Για εσάς που επιθυμείτε να δημιουργείτε εμφανίσεις βασισμένες στην άνεση, τότε σίγουρα πρέπει να ταιριάξετε το φόρεμα σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Με στόχο να παρουσιάσετε μία πιο fun και παιχνιδιάρικη εμφάνιση, επιλέξτε ένα φόρεμα σε έντονους χρωματικούς τόνους ή εκκεντρικά και πολύχρωμα μοτίβα μαζί με neutrals ballerinas, όπως οι αποχρώσεις του μπεζ.

Skirts

5f60dfe0eaf0eaa9b4e1014e8222483f.jpg

Οι φούστες αποτελούν must κομμάτι για την καλοκαιρινή σεζόν, οπότε αν δεν έχετε προσθέσει μία στη συλλογή σας έχει έρθει η στιγμή να το κάνετε. Τα σχέδια και τα μήκη τους πολλά για το προσωπικό στιλ της κάθε μιας. Χαρίστε αέρινη κίνηση στην εικόνα σας, ταιριάζοντας μία midi ή maxi skirt με τις μπαλαρίνες σας. Διατηρήστε την απλότητα και την minimal αισθητική στα καθημερινά σας σύνολα, προσθέτοντας στην εικόνα σας ένα απλό και κλασικό t-shirt αλλά και χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη και chicness.

Jumpsuit

a7bfb658afcb658d1be8f655ec227d8e.jpeg

Τα one piece items θα είναι πάντοτε εκείνα που θα σας βοηθούν να δημιουργείται stylish outfits μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε καθόλου προσπάθεια. Οι ολόσωμες φόρμες κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις σ΄ αυτήν την κατηγορία. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε total neutrals σύνολα, επιλέγοντας μία χακί ή μπεζ jumpsuit και «παντρεύοντας» την με αντίστοιχα ballet shoes. Για περισσότερη φωτεινότητα κινηθείτε σε λευκές επιλογές στα αξεσουάρ σας, τόσο στα υποδήματα όσο και στην τσάντα σας.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!