fbpixel

Search icon
Search
To fundraising luncheon του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια για την επέτειο των 100 χρόνων του
PEOPLE & MOMENTS

To fundraising luncheon του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια για την επέτειο των 100 χρόνων του

Ένα υπέροχο γεύμα έλαβε χώρα στο μαγευτικό ιππικό όμιλο Ippos Club


Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια διοργάνωσε ένα υπέροχο γεύμα στον πανέμορφο χώρο του Ippos Club που προσφέρθηκε από την οικογένεια Παπαγεωργίου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης. Συμμετέχοντας στον εορτασμό για τα 100 χρόνια του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, ο Σύλλογος Φίλων συγκέντρωσε υποστηρικτές του έργου του αλλά και φίλων της ιππασίας για να απολαύσουν μία λαμπερή ξεχωριστή ημέρα στην οποία πρωταγωνίστησαν η υψηλή αισθητική, η κομψότητα και η ομορφιά της φύσης. 

ipposclub-glow-0083.jpg
Ζωή Παπαγεωργίου, Ζωή Στεφάνου & Πετιούλα Κατσάρκα
ipposclub-glow-0035.jpg
Τίτη Δάνου Τουρσουτζιάν & Χρήστος Χατζηβασιλείου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πετιούλα Κατσάρκα και η Ζωή Παπαγεωργίου καλωσόρισαν τους καλεσμένους που απόλαυσαν ένα δροσερό welcome St. Germen spritz με Prosecco από την Bacardi, ένα υψηλής ποιότητας five course meal με εκλεκτές πρώτες ύλες που προσέφερε η Trofelia Promoting Food, και ειδικά επιλεγμένες ετικέτες λευκών και ροζέ κρασιών Kir-Yianni. Ιδιαίτερο χρώμα στην ημέρα έδωσαν ο στολισμός από την Α.Α. Δάνου με λουλούδια σε λευκούς, κίτρινους και πορτοκαλί αποχρώσεις, καθώς και η χαλαρή μουσική από ζωντανή jazz band. 

unnamed.jpg
Αλεξάνδρα Μεντεκίδη, Νάντια Τακά & Λήδα Παπαδοπούλου
ipposclub-glow-0038.jpg
Αγγελική Χόντου & Αθηνά Πεντεφούντα

Σε όλους τους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν Hermès travel size amenities, ευγενική προσφορά από το Apollonia Politia by Hondos Center, και στις κυρίες ένα κομψό φουλάρι από την Access Fashion. Special guest του γεύματος η Rianna Kounou, μία εκ των δύο ιδιοκτητριών του διάσημου και πιο πλουραλιστικού international fashion brand RIANNA + NINA, η οποία διέθεσε δύο exclusive φορέματα της πολύχρωμης vintage συλλογής της που διεκδίκησαν οι καλεσμένοι σε δημοπρασία.

ipposclub-glow-0070.jpg
Ριάννα Κούνου
ipposclub-glow-0058.jpg
Τάμμυ Τζόουνς, Γρηγόρης Τσιότσκας, Λήδα Τριγλιανού & Αριστείδης Τριγλιανός

Ηighlight της ημέρας η επίδειξη υπερπήδησης εμποδίων από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ippos Club και, φυσικά, τα εντυπωσιακά head pieces των κυριών. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.

ipposclub-glow-0010.jpg
Η εξαιρετική διακόσμηση της Α. & Α. Δάνου. Δώρα για όλους του προσκεκλημένους Hermès travel size amenities, ευγενική προσφορά από το Apollonia Politia by Hondos Center
ipposclub-glow-0027.jpg
Μαρία Χατζηγεωργίου & Ανέστης Παπαδόπουλος

Πλατινένιος δωρητής της εκδήλωσης ήταν η Volvo Παπαδόπουλος ΑΕ. Χρυσοί δωρητές ήταν η Elvial SA, η Γιολάντα Πεπέ και η Access Fashion. Αργυροί δωρητές ήταν το Apollonia Politia by Hondos Center, το Pink Dot, το Wonder Lounge, και το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort του Ιωάννη Μεντεκίδη.

Την εκδήλωση υποστήριξε η Aegean και το Hyatt Regency Thessaloniki.
Φωτογραφική κάλυψη: Δημήτρης Ανδρίτσος photography
Ιατρική υποστήριξη: Κλινική «Άγιος Λουκάς»
Χορηγός Eπικοινωνίας: Glow Magazine

Αναζητήστε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!


Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ζωή Παπαγεωργίου, Ριάνα Κούνου & Πετιούλα Κατσάρκα