fbpixel

Search icon
Search
Η νέα καμπάνια του Dior για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες είναι γεγονός
FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια του Dior για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες είναι γεγονός

Οι αθλητές ανταλλάσσουν τον εξοπλισμό τους με τα εργαλεία του ατελιέ σε μια σειρά από παιχνιδιάρικα πλάνα, ενόψει των φετινών καλοκαιρινών αγώνων.


Με τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες να πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς, , ο Dior παρουσίασε μια πλήρη σειρά από εικόνες καμπάνιας με πρωταγωνιστές τους αθλητές-πρεσβευτές του ενώνοντας τις έννοιες του αθλητισμού και του high fashion. Περισσότερο από ποτέ, λοιπόν, αυτές οι παθιασμένες συμμαχίες λάμπουν με την αριστεία και τις μοναδικές αξίες που τιμά ο Dior, οδηγώντας τον κόσμο του αθλητισμού και του σχεδιασμού.

estelle-mossely-boxer-marili-andre-3-3sfDK.jpg

«Για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024... ο Dior υφαίνει νέους εξαιρετικούς διαλόγους με συναρπαστικούς διεθνείς αθλητές που ενσαρκώνουν την απόλυτη τόλμη και οδηγούνται από την επιθυμία να ξεπεράσουν τον εαυτό τους», δήλωσε το brand.

sara-balzer-fencer-marili-andre-1.jpg

Σφίγγοντας τους δεσμούς του με τον κορυφαίο αθλητισμό, οι παιχνιδιάρικες νέες εικόνες του γαλλικού οίκου μόδας έχουν ως πρωταγωνίστριες τις ξιφομάχους Sara Balzer, Misaki Emura, Arianna Errigo, Rossella Fiamingo, Andreea Mogoș, Loredana Trigilia, Beatrice Vio Grandis και Alice Volpi- την τζουντόκα Clarisse Agbégnénou, η κολυμβήτρια Emma McKeon- η σέρφερ Carissa Moore- η ποδοσφαιρίστρια Alex Morgan- η πυγμάχος Estelle Mossely- η skateboarder Louise-Aïna Taboulet και η σπρίντερ Elaine Thompson-Herah, η οποία προστίθεται στις πρωταθλήτριες Pauline Déroulède, Mélanie de Jesus dos Santos και Marie Patouillet.

beatrice-vio-grandis-paralympic-fencer-marili-andre-1-taX7g.jpg

Στο οπτικό υλικό βλέπουμε τους προαναφερθέντες αθλητικούς αστέρες ντυμένους με τα κλασικά ready-to-wear του Dior, με όλα τα Oblique μοτίβα και τις Lady Dior τσάντες για να σβήσουν τη δίψα της μόδας. Η Morgan ποζάρει με ένα μενταγιόν «Christian Dior Paris», όπως θα έκανε και με μια πραγματική μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ οι Valzer, Volpi και Mogos φέρουν τεράστιες καρφίτσες, που παραπέμπουν στις αντίστοιχες ειδικότητές τους στην ξιφασκία. 

louise-aina-taboulet-skateboard-marili-andre-1-trnnX.jpg

Αλλού, η Moore καβαλάει μεταξωτά υφασμάτινα κύματα πάνω σε ένα ψαλίδι, η Thompson-Herah ετοιμάζεται να κάνει σπριντ σε έναν στίβο με το σήμα Dior και η Mossely φοράει ένα κυματιστό φόρεμα στο κέντρο ενός ρινγκ πυγμαχίας από κορδέλες Dior.

carissa-moore-surfer-lindsay-ellary-3-9cE1G.jpg

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, ενώ οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα ακολουθήσουν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.