fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Tο νέο beauty trend που παρέχει με μια κίνηση προστασία από τον ήλιο και αντιγήρανση

Πλέον το less is more είναι πιο επίκαιρο από ποτέ


Tο νέο beauty trend που παρέχει με μια κίνηση προστασία από τον ήλιο και αντιγήρανση

Στην ομορφιά υπάρχουν τάσεις που συνδυάζουν όλα όσα οι γυναίκες και η σύγχρονη πραγματικότητα επιβάλλουν. Μια από αυτές, ακούει στο όνομα skinimalism, και με την πιο less is more διάθεση έρχεται για να δημιουργήσει τις συνθήκες που όλες επιθυμείτε. Πλέον, δεν χρειάζεται να κρύβετε το δέρμα σας κάτω από το μακιγιάζ ή να ακολουθείτεε ένα περίπλοκο πρόγραμμα περιποίησης δέρματος που περιλαμβάνει δώδεκα διαφορετικά προϊόντα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης πίσω από τον skinimalism, μια μινιμαλιστική προσέγγιση για την περιποίηση του δέρματος και το μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο συστείνεται και το νέο Capital Soleil UV Age Daily της Vichy που αποτελεί την επιτομή της επιστροφής στη βάση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Άλλωστε, το να αγαπάτε και να νιώθετε άνετα με το δέρμα σας είναι το απόλυτο must.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ακτίνες UV

Οι ειδικοί έχουν αποδείξει πως πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης οφείλονται στην καθημερινή έκθεση στις ακτίνες UV και στη ρύπανση. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, υπάρχουν δύο τύποι ακτινών UV που φτάνουν στη Γη: οι UVB και οι UVA. Οι ακτίνες UVB υπάρχουν κυρίως το καλοκαίρι, ενώ οι ακτίνες UVA υπάρχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους –ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά. Η γήρανση που οφείλεται στην ακτινοβολία UV τείνει να επιταχύνεται όταν συνυπάρχει και άλλος ένας παράγοντας του εκθεσιώματος: η ρύπανση. Αυτός ο συνδυασμός ακτινών UVA και ρύπανσης ονομάζεται «φωτορύπανση» και ευθύνεται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης. Η φωτορύπανση εντείνει το οξειδωτικό στρες, και η επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος είναι ορατή: το δέρμα είναι λιγότερο σφριγηλό, σχηματίζονται ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης που συνδέονται με την ακτινοβολία UV, όπως είναι οι ρυτίδες και οι σκούρες κηλίδες.

 Must have

Must have

Capital Soleil Uv Age Daily SPF50+, Vichy, Hondos Center

BUY ME

Συνδυάζοντας όλες τις ανάγκες

Με το βλέμμα στο skinimalism, με την προηγμένη προστασία UV και με την αντιγήρανση να βρίσκονται στο προσκήνιο το Capital Soleil UV Age Daily καινοτομεί. Το προϊόν αυτό που είναι διαθέσιμο με χρώμα ή χωρίς παρέχει προηγμένη προστασία UVB SPF50+ και UVA PF46 προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση και, ταυτόχρονα, διορθώνοντας τα ήδη υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας Netlock που είναι κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά ανάλαφρη, υδάτινη υφή του σχηματίζει ένα φιλμ προηγμένης προστασίας UV με αόρατο φινίρισμα χωρίς λευκά υπολείμματα. Κηλίδες και ρυτίδες εξομαλύνονται και μελλοντικές βλάβες αποτρέπονται. 

woman-wellness.jpg

Η σύνθεση με τα δερματολογικά ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις κάνει θαύματα. Το 2% της νιασιναμίδης, γνωστή και ως Βιταμίνη B3, μειώνει την όψη των κηλίδων δρώντας ενάντια στη μελάγχρωση. Τα πεπτίδια που βρίσκονται σε συγκέντρωση 4% αποτελούν Βραχείες αλυσίδες αμινοξέων με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα. Τα κλάσματα προβιοτικών καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy μέσω διαδικασιών ζύμωσης. Προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη της επιδερμίδας. Τέλος το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy Πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος.

Η εξασφάλιση πολύ υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος ενάντια τόσο στις UVB όσο και στις UVA ακτίνες και τις μεγάλου μήκους κύματος UVA ακτίνες, με μια εξαιρετικά ανάλαφρη υφή με αόρατο φινίρισμα για καθημερινή χρήση, συνιστά τεχνολογικό επίτευγμα. 
pack.jpg

Δίνοντας νέους ορισμούς στη φωτοπροστασία 

Για να καταστεί η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας καθολική, πρέπει να εξασφαλιστεί μια αποτελεσματική και ευχάριστη λύση, κατάλληλη για κάθε τύπο και φωτότυπο επιδερμίδας. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, επαναπροσδιορίσαμε την προσέγγισή μας για τη φωτοπροστασία δημιουργώντας μια νέα γενιά γαλακτωμάτων. Για πρώτη φορά, η Vichy Laboratories δημιουργεί με επιτυχία μια νέα γενιά προστασίας UV, που αλλάζει τα δεδομένα χάρη στο αόρατο φινίρισμα και τη φυσική αίσθηση άνεσης που προσφέρει στην επιδερμίδα. Το μυστικό πίσω από την πρωτοποριακή αυτή σύνθεση είναι το NETLOCK, η νέα μας τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτή η καινοτομία βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές των γαλακτωμάτων. Τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια γέλης που, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ.