fbpixel

Search icon
Search
Fashion Alert: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την SS24;
TRENDS & CATWALKS

Fashion Alert: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα για την SS24;

Hint: Η χρωματική παλέτα ενδέχεται να είναι απόλυτα sparkling φέτος!


Η χρωματική παλέτα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 πρόκειται να είναι απόλυτα λαμπερή! Τα pop χρώματα, σαν μια ωδή στη δεκαετία του '80, θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν τους επόμενους μήνες. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δείχνουν οι συλλογές Bottega Veneta, Ferragamo, Givenchy και Acne Studios. Ωστόσο, οι λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων δεν ξεχνιούνται. Αναμφίβολα επηρεασμένοι από την τάση της ήσυχης πολυτέλειας, η οποία συνεχίζει να κερδίζει έδαφος, οι συνολικές εμφανίσεις στο που ταλαντεύονται μεταξύ του γκρι ποντικί και του μπεζ της άμμου θα παραμείνουν απαραίτητες.


Baby blue

stella-mccartney.webp
Stella McCartney Spring/Summer '24

Αν το ναυτικό μπλε ήταν ένα από τα αγαπημένα χρώματα του φετινού χειμώνα, το καλοκαίρι δίνει τη θέση του σε μια πιο απαλή παραλλαγή. Βλέπουμε στις συλλογές των JW Anderson, Versace, Prada, Alaïa και Fendi, το baby blue μπορεί να φορεθεί from head to toe, ή σε πινελιές για να φωτίσει ένα ντύσιμο.

Orange

00013-bottega-veneta-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Image source: Bottega Veneta Spring/Summer '24

Μια απόχρωση τόσο ηλιόλουστη και σπινθηροβόλα, το πορτοκαλί είναι το τέλειο χρώμα για να ζεστάνει τη διάθεσή μας στο τέλος του χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προτείνουν οι Bottega Veneta, Ralph Lauren, Miu Miu και Louis Vuitton.

Sorbet colors

00030-versace-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Image source: Versace Spring/Summer '24

Πράσινο της μέντας, ροζ της πούδρας, λιλά, butter κίτρινο...Τα pastels, τόσο δροσιστικά όσο και ντελικάτα, θα προσθεθούν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα για μια σκόπιμα ρετρό πινελιά.Ο οίκος Versace στήριξε αδιαμαρτύρητα αυτό το σκεπτικό!

Nude tones

00013-schiaparelli-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Image source: Sciaparelli Spring/Summer '24

Φυσικά και δε λείπουν οι χαρακτηριστικές quiet luxury αποχρώσεις που το κύριο πλεονέκτημά τους είναι να κάνουν κάθε ντύσιμο κομψό. Σκεφτείτε από αποχρώσεις του λευκού, μέχρι το sandy-beige.

Red

00033-jacquemus-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Image source: Jacquemus Spring/Summer'24

Το χρώμα του πάθους συνεχίζει την άνοδό του στις πασαρέλες. Μια απόχρωση που θα υιοθετήσουμε ευχαρίστως αυτό το καλοκαίρι για να αναδείξουμε το μαύρισμά μας. Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη σέξι πλευρά του, μη διστάσετε να το φορέσετε from head-to-toe. Bonus tip: Συνδυάζεται άψογα με χρυσά κοσμήματα!

Grey

c-esber-ss24-runway-ig-look25.webp
Image source: Christopher Esber Spring/Summer '24

Όχι, το γκρι δεν προορίζεται μόνο για το χειμώνα, όπως αποδεικνύουν οι σιλουέτες που είδαμε στις επιδείξεις Loewe, Alaïa, Schiaparelli, Coperni και του Αυστραλού Christopher Esber. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει στους περισσότερους και είναι ποτέ βαρετό. Μπορεί να φορεθεί, επίσης, άψογα με σε monochromatic looks.

Contrasting bold colours

00010-jw-anderson-spring-2024-ready-to-wear-credit-gorunway.webp
Image source: JW Anderson Spring/Summer '24

Σαν μια ανάμνηση της δεκαετίας του '80, τα pop χρώματα θα είναι αυτά που θα δώσουν ένα τολμηρό twist στην εμφάνισή σας. Τολμήστε να κάνετε και mix&match φαινομενικά αταίριαστων συνδυασμών, όπως ο JW Anderson ή εστιάζοντας σε ένα μόνο χρώμα, όπως οι εμφανίσεις που παρουσιάστηκαν στους Chloé και Valentino.

Cobalt blue

screenshot-2024-02-05-at-52547-pm.png
Image source: Acne Studios Spring/Summer '24

Αν υπάρχει ένα χρώμα που θα είναι παντού την άνοιξη-καλοκαίρι 2024, αυτό είναι το μπλε του κοβαλτίου! Με royal vibe, εμφανίστηκε ως βραδινό φόρεμα στις συλλογές που υπέγραψαν οι Givenchy, Acne Studios, Isabel Marant και Ann Demeulemeester.

Shades of green

00029-valentino-spring-2024-ready-to-wear-credit-brand.webp
Image source: Valentino Spring/Summer'24

Ένα βαθύ πράσινο που κολακεύει όλους τους τόνους του δέρματος και μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Εκτός αυτού, είδαμε το πράσινο σε πολλές εκδοχές, από soft μέχρι bright τόνους.

Feature image source: Fendi SS'24, Hermes SS'24