fbpixel

Search icon
Search
Το ελληνικό brand με μίνιμαλ φορέματα, μαγιό με ζωηρά prints και «άρωμα» από Μπαλί
THE LOOK

Το ελληνικό brand με μίνιμαλ φορέματα, μαγιό με ζωηρά prints και «άρωμα» από Μπαλί

Περιηγηθείτε στον κόσμο του AVANI THE LABEL


Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, τα καλοκαιρινά σύνολα έχουν ένα βασικό στόχο: να μας διατηρούν άνετες και δροσερές κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως το στιλ δεν μπαίνει σε προτεραιότητα. Είτε προτιμάτε τις πιο minimal, είτε τις πιο maximal εμφανίσεις, έχουμε ανακαλύψει το brand που καλύπτει και τα δύο, αποτελώντας το must-try του φετινού καλοκαιριού.

A stylish & comfortable fashion brand 

zephyr-red-1.jpeg

Το ελληνικό brand Avani The Label αντλεί έμπνευση από τον φυσικό κόσμο - η εταιρεία Avani, που σημαίνει "η Γη" στα σανσκριτικά, έχει δεσμευτεί να δημιουργεί μινιμαλιστικά κομμάτια που αποπνέουν αβίαστη κομψότητα. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στο σχεδιασμό διαχρονικών κομματιών σε ζεστές γήινες αποχρώσεις που προκαλούν μια αίσθηση προσγειωμένης και γαλήνιας ζωής, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με τα φυσικά τοπία. Η χαρακτηριστική αισθητική της Avani προσφέρει τόσο άνεση όσο και στυλ, επιτρέποντας στον χρήστη να κινείται ελεύθερα, ενώ δείχνει και αισθάνεται καλύτερα.

Η Μίρκα Οικονομοπούλου, ιδρύτρια του Avani, ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως δικηγόρος στο εξωτερικό. Κάνοντας στροφή στην καριέρα της, η Μίρκα βρέθηκε πίσω στη γενέτειρα της το Ηράκλειο να δουλεύει σε τηλεοπτικό σταθμό παρουσιάζοντας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Ταυτόχρονα ακολούθησε την αγάπη της για τη μόδα, δημιουργώντας το Avani...

H συλλογή SS24 «Άνεμος» είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά αλλά και το εξωτικό Μπαλί. Για τη συλλογή SS24, το Avani ταξίδεψε μέχρι την Ινδονησία από όπου προμηθεύτηκε πολυτελή υφάσματα, σε χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι και έχουν έντονα στοιχεία από τον πολιτισμό της χώρας.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα pieces που ξεχωρίσαμε και σκοπεύουμε να φοράμε on repeat το καλοκαίρι...

The Kimono

zephyr-green-1.jpeg

Η capsule collection περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο κιμονό, με γεωμετρικό print σε πράσινο και κόκκινο χρώμα. Πρόκειται για ένα style&comfy dress που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ και τη βόλτα στην πόλη άλλα και στο νησί.

BUY HERE

Sunset Dress

meltemi-baby-pink-5-MxJiO.jpeg

Ένα maxi φόρεμα, που αφήνει εκτεθειμένη την πλάτη στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Θα το ανακαλύψετε σε δύο χρώματα, ροζ και λιλά, και είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και για όλα τα events που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

BUY ΗΕRE

Maxi & minimal dress

aura-pastel-teal-3.jpeg

Το best-seller της περσινής χρονιάς. Ένα maxi φόρεμα με αρχαιοελληνικές αναφορές: μακρύ, επιβλητικό, με ασύμμετρα μανίκια και σκίσιμο στο πλάι για άνεση στην κίνηση. Σε δύο γήινες αποχρώσεις, champagne beige και pastel teal, θα σας προσφέρει ατελείωτες επιλογές στο styling. Ιδανικό για βραδινές εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις.

BUY HERE

Black One-piece

helios-2-MWhGR.jpeg

Ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, με τις λεπτομέρειες που θα το μετατρέψουν σε it-piece: τα cut-outs και τα μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για το κατάλληλο one-piece, που μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε και να σας μεταφέρει στο sunset hour από την παραλία με στιλ.

BUY HERE

Printed bikini

bikini.jpg

Πρόκειται φυσικά για τα αγαπημένα μαγιό της SS24 collection, τα οποία δεν είναι άλλα από τα εμπριμέ bikini. Δύο σχέδια με μοναδικά prints σε έντονα χρώματα, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα στις εξορμήσεις σας στην παραλία.

BUY KALLISTI HERE | BUY EIRENE HERE

The cover-up

siroco-green-4.jpeg

Μία πασμίνα με μοναδικό γεωμετρικό floral print που θα προσθέσει μία νότα από Ινδονησία στα looks σας. Το πολυτελές ύφασμα από μετάξι και σατέν προσδίδει υπέροχη κίνηση, ενώ χάρη στη μεγάλη διάσταση μπορεί να φορεθεί και ως παρεό, τοπ ή και φόρεμα.

BUY HERE

Επιλέξτε τα δικά σας αγαπημένα!

Info: Επιμενίδου 30, Ηράκλειο, Κρήτη, avanithelabel.com