fbpixel

Search icon
Search
Τι είναι το pro-youth και γιατί αποτελεί τη Νο1 νέα τάση στο skincare;
MAGAZINE

Τι είναι το pro-youth και γιατί αποτελεί τη Νο1 νέα τάση στο skincare;

H Dr. Αικατερίνη Δαλαμπέκου-Noel, εμβαθύνοντας με έρευνες στα συστατικά που διατηρούν υγιές πρόσωπο και σώμα, δημιουργεί φόρμουλες που ενισχύουν την ομορφιά εκ των έσω


Mε διδακτορικό στην Ιατρική και ακολουθώντας τον δρόμο της επιστήμης, το 2020 η γιατρός Αικατερίνη Δαλαμπέκου-Noel ίδρυσε στο Μόναχο την dr. noel, χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο συνδυασμό δερματολογικά ελεγμένων υλικών με τα πιο απαιτητικά πρότυπα φυσικών καλλυντικών, για φυσική ανόρθωση των κυττάρων. Έτσι, αντιγηραντικά προϊόντα και συμπληρώματα (novel foods) δε φροντίζουν απλώς το δέρμα: το αναγεννούν, το ενδυναμώνουν και το προστατεύουν, για πάντα.

Πώς προέκυψε η ιδέα για την dr. noel;

Έπειτα από μια διάγνωση καρκίνου του μαστού, που είχα πριν από λίγα χρόνια. Ύστερα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, αποφάσισα να αλλάξω δρόμο, ανιχνεύοντας νέες μεθόδους για ένα πιο υγιές μέλλον για κάθε γυναίκα που έχει περάσει και περνά παρόμοιες καταστάσεις.

48.png
Αικατερίνη Δαλαμπέκου-Noel


Π
οια είναι η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα σας;

Πιστεύω ότι μόνο με καθαρές, μη βλαπτικές, φυσικές και βιολογικές πρώτες ύλες μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό να επανέλθει στη σωστή και υγιή λειτουργία του. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη από την οποία εισέρχονται ασθένειες στον οργανισμό μας, γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη ανάγκη προστασίας.

Μιλήστε μας για τις καινοτομίες που έχετε αναπτύξει τελευταία.

Στηρίζουμε το pro-youthing, που βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες γήρανσης διάσημων ερευνητών από το Harvard Medical School και πιο συγκεκριμένα στου ερευνητή κυττάρων και γενετιστή του Χάρβαρντ καθηγητή Dr. David A. Sinclair. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στα προϊόντα είναι το ΝΜΝ (νικοτιναμίδιο μονονουκλεοτίδιο, με αποδεδειγμένη δράση στο θέμα της προστασίας και της αντιγήρανσης των κυττάρων), η Bakuchiol (φυσικής προέλευσης ρετινόλη), η ρεσβερατρόλη και η ασταξανθίνη (από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά) και φυσικά έλαια όπως θυμάρι, ρόδι και ελιά.

The Products

Η κρέμα

creme-freigestellt.png

The cream ELYSIAGE: Με ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών δίνει αποτέλεσμα Botox, ενώ τα ενεργά συστατικά του διεγείρουν τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και σχηματίζουν μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο φρέσκο, σφριγηλό και γεμάτο ζωντάνια.

Το συμπλήρωμα

freisteller-removebg-preview.png

NMN, reverse aging: Για πρώτη φορά σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, σε τόσο αγνή και συμπυκνωμένη μορφή για υπογλώσσια χρήση, χρησιμοποιείται β-νικοτιναμίδιο μονονουκλεοτίδιο (NMN), ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό που επιτυγχάνει πρωτοποριακά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

www.drnoelskincare.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024