fbpixel

Search icon
Search
Tο Mediterranean Palace Hotel δημιουργεί μια εμπειρία γάμου που μένει ανεξίτηλη
PEOPLE & MOMENTS

Tο Mediterranean Palace Hotel δημιουργεί μια εμπειρία γάμου που μένει ανεξίτηλη

Από το pre-wedding party μέχρι την πρώτη σας νύχτα ετοιμαστείτε να ζήσετε δυνατές στιγμές συγκίνησης


Στο Mediterranean Palace Hotel, το #Hospitality_Excellence αποτυπώνεται παντού -από την υψηλή γαστρονομία μέχρι το πολυτελές service-, δημιουργώντας εξαιρετικές προϋποθέσεις για μια νύχτα μαγική. Η καταρτισμένη ομάδα του συνθέτει μοναδικές γαμήλιες τελετές, με σύγχρονη ματιά στις λεπτομέρειες και ανεξίτηλες στον χρόνο, ακριβώς όπως τις έχουν ονειρευτεί οι newly-weds.

The Timeless Planning

junior-suite.jpg

1. Κλασική Αρχιτεκτονική του Χώρου

Η δεξίωση του γάμου αναδεικνύεται από την οργάνωση και το χώρο που φιλοξενείται. Το Mediterranean Palace αποτελεί πρώτη επιλογή για όσους αγαπούν την αρχοντική αίγλη, με διαχρονική πρόταση την αίθουσα "Δίας" στο roof garden του ξενοδοχείου, που με φόντο τον Όλυμπο και το Θερμαϊκό την ώρα του ηλιοβασιλέματος, δημιουργούν μια ανεπιτήδευτη αίσθηση γαλήνης βγαλμένη από παραμύθι.

2. Φιλόξενη Ατμόσφαιρα

Η elegant διακόσμηση και τα ζεστά χαμόγελα του προσωπικού είναι η πρώτη εικόνα που θα αντικρίσουν όλοι. Κάθε venue του καταλύματος αναδεικνύει τη διάθεση των καλεσμένων και όλοι οι άνθρωποί του συμβάλλουν μοναδικά σε μια αρμονική διοργάνωση, προκειμένου οι μελλόνυμφοι να απολαύσουν στο έπακρο την ημέρα που ενώνουν τις ζωές τους.

3. Άψογο Μενού & Μουσική

Ο συνδυασμός υψηλής γαστρονομίας και υπέροχης μουσικής είναι απαραίτητος. Έτσι, η ομάδα των σεφ του Mediterranean Palace επιμελούνται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τις γαστρονομικές επιλογές καθώς και οι επαγγαλματίες συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης.

4. Πολυτελής Διαμονή για Χαλάρωση

Βρίσκοντας περιποιημένη τη γαμήλια σουίτα και ξεκινώντας προετοιμασίες, το ζευγάρι μπορεί να απολαύσει στιγμές ευεξίας στο Bonsai Lagoon & Spa, καθώς και να γευτεί ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές στο Cookoo restaurant. Ως μια όαση χαλάρωσης, το Mediterranean Palace, τόσο πριν όσο και μετά τη δεξίωση, παίρνει τον ρόλο του «σπιτιού» των newlyweds.

5. Personalized Λεπτομέρειες

Η κάθε γαμήλια δεξίωση πρέπει να είναι μοναδικά τέλεια με τον δικό της τρόπο, όπως και τα ζευγάρια που εμπιστεύονται τους ειδικούς του ξενοδοχείου στην αρχή του κοινού τους βίου.

The Trend Event

dias-1.jpg

1. Stay-in & Παράλληλες Εκδηλώσεις

Από το bachelor μέχρι το pre-wedding party, όλες οι εκδηλώσεις συμβαίνουν πλέον ταυτόχρονα σ’ ένα μέρος. Το Mediterranean Palace Hotel θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας που έχουν έρθει από μακριά και, φυσικά, αν το πάρτι κρατήσει ως το ξημέρωμα, και τους in-town guests!

2. Booking Νυφικής Σουίτας

Εδώ, η wedding suite βρίσκεται κοντά στο venue για άμεση πρόσβαση και στολίζεται ειδικά για την ημέρα. Σε αυτήν προσφέρεται δροσερή σαμπάνια κι ένα δωράκι από τον pastry chef Κυριάκο Νικολαΐδη.

3. Πεντάστεροι Προορισμοί

Το παν είναι η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη στην ομάδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση του γαμήλιου πάρτι και, ως προς αυτό, στο Mediterranean Palace Hotel... they got your back! Για μια αξέχαστη βραδιά, όπου η χαλαρότητα γίνεται σύμμαχος, προσφέρει όλες τις ανέσεις φιλοξενίας και πολυτελείς υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ότι η συνολική εμπειρία του ζευγαριού και των καλεσμένων θα είναι άρτια.

4. Ξεχωριστά Venues

Είτε οι μελλόνυμφοι έχουν φανταστεί έναν αριστοκρατικό, μεγαλειώδη γάμο είτε έναν με πολυτελή minimal στοιχεία, ο διαφορετικός χαρακτήρας των venues του Mediterranean Palace Hotel καλείται να τον αναδείξει. Όλες οι γαμήλιες δεξιώσεις που αναλαμβάνει έχουν τον δικό τους vibe και χαρακτήρα!

5. Μοναδικές λεπτομέρειες

Οι εκλεπτυσμένες προτάσεις γαστρονομίας, όπως αυτές του executive chef Βασίλη Τσόντζου, καθώς και το sitting του maître d’Hotel, θα κάνουν κάθε γαμήλιο πάρτι μοναδικό.

Info: Σαλαμίνος 3 & Καρατάσσου 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: +30 2311 240400, mediterranean-palace.gr