fbpixel

Search icon
Search
Το καλοκαιρινό Dior Pop-up μόλις προσγειώθηκε στο Beverly Hills Hotel του Los Angeles
FASHION NEWS

Το καλοκαιρινό Dior Pop-up μόλις προσγειώθηκε στο Beverly Hills Hotel του Los Angeles

Το Dioriviera καταλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Beverly Hills Hotel στο Los Angeles και ανανεώνει τον χώρο της πισίνας και του spa


Μια πινελιά Dior προσγειώθηκε στο Beverly Hills Hotel στο Los Angeles πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο γαλλικός οίκος μόδας ανέλαβε τον χώρο της πισίνας του θρυλικού ξενοδοχείου, διακοσμώντας τον με μοτίβα Dior και εγκαθιστώντας μια παρακείμενη pop-up boutique Dioriviera, που αποκαλύπτει μια capsule συλλογή που παραπέμποντας σε μεσογειακές διακοπές.

img-5217.jpg
Image source: @bevhillshotel
Το Dioriviera 2024 Pop-up στο Beverly Hills Hotel περιλαμβάνει take over της πισίνας αλλά και του spa που διαθέτει το resort. Η πισίνα έχει μεταμορφωθεί με όλες τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες, τα μαξιλάρια και τις κουρτίνες των καμπανών να είναι ντυμένες με ένα φωτεινό κοραλλί-ροζ ύφασμα που ονομάζεται toile de Jouy Soleil, το οποίο πήρε το όνομά του από τις ηλιόλουστες εικόνες που επικρατούν από τον χώρο. Το όμορφα σχεδιασμένο ύφασμα που χαρακτηρίζει τον οίκο, ταιριάζει άψογα ακόμα και με τη τιρκουάζ απόχρωση του νερού της πισίνας. Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο toile de Jouy Sauvage, με σκίτσα λιονταριών και φύσης, το οποίο διατίθεται σε γαλαζοπράσινο και άλλες αποχρώσεις.

dior-bh3.jpg
Image source: @bevhillshotel
Γύρω από την πισίνα και τους χώρους της είναι τοποθετημένα ζώα σε φυσικό μέγεθος, καλυμμένα με κοχύλια, όπως λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες και τίγρεις, προσθέτοντας μία αίσθηση ζούγκλας στο χώρο που περιβάλλεται από τροπικά φυτά.


Λίγα βήματα μακριά, μια pop-up boutique διαθέτει τη συλλογή Dioriviera, η οποία σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 από τη δημιουργική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri. Ο χώρος είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να μοιάζει με παραθαλάσσιο διαμέρισμα, με μία raffia ταπετσαρία και bamboo πινελιές στη διακόσμηση. Το pop-up κατάστημα είναι γεμάτο από κομμάτια που προορίζονται για την παραλία και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και μία daywear συλλογή.

Περισσότερα είδη Dior Maison εκτίθενται στον κοντινό κήπο, που διαχωρίζει το ξενοδοχείο από την πισίνα. Εκεί υπάρχουν ξαπλώστρες Dior Maison Dioriviera, ομπρέλες και μαξιλάρια δαπέδου που εκτίθενται.

dior-returns-to-beverly-hills-hotel-for-new-diori-3-575-1717079757-0-dblbig.jpg
Image source: @bevhillshotel
Φέτος για πρώτη φορά, υπάρχει ένα Dior Spa Residency που βρίσκεται μέσα στο μεγάλο spa του ξενοδοχείου, με τρεις αίθουσες θεραπείας να είναι πλέον διακοσμημένες με έντονες κοραλλί ροζ toile de Jouy Soleil πινελιές. Πέρυσι, ένα μικρότερο spa βρισκόταν σε μια καμπάνα δίπλα στην πισίνα. Η φετινή επέκταση του spa επιτρέπει στους εξωτερικούς επισκέπτες να επωφεληθούν από τις έξι χαρακτηριστικές θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρει ο Dior.

Για παράδειγμα, υπάρχει μία θεραπεία 90 λεπτών που ονομάζεται Californian Glow by Dior, η οποία είναι αφιερωμένη στην αποκατάσταση του δέρματος. Υπάρχει επίσης μία 60λεπτη θεραπεία αντιγήρανσης υψηλής απόδοσης, που ονομάζεται Kobi-Dior, εμπνευσμένη από τις τεχνικές Kobido που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία. Επιπλέον, υπάρχει μία ακόμη επιλογή από τις συλλογές περιποίησης δέρματος και αρωμάτων του Dior, οι οποίες βρίσκονται προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων των L'Or de Vie, Dior Prestige και La Collection Privée Christian Dior.

sub-buzz-519-1717079029-1.jpg
Image source: @bevhillshotel
Το Beverly Hills Hotel είναι ένα από τα έξι pop-ups του Dioriviera σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στη Γαλλία, την Κίνα, την Τουρκία και τη Νότια Κορέα. Ωστόσο δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα της Dior, καθώς το Beverly Hills Hotel είναι ένα από τα παλαιότερα θέρετρα στην περιοχή του Los Angeles και μια εμβληματική τοποθεσία πολυτελείας. 

"Η διαχρονική γοητεία της θρυλικής πισίνας μας παρέχει το τέλειο σκηνικό για να γιορτάσετε το καλοκαίρι με μια πινελιά εκλέπτυνσης και ιδιοτροπίας, ενώ η αισθητική toile de Jouy του spa και οι ειδικά επιμελημένες θεραπείες αποτυπώνουν τη λάμψη της αναζωογονητικής καλοκαιρινής περιόδου", σημείωσε ο John Scanlon, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου. Το φετινό αναδυόμενο κατάστημα πρόκειται να είναι ανοιχτό έως τις 2 Σεπτεμβρίου.