fbpixel

Search icon
Search
Το Refuge de la Traye είναι το ιδανικό ορεινό καταφύγιο στο Μont Blanc
ESCAPE

Το Refuge de la Traye είναι το ιδανικό ορεινό καταφύγιο στο Μont Blanc

Αποδράστε στους μαγευτικούς χώρους του


Στην καρδιά της χιονοδρομικής περιοχής Les Trois Vallées, σε ένα καταπράσινο καταφύγιο ανάμεσα σε λίμνη και σε βουνό, το Refuge de la Traye προσφέρει στους επισκέπτες του μια μαγευτική εμπειρία. Σχεδιασμένο ως ένα μικρό χωριουδάκι, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό chalet υψηλής αισθητικής. Οι επισκέπτες εκεί καλούνται να επανασυνδεθούν με τη φύση, βυθισμένοι σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον.

Το Refuge de la Traye, που ανήκει στην ομάδα Jv Pastor Collection με έδρα το Μονακό, ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Κατασκευασμένο με τοπικά φυσικά υλικά (πέτρα, παλιό ξύλο αγριόπευκου, λαβίδα...), το Refuge αναδεικνύει την αυθεντική γοητεία του αρχικού καταφύγιου, που χτίστηκε το 1982. Στεγάζει έξι δωμάτια και μια σουίτα και αποτελείται από τρία chalet που ολοκληρώνονται από έναν μεγάλο και άνετο υπόγειο χώρο. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε, έχουν εγγυημένα απόλυτη ιδιωτικότητα.

apr-le-refuge-de-la-traye-gilles-trillard-edelweiss-chalet-living-room-3.jpg


Σε συνεργασία με την Airelles Courchevel, μάλιστα ο γραφικός αυτός προορισμός μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί και να λειτουργήσει ως αποκλειστική ιδιοκτησία με μια ειδική ομάδα να φροντίζει κάθε πτυχή της διαμονής των επισκεπτών.

Απομονωμένο σε υψόμετρο 1.650 μέτρων και περιτριγυρισμένο πλήρως από τη φύση, το Refuge είναι προσβάσιμο μόνο με τα πόδια ή με ηλεκτρικό όχημα από το les Allues. «Φωλιασμένο» σε έναν υπέροχο διατηρητέο ​​φυσικό χώρο, δίνει έμφαση στην περιβαλλοντική ευθύνη, υποστηρίζοντας μια οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση μέσω ενεργών και προληπτικών ενεργειών, όπως καινοτόμα ηλεκτρικά οχήματα και οικολογική υπεύθυνη κατασκευή. 

1-4Sgkh.jpg

Το Le Refuge de la Traye αποτελεί το πρώτο πολυτελές ορεινό καταφύγιο που διαθέτει: εστιατόριο, spa, tea room, κάβες κρασιών, κατάστημα δώρων, αίθουσα κινηματογραφικών προβολών, παρεκκλήσι... Όλα έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ παράδοσης και ιδιαίτερης άνεσης. 

Τα 6 υπνοδωμάτια και η σουίτα, όλα τους αποπνέουν την αυθεντικότητα και την κομψότητα με έναν υπέροχο τρόπο. Τα δωμάτια θυμίζουν αληθινά καταφύγια: οικεία φύση και σύγχρονο design. Οι χώροι είναι εξαιρετικά διακοσμημένοι με πλούσια υλικά, υφάσματα και ξύλα ενώ χαρακτηρίζονται από μια γλυκιά και λεπτή αρωματική υπογραφή: ένα λεπτό μείγμα λευκών λουλουδιών, κρίνου της κοιλάδας και αγιόκλημα, που δημιουργήθηκε από τον Blaise Mautin.

3-YD6Jk.jpg

Το spa του Refuge de la Traye υποστηρίζει την απόλυτη αρμονία μεταξύ σώματος και νου, ενώ συνδυάζει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα και την υψηλή τεχνολογία προσφέρoντας πολυάριθμες γοητευτικές εμπειρίες και παραδοσιακή φροντίδα, όπως το λουτρό γάλακτος ή τη θεραπεία με σανό. Μετά από μια συνεδρία γυμναστικής ή yoga, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ονειρεμένο τζακούζι, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά και τα δάση.

Αναζητήστε στη gallery περισσότερες εξαίσιες φωτογραφίες!

Φωτογραφίες: Gilles Trillard

www.refugedelatraye.com