fbpixel

Search icon
Search
Το αγαπημένο manicure της πριγκίπισσας Diana αποτελεί και πάλι τάση
HAIR & NAILS

Το αγαπημένο manicure της πριγκίπισσας Diana αποτελεί και πάλι τάση

Χάρη στο "The Crown" σημειώνεται μια θεαματική επιστροφή στα classics


Είτε έχετε τελειώσει ήδη όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου του The Crown, είτε όχι, η προσοχή που έχει στραφεί στη ζωή της πριγκίπισσας Diana είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Η έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς ακολουθεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια στο πέρασμα των δεκαετιών, με τη νέα επεισόδια να επικεντρώνονται στις δεκαετίες του '90 και του 2000 και να παρουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό την πριγκίπισσα. Κάθε σεζόν είναι γεμάτη έμπνευση μόδας από τη μοναρχία, αλλά δεδομένου ότι η Diana είναι ένα style icon, δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή στα looks και την ομορφιά της αυτή τη φορά.

Η αυστραλιανή ηθοποιός Elizabeth Debicki υποδύεται την Diana στη σειρά, και όχι μόνο είναι φτυστή η εικόνα της, αλλά εμφανίζεται και με το χαρακτηριστικό της στυλ σαν να είναι δικό της. Φαίνεται σαν στο σπίτι της με τα χοντρά πουλόβερ της Diana, φτιάχνει τα μαλλιά της με το ίδιο pixie look και διατηρεί τα νύχια της περιποιημένα με το αγαπημένο μανικιούρ της princess από παλιά - ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ της δεκαετίας του '90. Προφανώς, η "πριγκίπισσα του λαού" δεν εφηύρε το συγκεκριμένο manicure, αλλά η επιρροή της βοήθησε στο να γίνει το κλασικό look νυχιών της δεκαετίας του '90.

fce82862bfe5c9223523cfe8f6bf4246.jpg

Πιο συγκεκριμένα, η princess Di προτιμούσε ένα τετραγωνισμένο, κοντό λευκό γαλλικό μανικιούρ με μια διάφανη ροζ βάση. Φορούσε αυτό το look σε αποκλειστικές οικογενειακές εκδηλώσεις, βασιλικές επισκέψεις, δημόσιες εμφανίσεις και προγράμματα κοινωνικής προσφοράς κατ' εξακολούθηση. Αυτό είναι το στυλ που βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στα nails της Debicki καθώς αναπαριστά τις διακοπές της Diana στη Νότια Γαλλία και προσωπικές στιγμές που δεν έχουν ξανά παρουσιαστεί ποτέ. 

Μετά τις αρχές της δεκαετίας του 2000, το γαλλικό μανικιούρ έφυγε από τη μόδα και θεωρήθηκε ξεπερασμένο, ακόμη και λίγο "φτηνό". Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια επέστρεψε με ορμή, ξεκινώντας από το κλασικό γαλλικό tip και εξελίσσεται σε αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές, όπως σε matte και chrome. Κάτι το οποίο είναι λογικό, καθώς πρόκειται για ένα απίστευτα ευέλικτο, διασκεδαστικό και κλασικό look που μπορεί να τροποποιηθεί εύκολα για νέες εμφανίσεις. Μπορεί να είναι πολύ κομψό ή πολύ edgy, ανάλογα με το χρώμα που χρησιμοποιείται, το σχήμα των νυχιών ή ακόμα και το μήκος. Η αγαπημένη εκδοχή της Diana για την τάση έχει αντέξει στο χρόνο και εξακολουθεί να είναι τόσο κομψή και chic το 2023 όσο και τότε.

snapinstaapp-117185736-282596376373404-5801024318948562890-n-1080.jpg

Αν θέλετε να αναδημιουργήσετε το look, είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε και σας έχουμε καλύψει με τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να υιοθετήσετε το manicure της αγαπημένης πριγκίπισσας όλων.

  1. Κατ' αρχάς, όπως σε κάθε μανικιούρ, ξεκινήστε αφαιρώντας τυχόν υπολειπόμενο βερνίκι νυχιών με αφαιρετικό βερνικιού νυχιών. 
  2. Στη συνέχεια, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας στο κλασικό σχήμα Princess Di - κοντό και τετράγωνο. 
  3. Μετά από αυτό, εφαρμόστε λάδι στα πετσάκια σας για να τα μαλακώσετε και να τα σπρώξετε προς τα πίσω. 
  4. Σκουπίστε τα, στη συνέχεια γυαλίστε την επιφάνεια του νυχιού σας για ομοιόμορφο στρώμα και εφαρμόστε το αγαπημένο σας βερνίκι βάσης. 
  5. Αφήστε τη βάση να στεγνώσει εντελώς και, στη συνέχεια, σχεδιάστε τις τετράγωνες άκρες σας με ταινία. Βάψτε μια στρώση λευκού χρώματος πάνω από την ταινία και αφαιρέστε το για να στεγνώσει. 
  6. Μόλις το μανικιούρ σας στεγνώσει εντελώς, σφραγίστε το με μια στρώση από το αγαπημένο σας top coat και με λάδι νυχιών. Στη συνέχεια, τα νύχια σας θα είναι πρακτικά βασιλικά.

Εκτός από τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να ζητήστε το signature manicure από την nail artist που εμπιστεύεστε και να προτιμήσετε ένα ημιμόνιμο look για πιο ανθεκτικό αποτέλεσμα.