fbpixel

Search icon
Search
To απόλυτα relaxing place to be στην Ελλάδα έχει πια το δικό του όνομα
TRAVEL

To απόλυτα relaxing place to be στην Ελλάδα έχει πια το δικό του όνομα

Το W Costa Navarino είναι το πρώτο απόκτημα της W Hotels στη χώρα μας


Δεν υπήρxε καμία αμφιβολία ότι το πρώτο απόκτημα της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy θα ήταν κάτι μοναδικό, η υλοποίηση του όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μετρώντας μόλις έναν μήνα λειτουργίας έχει καταφέρει ήδη να ταράξει τα νερά στο ξενοδοχειακό γίγνεσθαι ως η απόλυτα relaxing επιλογή για ένα αξεπέραστο get away στη Νότια Ελλάδα.

Σε μια μαγευτική έκταση στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino, το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σαν φυσική εξέλιξη του τοπίου σε μια παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων με θέα τη Σφακτηρία στον κόλπο του Ναβαρίνου και φόντο το φυσικό τοπίο της Μεσσηνίας. Έχοντας την ιδιαιτερότητα να απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, υπάρχει η επιλογή για διαμονή είτε σε ένα από εξαιρετικής αισθητικής δωμάτια είτε στις εντυπωσιακές βίλες που διατάσσονται με μαεστρία ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι οτι φέρνει μια πρωτόγνωρη ενέργεια που ενισχύει τη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης. Η σύγχρονη τέχνη έχει έντονη παρουσία σε όλους τους χώρους του με μια εξαιρετική συλλογή που επιμελήθηκε προσωπικά ο εικαστικός Poka Yio, συμπνέει με την εποχή με το design να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το νέο ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, ενώ  Τα Fabulous Infinity Swim Up δωμάτια προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες και αποτελούν ιδανική επιλογή για παρέες. Για απεριόριστη θέα οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα Spectacular Panorama δωμάτια ενώ για περισσότερη ιδιωτικότητα, τις Wοw Beachfront Infinity βίλες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα, καθώς και με άμεση πρόσβαση στην παραλία. To W Costa Navarino συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, σε μια συναρπαστική τοποθεσία, όπου οι δράσεις και τα happenings που διοργανώνονται, διαδέχονται τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

beachfront-villa-interior-2-GsJKQ.jpg

Στο W Costa Navarino οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί χώροι γίνονται ένα, ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τον μοντερνισμό. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του W Costa Navarino αποτελεί έργο του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με τα λιθόστρωτα μονοπάτια και τους πετρόκτιστους πύργους. Τα τοπικά υλικά πρωταγωνιστούν σε ένα διαχρονικό σχέδιο που δένει αρμονικά με την πλούσια βλάστηση και τις φυτεμένες στέγες, ακολουθώντας τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των δωματίων, όπου πρωταγωνιστούν οι φυσικοί τόνοι με πινελιές έντονων χρωμάτων, αναδεικνύει την κληρονομιά της ελληνικής δεξιοτεχνίας. Στα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και την Platía – το σημείο συνάντησης του resort- κυριαρχεί μια σύγχρονη προσέγγιση σε παραδοσιακές τεχνοτροπίες, με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του γραφείου MKV Design, με έδρα το Λονδίνο.

Τα γραφεία Τομπάζη και K-Studio σχεδίασαν από κοινού το beach club Parelía και την Platía, μία σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής πλατείας ενός μεσσηνιακού χωριού, ενώ το γραφείο K-Studio σχεδίασε και τους εσωτερικούς χώρους στο Parelía. Την εσωτερική διακόσμηση του εστιατορίου-μπαρ Between ανέλαβε το γραφείο Interior Design Laboratorium.

Η σύγχρονη τέχνη έχει έντονη παρουσία σε όλους τους χώρους του W Costa Navarino. Τη δημιουργία και επιμέλειά της έχει αναλάβει ο Poka-Yio, εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων, σε συνεργασία με μία ομάδα νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών και φοιτητών του 12ου Εργαστηρίου, LAB12, της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Με έμφαση στη συμπερίληψη, η συλλογή αποτελεί μία πλατφόρμα απόδρασης και εξερεύνησης, αντιπροσωπευτική της νέας εμπειρίας φιλοξενίας που προτείνει το W Costa Navarino. Τα έργα έχουν τοποθετηθεί τόσο σε δωμάτια όσο και σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Tο εντυπωσιακό σύμβολο-τοτέμ W που χαρακτηρίζει την είσοδο κάθε ξενοδοχείου W ανά τον κόσμο, στo W Costa Navarino εμπνέεται από την περιοχή κι από την ελληνική παράδοση, κι έχει δημιουργηθεί από σκαριά παλιών ψαροκάικων, αποτίνοντας και φόρο τιμής στην ελληνική ναυτοσύνη.

Γαστρονομία & Διασκέδαση

w-lounge-cHuCO.jpg

Το W Costa Navarino παρουσιάζει μια δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση, παράλληλα με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συνδυάζοντας ιδανικά τη μουσική, το φαγητό και τη διασκέδαση. Η Platía είναι η σύγχρονη εκδοχή μιας παραδοσιακής πλατείας ενός Μεσσηνιακού χωριού. Αποτελεί το σημείο συνάντησης για πρωινό και καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας πρωινό, καφέ και χαλαρά δείπνα σε τέσσερις χώρους, που ακολουθούν τη λογική “grab ‘n go”, ενώ από το απόγευμα θα προσφέρει μενού με έμφαση στο γκριλ. Το Café αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του καφέ, με φρεσκοαλεσμένες ποικιλίες, καθώς και φρέσκους χυμούς και διάφορα σνακ. Το Deli Store σερβίρει επιλογές αλλαντικών, τυριών και τοπικών ειδών. Επιπλέον, στο Bakery φουρνίζονται καθημερινά χειροποίητα αρτοσκευάσματα και στο Cookery λειτουργεί μία ανοικτή κουζίνα για πρωινό, η οποία το απόγευμα φιλοξενεί pop-up concepts και γνωστούς σεφ. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έχουν επιμεληθεί τα γραφεία K-Studio και Τομπάζη και την εσωτερική διακόσμηση το γραφείο MKV Design.

Το W Lounge βρίσκεται στην καρδιά του ξενοδοχείου κι αποτελεί το ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες, με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Το μενού με τις διεθνείς επιρροές συνοδεύουν απεριτίφ, spritzer, zero-waste κοκτέιλ και ποτά με έμπνευση από την περιοχή, δίνοντας έμφαση στις πιο σύγχρονες τάσεις του mixology, παρουσιάζοντας ζωντανή μουσική, καθώς και γνωστούς Έλληνες και διεθνείς DJs.

Το beach club Parelía απολαμβάνει μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και έχει ως στόχο να αποτελέσει το hotspot του W Costa Navarino. Το Parelía συνδυάζει φαγητό και βραδινή διασκέδαση, σε ένα σκηνικό με αρχιτεκτονικά στοιχεία εμπνευσμένα από την Μάνη, το οποίο έχουν σχεδιάσει τα γραφεία Τομπάζη και K-Studio, με τους δεύτερους να έχουν επιμεληθεί και τον εσωτερικό σχεδιασμό. Σε αυτόν το χώρο, Έλληνες και διεθνείς DJs θα δημιουργούν κάθε μέρα μια συναρπαστική ατμόσφαιρα. Στο beach club θα σερβίρονται πιάτα της σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, μαζί με πρωτότυπα κοκτέιλ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ζωντανή μουσική και τα DJ sets με μουσική όπως Electro House, NuJazz και Fusion, θα μεταμορφώνουν σταδιακά την Parelía από ένα μέρος ιδανικό για χαλάρωση, σε έναν χώρο για συναρπαστικές βραδιές γεμάτες ενέργεια και χορό. Tο πρώτο W Escape στην Ελλάδα, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Alex Nude, Valeron & Band, από κοινού με μία ομάδα σταθερών συνεργατών, όπως οι: Rie Kiriiaka, DJ Montana Cruz και Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Στο Between οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, με κοκτέιλ και ένα ελαφρύ μενού που εστιάζει στα ωμά πιάτα, συνοδεία DJ. Tον εσωτερικό σχεδιασμό έχει υλοποιήσει το γραφείο Interior Design Laboratorium.

Άθληση & Ευεξία

sunset-wetdeck-Ax9kL.jpg

Το AWAY® Spa προσφέρει μία ποικιλία signature θεραπειών προσώπου και σώματος, DETOX.RETOX.REPEAT, σε συνδυασμό με το γυμναστήριο FIT, το οποίο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων.

Επιπλέον, το WET Deck διαθέτει μία μεγάλη πισίνα με θέα τη θάλασσα, ενώ οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαθήματα γυμναστικής και άλλες εμπειρίες ευεξίας, όπως bootcamp στην παραλία, splash FIT, beach power Pilates, διαλογισμό και γιόγκα.

Plus, δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο τένις, στο Mouratoglou Tennis Center, Costa Navarino, με δεκαέξι γήπεδα, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό με φυσικό γρασίδι στην Ελλάδα, στο Navarino Dunes. Υπαίθριες activities όπως αναρρίχηση, πεζοπορία και ποδηλασία, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Navarino Outdoors, στο Navarino Dunes. Φυσικά, μην αμελήσετε συμβουλευτείτε το Navarino Sea, το οποίο προσφέρει θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και snorkeling. Ενώ τέλος εκμεταλλευτείτε την πρόσβαση σε τέσσερα signature γήπεδα golf, τα The Dunes Course, The Bay Course, The Hills Course και The International Olympic Academy Golf Course.

    Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες!

    W Costa Navarino