fbpixel

Search icon
Search
To Blé Taste Gallery μας συστήνει την απόλυτη γλυκιά πρόταση για να προσφέρουμε ως καλεσμένοι
MAGAZINE

To Blé Taste Gallery μας συστήνει την απόλυτη γλυκιά πρόταση για να προσφέρουμε ως καλεσμένοι

Ο all time classic προορισμός προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για τις φετινές γιορτές


Ένα σύγχρονο bake house, μια πραγματική «γκαλερί γεύσεων» στο κέντρο της πόλης. Αρτοποιία και ζαχαροπλαστική χωρίς συμβιβασμούς, ύψιστης ποιότητας, ισορροπημένης γλυκύτητας, χαμηλών λιπαρών, σπουδαίας τεχνικής και λεπτής δουλειάς. Κορυφαία φυσικά υλικά: αγελαδινό γάλα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ξακουστές βέλγικες σοκολάτες κι ολόφρεσκα φρούτα συνθέτουν τη μοναδική Blé εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε 24 ώρες το 24ωρο!

Ως προς τα γλυκά των Χριστουγέννων; Εδώ, επικρατεί εξίσου αυθεντικότητα και πρωτοπορία. Δέκα διαφορετικά είδη από μελομακάρονα, όλα φτιαγμένα ένα ένα στο χέρι, είναι πλούσια γεμισμένα με καρύδι και βουτηγμένα σε πραγματικό, υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο και βραβευμένο μέλι. Μόνο εδώ μπορεί να επιλέξει ο πελάτης ποια ποικιλία του ταιριάζει ανάμεσα σε ανθόμελο Αριδαίας, θυμαρίσιο μέλι Κρήτης, πεύκης Θάσου ή βελανιδιάς Καστοριάς. 

Εξαιρετικό, επίσης, το σπιτικό Panettone τους, που το διδάχθηκαν από φημισμένους ιταλούς μάστορες. Το φτιάχνουν με τη μέθοδο τεσσάρων ζυμωμάτων, με προζύμι 100 ετών και πολύ φρέσκο βούτυρο.Οι χειροποίητοι κουραμπιέδες τους, από την άλλη, με καβουρδισμένο ψημένο αμύγδαλο, αιγοπρόβειο βούτυρο και βανίλια, μαζί με την παραδοσιακή βασιλόπιτα με φυσικό προζύμι και μέλι αντί ζάχαρης, είναι σκέτη απόλαυση.

Best of: The Festive Desserts

17a8279.jpg

Το best seller γλυκό είναι τα μελομακάρονα. Τα φτιάχνουμε στο χέρι με σιμιγδάλι και καρύδια και τα καλύπτουμε με το μέλι επιλογής του πελάτη, ανάμεσα σε τέσσερις εξαιρετικές και πολυβραβευμένες ποικιλίες, αλλά σαφώς και με διάφορες σοκολάτες.

Το ιδανικό Christmas treat είναι τα panettone μας με την αέρινη και μεταξένια ζύμη τους.

Το τέλειο festive dinner κλείνει με τη Marengata με τραγανές μαρέγκες, κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, σπιτική σαντιγί και φρέσκες φράουλες ή κρέμα κάστανου.

Η καλύτερη επιλογή για να προσφέρουμε ως καλεσμένοι είναι ένα Xmas Basket με επιλογές από τα καλύτερα προϊόντα μας που θα ετοιμάσουμε για σας!

Η vegan επιλογή από το Blé Taste Gallery είναι η φωλιά βέλγικης σοκολάτας με χουρμάδες και κόκκινα φρούτα.

Info

Αγίας Σοφίας 19, τηλ.: 2310 220008

Facebook: bletastegallery

Instagram: @bletastegallery