fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Το outsider χρώμα που θα είναι παντού φέτος την Άνοιξη

Εμπνευστείτε ελεύθερα από τα catwalks του Spring/Summer'24


Το outsider χρώμα που θα είναι παντού φέτος την Άνοιξη

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά οι σημερινές τάσεις της μόδας δεν είναι πάντα "συναρπαστικές". Καθώς βλέπουμε την κομψότητα της ήσυχης πολυτέλειας και τη διαχρονικότητα να υπερισχύουν σε σχέση με τις statement εμφανίσεις, τα πιο "ταπεινά" κομμάτια, από τσάντες και παπούτσια μέχρι ready-to-wear collections, βρέθηκαν στο επίκεντρο της μόδας.

Ως εκ τούτου, ένα συγκεκριμένο χρώμα που έχει συνδεθεί με την έννοια του basic, λαμβάνει επιτέλους την προσοχή και αναγνωρισιμότητα. Το γκρι είναι πιο πιθανό να φέρνει στο μυαλό εικόνες από τις ανοιξιάτικες επιδείξεις πασαρέλας των Prada, Gucci και Victoria Beckham, όπου οι μονόχρωμες δημιουργίες και τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν χρωματίστηκαν σε διάφορες αποχρώσεις του. Παρολαυτά, οι οίκοι απέδειξαν στις συλλογές τους ότι το γκρι μπορεί να αναδειχθεί εξίσου έντονα, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ και χρώματα.

Εμείς δηλώνουμε fans και σας συστήνουμε να υιοθετήσετε τη χρωματική αυτή τάση, είτε σε μονοχρωματικά looks, είτε σε συνδυασμό με πιο bold colours όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί ή και το πιο σκούρο ροζ. 

Ήρθε, λοιπόν, επιτέλους η ώρα να προσθέσουμε τα γκρι αντικείμενα που όλες ερωτευτήκαμε κατά τη διάρκεια του μήνα της μόδας!
edag46hfxmtorb78hpsdva-1280-80jpg.webp
Victoria Beckham

Το συγκεκριμένο look στην επίδειξη της Victoria Beckham συνδυάζει το smartness ενός κοστουμιού με το ύφασμα μιας άνετης φόρμας στο διαχρονικό της γκρι χρώμα. We love!

00043-gucci-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Gucci

Η συλλογή Ancora της Gucci, η πρώτη του νέου δημιουργικού διευθυντή της μάρκας Sabato de Sarno, ήταν το κέντρο της συζήτησης του μήνα της μόδας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το γκρι έκανε άφθονες εμφανίσεις - και εμείς ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο easy-to-wear dress look που συνδυάστηκε αρμονικά με bright orange λεπτομέρειες αλλά και το διαχρονικό λευκό.

nlrrzipzqsh8jmcccqg8wa-1280-80jpg.webp
Prada

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Prada αναβάθμισε σε τεράστιο βαθμό τις καθημερινές uniforms του σύγχρονου fashion lover. Με αυτή τη λογική, αυτό το γκρι, κομμένο και ραμμένο σύνολο είναι η μόνη απόδειξη που χρειάζεστε για να ξέρετε ότι το γκρι σίγουρα δεν είναι βαρετό!

loewe-ss24-mw-show-runway-look-2-front-rgb-cropped-3x4-02.webp
JW Anderson

Δύσκολα θα βρείτε κάποιον πιο ικανό να κάνει κάτι που κάποτε θεωρούνταν καθημερινό συναρπαστικό και αξιοσημείωτο από τον δημιουργικό διευθυντή της Loewe, Jonathan Anderson, ο οποίος, για την άνοιξη, παρουσίασε ως opening look αυτό το πλεκτό poncho με τα oversized, χρυσά κουμπιά. 

00001-carven-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Carven

Η ανοιξιάτικη συλλογή του Carven ήταν μακράν μία από τις πιο πολυσυζητημένες της σεζόν. Από τα φαντάστικα flat shoes και τις sheer φούστες μέχρι τα πολυτελή outerwear και τα total γκρι σύνολα σε διαφορετικές αποχρώσεις, ήταν μια ζωντανή απόδειξη της αναβίωσης του χρώματος. 

therow-summer2024-look23-600x.webp
The Row

Η ανοιξιάτικη συλλογή της The Row απέδειξε μια για πάντα ότι η άνεση και το στιλ δεν αποκλείουν το ένα το άλλο, με αυτό το γκρι κοστούμι που συνδυάζετε με flat sandals και την έντονη απόχρωση του κόκκινου.

00048-chanel-spring-2024-ready-to-wear-credit-brand.webp
Chanel

Τέλος, το τελικό seal of approval του γκρι από την πλευρά του high fashion έδωσε ο οίκος Chanel στα shows του. Από τα blazer dresses στο haute couture show, μέχρι τα μοντέρνα κοστούμια και τα γκρι καλσόν στη ready-to-wear συλλογή, απέδειξε πως και το πιο ψυχρό γκρι μπορεί να φορεθεί κομψά και εύκολα.

Feature image source: Prada SS'24, Christopher Esber SS'24

1

Medium leather handbag

Prada BUY HERE

2

Sandro blazer

attica.gr BUY HERE

3

Rene Caovilla heels

Kalogirou BUY HERE

4

Fabiana Filippi trousers

Intervista BUY HERE

5

Halter neck dress

Massimo Dutti BUY HERE

6

Anonyme Designers vest

Mosty.com BUY HERE

7

Relaxed mid-rise jeans

ZARA BUY HERE