fbpixel

Search icon
Search
Timeless vs. Modern: Ποια τάση αξίζει να επιλέξετε για το καθιστικό σας;
MAGAZINE

Timeless vs. Modern: Ποια τάση αξίζει να επιλέξετε για το καθιστικό σας;

Η Lusso διαθέτει τις καλύτερες προτάσεις που θα αναβαθμίσουν το design της κατοικίας σας


Στο αιώνιο δίλημμα «Μοντέρνο vs Διαχρονικό», υπάρχουν πάντα επιλογές που καλύπτουν και τις δύο πλευρές του φάσματος και σας επιτρέπουν να επιλέξετε το στιλ που αντικατοπτρίζει καλύτερα την αισθητική σας και τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Modern Marvels

screen-shot-2023-10-24-at-20905-pm.jpg

Στο καθιστικό, η Lusso διαθέτει τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις που αντιπροσωπεύουν τις μοντέρνες τάσεις. Μεγάλοι λιτοί όγκοι, είτε πρόκειται για κυβιστικούς καναπέδες είτε για οργανικές φόρμες, κυριαρχούν ως επιλογή, δίνοντας έμφαση στις καμπύλες έναντι των ευθειών γραμμών. Τα υφάσματα είναι φυσικά, από οργανικά υλικά, με τις μπουκλέ υφές να παραμένουν επίκαιρες σε ένα ατελείωτο χρωματολόγιο. Ακόμη,τα σύγχρονα καθιστικά ενσωματώνουν ειδικούς μηχανισμούς που χαρίζουν απόλυτη άνεση, δημιουργώντας την αίσθηση ενός καταφυγίου, ειδικά αν συνδυαστούν και με υφάσματα φιλικά στην αφή και τη σύνθεση. Τέλος, το μεγάλο βάθος και η «χαλαρή» όψη στους καναπέδες συνθέτουν έναν χώρο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Forever Chic

screen-shot-2023-10-24-at-40743-pm.jpg

Η απαράμιλλη κομψότητα που αντιπροσωπεύει η εταιρία Lusso την έχει αναδείξει σε σταθερή αξία στον χώρο του επίπλου, συνδέοντάς τη με τη διαχρονική αισθητική. Αναπόσπαστα κομμάτια αυτής είναι τα καθιστικά που ενθαρρύνουν την όρθια στάση του σώματος, κάνοντας χρήση από πολυτελή υλικά, όπως φυσικά δέρματα, βελούδα και κοτλέ, και χρώματα της φθινοπωρινής γης, όπως ταμπά, ψυχρά καφέ, βαθιά πράσινα, μαζί με όλες τις αποχρώσεις της άμμου. Σε ένα τέτοιο καθιστικό, ο timeless χαρακτήρας επιτυγχάνεται μέσα από την τήρηση της μονοχρωμίας, χρησιμοποιώντας ίδιους τόνους σε διαφορετικές υφές. Εδώ, το design συνυπάρχει με σύγχρονα έργα Τέχνης εγκαθιστώντας ένα σκηνικό εκλεκτικό που ισορροπεί μεταξύ μινιμαλισμού και μαξιμαλισμού.

Στα 58 χρόνια παρουσίας της στον χώρο του επίπλου, η εταιρία Lusso εμπνέει συνεχώς τον κόσμο του design, με την εξαιρετική ομάδα της να εμβαθύνει σε μια σειρά από μοναδικές προτάσεις.

Info: 14o χλμ. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, Θέρμη, τηλ.: 2310 466489, 2310 466562, 2310 465694, lusso.gr, @lussoepiplo

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023