fbpixel

Search icon
Search
Το sunset cocktail evening του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια
PEOPLE & MOMENTS

Το sunset cocktail evening του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Στο μαγευτικό roof bar του ξενοδοχείου ON Residence


Η Δύση του ηλίου και ένα από τα πιο ωραία roof bars της Θεσσαλονίκης, το Members Club του ξενοδοχείου ON Residence, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό για την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) προς τιμήν των δωρητών και υποστηρικτών του. Με θέα το ηλιοβασίλεμα, η βραδιά κύλησε με πρωτότυπα cocktails, soft jazz μουσική και την ιδιαίτερη φωνή της Εύης Σιαμαντά που δημιούργησε μία υπέροχη ατμόσφαιρα με τη γοητευτική σκηνική της παρουσία.

sunset-aperitivo-0030.JPG
Δρ Πάνος Βλάχος, Μαρία Χατζηκεφαλά, Πετιούλα Κατσάρκα, Τάσος Κατσάρκας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Πετιούλα Κατσάρκα και ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος ευχαρίστησαν θερμά όσους και όσες υποστήριξαν το έργο του Συλλόγου κατά την τελευταία διετία, και το οποίο επικεντρώθηκε στην ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών και στον εκσυγχρονισμό αιθουσών και εγκαταστάσεων του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. 

sunset-aperitivo-0072.JPG
Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ντόρας

Όλες οι υποτροφίες κρύβουν από πίσω τους ιστορίες που έχουν να κάνουν με τον μαθητή και την οικογένειά του, τον δωρητή, το σχολείο, τη χώρα και την πόλη και τις σχέσεις μεταξύ όλων αυτών των ανθρώπων και των τόπων. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως κάθε υποτροφία διηγείται την ιστορία ενός αποφοίτου και του αντίκτυπου που είχε στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ακολουθώντας τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά μονοπάτια των μαθητών που έλαβαν υποτροφίες από το Ανατόλια, αποκαλύπτει κανείς ιστορίες δύναμης και θέλησης, θριάμβων, ακαδημαϊκών και επαγγελματικών επιτυχιών και προοδευτικών αλλαγών.

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Πετιούλα Κατσάρκα

Φωτογραφία: Studio Dimitris Andritsos