fbpixel

Search icon
Search
Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω από το σύγχρονο lifestyle αυτό το φθινόπωρο
MAGAZINE

Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω από το σύγχρονο lifestyle αυτό το φθινόπωρο

Ανακαλύψτε τα essentials της νέας σεζόν


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

Obsessed with the '60s

pm-11872-821-821083-e67bb4o0ko-whr.jpg

Μια από τις ισχυρές τάσεις του φετινού χειμώνα είναι η επιστροφή στα sixties με έντονες αναφορές από διάφορους οίκους μόδας. Ένας από αυτούς, ο οίκος Dior και η creative director Maria Grazia Chiuri επανεξετάζουν τη ζωντανή ουσία της δεκαετίας με ένα σύγχρονο twist. Εμβληματική γαλλική κομψότητα με retro vibes.

Dot it like Emily

do-it-like-emily-in-paris-emily20in20paris20season2052016082420emily-in-paris-n-s4-e1-00-01-05-16rc.jpg

Αποκτήστε κι εσείς vintage θησαυρούς μέσα από τον μαγικό κόσμο του Vestiaire Collective. Στην τέταρτη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix, η γνωστή πλατφόρμα μεταπώλησης πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ κατέχει μια δυναμική παρουσία, αναδεικνύοντας έτσι ότι η οικολογική προσέγγιση στη μόδα δημιουργεί ένα νέο ρεύμα κατανάλωσης που συνάδει με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Travel now

travel-and-buy-diary-a.jpg

Μέσα στο φθινόπωρο, επιθυμία μου είναι να ταξιδέψω στο λατρεμένο μου Μιλάνο για ένα σύντομο break και να χαθώ στους γεμάτους ζωντάνια δρόμους του, ανακαλύπτοντας και πάλι ξεχωριστά spots. Ένα από αυτά είναι ο ναός των second-hand ρούχων και αξεσουάρ, το Madame Pauline Vintage. Οι γνώστες της μόδας ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το μικρό διαμάντι διαθέτει την πιο εκλεπτυσμένη αισθητική. Και για μένα, έχει ήδη μπει πρώτο στη λίστα μου!

Get inspired

get-inspired-dvf-1-stylepoints-diane-von-furstenberg-woman-in-charge-6671ed2b57bce.jpg

H ζωή και το έργο της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ «Diane Von Furstenberg: Woman in Charge», μέσα από το οποίο ανακαλύπτουμε ανείπωτες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα της γυναίκας που έγινε σύμβολο γυναικείας ενδυνάμωσης. Το είδα στο Disney+ και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Read & decorate your home

read-and-decorate-your-home-krl434-studio-ashby-book-01-127.jpg

Το βιβλίο "Studio Ashby: Home Art Soul" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Rizzoli με την υπογραφή της tastemaker και interior designer Sophie Ashby, founder και creative director του studio, παρουσιάζει μια επιλογή από εξαιρετικούς χώρους που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης για να διαμορφώσουμε τα σπίτια μας.

TOP PICKS

intervista-equipment-silk1.jpg

Μεταξωτό πουκάμισο Equipment, Intervista


style-me-up-link-17084277-39830673-1000.jpg

Βελούδινη θήκη κοσμημάτων Sophie Bille Brahe, Link


style-me-up-kalogirou-tods-tod-s-xxw23l0in4259axxbc-6-p.jpg

Βελούδινα ballet flats Tod’s, Kalogirou

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024