fbpixel

Search icon
Search
Το spa treatment στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτήσει τον πιο high quality χαρακτήρα
WELLNESS

Το spa treatment στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτήσει τον πιο high quality χαρακτήρα

Το ανανεωμένο Idolo Spa έχει αναχθεί σε best of the best της πόλης και μας συστήνει την αυθεντική εμπειρία ευεξίας


Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής διακρίνονται από ένταση, συνεχόμενες προθεσμίες και υπερφόρτωση με πληροφορίες. Καθημερινά, καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύμφωνα με τα προσωπικά μας standards στους πολλαπλούς προσωπικούς κι επαγγελματικούς μας ρόλους, προσπαθώντας να δώσουμε ένα μεγάλο ποσοστό της ενέργειας και της θετικής μας διάθεσης. Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις, στις οποίες χρειαζόμαστε επειγόντως ένα διάλειμμα. Αρκετές είναι οι φορές, όμως, που ενώ νιώθουμε έντονα την τάση φυγής, δεν αποφασίζουμε να απελευθερωθούμε και να χαρίσουμε ξεκούραση στον εαυτό μας. Τότε, το σώμα «μιλά» μέσα από μυϊκούς πόνους, αϋπνία και άγχος. 

Εκείνες τις στιγμές, είναι απαραίτητο να αντιλαμβανόμαστε τα προειδοποιητικά αυτά σημάδια και να θέσουμε σε προτεραιότητα όσα χρειάζεται ο οργανισμός μας. Πλέον, η επίσκεψη σε ένα spa δεν θεωρείται μια πολυτελής απόδραση χαλάρωσης. Η θεραπεία αυτή μπορεί να μας προσφέρει έναν ευχάριστο τρόπο να απελευθερώσουμε το συσσωρευμένο στρες και να υιοθετήσουμε ένα healthy και slow lifestyle. Το pampering time, είναι αφιερωμένο στην ευεξία του οργανισμού μας και θεωρείται ως η πιο ποιοτική προπόνηση, καθώς συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη και διατήρηση της καλής σωματικής, αλλά και ψυχικής μας υγείας.

Το best of the best "body & soul treatment" της πόλης για φθινόπωρο & χειμώνα

spa-9-copy.jpg


Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις πιο exclusive παροχές. Στον ανανεωμένο χώρο του Idolo Spaη σουίτα του Spa που περιλαμβάνει sauna, steam bath και jacuzzi, αλλά και οι ολοκληρωμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ και αποτρίχωση, μας καλωσορίζουν στο πιο φιλικό περιβάλλον, εκεί, όπου ο χρόνος σταματά. Θέτοντας σε προτεραιότητα την υγιεινή και καθαριότητα κάθε ιδιωτικού χώρου ευεξίας, το spa έχει προσδώσει στην φιλοξενία έναν άκρως πολυτελή και high quality χαρακτήρα. 

spa-12-copy.jpg
spa-19-copy.jpg



Καθοριστικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι εφαρμόζονται exclusive τα προϊόντα της παγκοσμίου φήμης Dr. Barbara Sturm, της Γερμανίδας γιατρού, ευρέως γνωστής για την αντιφλεγμονώδη φιλοσοφία της και τις μη χειρουργικές αντιγηραντικές θεραπείες του δέρματος. Σύμφωνα με την κεντρική της αρχή, δεν γίνεται χρήση τοξικών, επιβλαβών ή επιθετικών συστατικών στα προϊόντα. Χρησιμοποιούνται προηγμένα επιστημονικά συστατικά που είναι θεραπευτικά και ασφαλή, θρέφουν αντί να επιτίθενται στο ζωντανό δέρμα με σκοπό την υγεία αυτού.

281573705-327143669528696-6004648997931358439-n.jpg


Τα προϊόντα Dr. Barbara Sturm περιέχουν καινοτόμα, υψηλής συγκέντρωσης ενεργά συστατικά. Η φιλοσοφία της γιατρού για τη θεραπεία του δέρματος σημαίνει, επίσης, ότι δεν χρησιμοποιούνται ουσίες και συστατικά που δεν είναι απαραίτητα για το δέρμα και μπορεί να προάγουν φλεγμονές, συμπεριλαμβανομένων τεχνητών αρωμάτων, χρώματος, μικροπλαστικών και επιθετικών συντηρητικών.

Effective care

spa.PNG

Μερικές από τις σημαντικές θεραπείες, που μας χαρίζει, και αφορούν στην εξωτερική περιποίηση του σώματος μας, είναι οι ευεργετικές διαδικασίες των απολεπίσεων και των περιδέσεων της Germaine de Capuccini. Η ολιστική προσέγγιση του treatment ξεκινάει με το peeling, το οποίο έχει σκοπό να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας, να την καθαρίσει και να προετοιμάσει τους πόρους να δεχθούν το προϊόν που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Επόμενο βήμα είναι η μάσκα σώματος, προκειμένου να εισχωρήσουν μέσα στο δέρμα τα συστατικά που είναι απαραίτητα, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Ειδικά τη συγκεκριμένη εποχή, οι παραπάνω skincare ιεροτελεστίες, είναι κατάλληλες για τις ανάγκες τους σώματός μας. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, στο οποίο ήμασταν εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία και περνούσαμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στον ήλιο, τώρα ήρθε η ιδανική στιγμή για το επιθυμητό detox, μέσα από την απομάκρυνση των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. H απολέπιση και η περίδεση ταυτίζονται με την φροντίδα της ψυχής και του σώματος και προσφέρουν πλούσια οφέλη στο δέρμα. Συντελούν στην πρόληψη της ακμής, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και στην καλύτερη κυκλοφορία αίματος, στην εξασφάλιση μιας νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας, στην επαναφορά της ομοιομορφίας της επιδερμίδας μετά το καλοκαίρι, στην βαθύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών των προϊόντων με αποτέλεσμα την καλύτερη ενυδάτωση, αντιγήρανση, θρέψη και αποτοξίνωση. 

H fresh therapy που θα κλέψει την καρδιά μας φέτος τον χειμώνα

sam-moghadam-khamseh-2rrsfmn4hn8-unsplash-1.jpg

Ο χειμώνας πλησιάζει και οι ανάγκες για ανάπλαση γίνονται ακόμη πιο επιτακτικές. Εργαλείο - «κλειδί», το οποίο λειτουργεί ως από μηχανής θεός είναι η σύγχρονη μέθοδος της μεσοθεραπείας. Αφορά στην γενικότερη υγεία του δέρματος, τόσο για πρόληψη, όσο και αντιμετώπιση της γήρανσης, ενισχύοντας τους μηχανισμούς της άμυνάς του. Αν αναλογιστεί κανείς την επίδραση του περιβάλλοντος στη γήρανση του δέρματος σε συνδυασμό και με τους βιολογικούς παράγοντας, θα κατανοήσει την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης τεχνικής. 

Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται ο εμπλουτισμός του δέρματος με βιταμίνες και δραστικά συστατικά που θα βοηθήσουν τους ινοβλάστες να παράξουν καλύτερης ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι όσο τροφοδοτείται το χόριο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, ένζυμα, αντιοξειδωτικές ουσίες και αμινοξέα, τόσο ενισχύεται η αντιγηραντική δράση των ιστών. 

Η Mesoboost, η τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσία, ανήκει στην κατηγορία της μη ενέσιμης και αναίμακτης μεσοθεραπείας με κεφαλή τριάντα δύο μικροκρυστάλλων και δύο τεχνολογίες: την Mesochip με μικροκρυστάλλους που ανοίγουν τους πόρους και προετοιμάζουν το δέρμα, ώστε να διεισδύσουν βαθύτερα τα προϊόντα και την Electroperation με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ανοίγουν διόδους στην μεμβράνη του κυττάρου και έτσι τα δραστικά συστατικά περνάνε μέσα σε αυτό.

370034-e-lab-model-mesoboost-768x512-1-600x512.jpg

Κεντρικό άξονα της διαδικασίας αυτής αποτελεί το βάθος της έγχυσης των δραστικών συστατικών να είναι το σωστό. Αυτό επιτυγχάνεται με την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας Mesoboost της Germaine de Capuccini. Το Mesoboost ελέγχει απόλυτα την ποσότητα του υλικού, το βάθος της διείσδυσης και το ρυθμό των νυγμών. Και το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία μιας ώρας περίπου με εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα. Η θεραπεία ενδείκνυται χειμώνα και καλοκαίρι και απαιτεί συγκεκριμένες επαναλήψεις για να δώσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Enjoy your body and mental treatment! 

Info: Χρυσοστόμου Σμύρνης 11Β, Instagram: @idolospa, Facebook: IdoloSpa www.idolospa.com