fbpixel

Search icon
Search
Back to natural: Τα χρώματα & τα hairstyles που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2021
MAGAZINE

Back to natural: Τα χρώματα & τα hairstyles που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2021

Γνωρίστε όλες τις νέες τάσεις


Ο χρόνος που πέρασε ήταν δύσκολος για όλους και οι τάσεις στα μαλλιά επηρεάστηκαν από τα νέα δεδομένα της καθημερινής μας ζωής. Καλλιεργήθηκε κυρίως η φυσικότητα στα χρώματα, τα κουρέματα και τις τάσεις του hairstyling.

Τα μαλλιά είναι το πιο ορατό μέρος της εμφάνισής μας -μαζί με τα μάτια-, μέχρι ν’ αρχίσουμε ν’ απαλλασσόμαστε από τις μάσκες, καθώς προχωράμε στο 2021. Τη φετινή χρονιά, oι τάσεις έχουν έναν αέρα ανανέωσης της διάθεσης, που σηματοδοτείται από πιο τολμηρά χρώματα, πιο έντονες γραμμές στα κουρέματα και τις φράντζες, διατηρώντας ωστόσο κάποιες κλασικές γραμμές, αλλά και πιο μοντέρνα σχήματα στο hairstyling. Αυτό δείχνει τη διάθεση των σχεδιαστών και του κόσμου ν’ αλλάξουν σταδιακά την υπάρχουσα ψυχολογία ξεκινώντας από την εικόνα.

shutterstock-1743623615.jpg

Κουρέματα

Οι φράντζες είναι πιο έντονες στο πρόσωπο κι έχουν περισσότερη κίνηση. Το shaggy κούρεμα γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2021. Tα pixie είναι πιο δυναμικά κι εντυπωσιακά, καθώς θέλουν ελάχιστη συντήρηση και προσθέτουν «άποψη» στο look. Το καρέ είναι πάλι στη μόδα, με κλασικό σχήμα και στρογγυλεμένες άκρες, παραμένοντας μια σταθερή αξία στα κουρέματα της χρονιάς.

Χρώματα

Παστέλ balayage, ροζ highlights σε όλες τις αποχρώσεις, ανοιχτές ανταύγειες μπροστά στο πρόσωπο, ice blondes. Φως, λάμψη και ανταύγειες είναι τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν τη διάθεση τη νέα χρονιά, αφού όλοι θέλουν ν’ αφήσουν πίσω την προηγούμενή τους εικόνα.

shutterstock-1832893252.jpg

Hairstyling

Πιο επιμελημένα looks, με περισσότερες λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά. Τα hair clips και τ’ αξεσουάρ μαλλιών πρωταγωνιστούν και φέτος στη μόδα. Τα κλασικά wavy glamour looks είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν, καθώς υπάρχει μια τάση για πιο σοφιστικέ χτενίσματα το 2021. Για καθημερινά στιλ, τα ponytail με πολύχρωμες κορδέλες ανεβάζουν σίγουρα τη διάθεση.

Hair tip: Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για ενυδάτωση των μαλλιών σας, πριν αρχίσει το καλοκαίρι. Βάλτε στην καθημερινή κι εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησής τους ένα καλό λάδι και μια πλούσια ενυδατική μάσκα.

Hair Product

yanni3.jpg

Η νέα σειρά Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional προσφέρει απόλυτη εξατομίκευση τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι. Δοκιμάστε την έκδοση Hydrate για ξηρά μαλλιά -περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, leave-in conditioner, θεραπεία και booster-, με σύνθεση από σύμπλεγμα Squalane, που εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας και βοηθάει στην αύξηση της ελαστικότητας.



yiannis.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021