fbpixel

Search icon
Search
Thong Sandals: Τα σανδάλια-τάση και πώς να τα φορέσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Thong Sandals: Τα σανδάλια-τάση και πώς να τα φορέσετε από τώρα

Αναβαθμίστε τα σύνολά σας με μία μόλις κίνηση


Κάθε μέρα που περνάει ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στο καλοκαίρι, κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε έρευνα για τα κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν και γιατί όχι -όσα μας επιτρέπουν- να τα φορέσουμε από τώρα. Τα σανδάλια θα αποτελέσουν για ακόμα μια χρονιά key-item της summer collection μας. Ποια σανδάλια όμως; Είτε είστε λάτρεις είτε όχι, τα thong sandals, κερδίζουν για ακόμα μια χρονιά τον τίτλο του big trend. Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται ως flip-flops, τις οποίες τις επιλέγουμε πλέον και για τα every-day city looks μας. 

Παρά τον διχασμό που προκαλούν τα thong sandals στις fashion lovers, θα αποτελέσουν και πάλι τάση. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι gurus της μόδας δεν μπορούν να αντισταθούν στο σχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα λουράκι ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών μας και παρά τον beach χαρακτήρα που διατηρούσε μέχρι πριν μερικά χρόνια, έχει μετατραπεί πλέον σε μία κομψή επιλογή. Μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο minimal choices, κάτι το οποίο οφείλεται στα Ginza sandals του οίκου The Row. Κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές μορφές, με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικία και στιλ. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα thong sandals designs που αποτελούν το big thing του φετινού καλοκαιριού και εντάξτε το στις εμφανίσεις σας από τώρα!

Kitten heel leather thong sandals 

85b24e249b1e263d511ec041e81d6a63.jpg
Image source: @whowhatwear

Πρώτα στη λίστα δε θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα δερμάτινα ψηλοτάκουνα thong sandals, τα οποία μπορούν να σας συντροφεύσουν σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο casual μέχρι τις πιο formal. Ταιριάζουν υπέροχα με τα office looks σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα λατρέψετε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με two piecese suits αλλά και μ' ένα bermuda shorts. Ακόμα και οι λίγοι πόντοι που έχει το τακούνι τους θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας και θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας. Η μαύρη εκδοχή θα χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερους combos, ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνετε σ' αυτήν τη φιλοσοφία αλλά να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ένα λευκό ζευγάρι θα σας «λύσει» τα χέρια. 

Bold Colours 

273853418-639761607130405-575180304324942979-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Κι ακόμα καλύτερα οι neon αποχρώσεις. Είναι πλέον ευρέως γνωστό το ότι τα έντονα χρώματα αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών. Αυτό το big trend γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν συνδυάζεται με τα αξεσουάρ. Είμαστε λάτρεις των playful shoes και γι' αυτό τα bold thong sandals αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας επιλογές. Τις περισσότερες φορές εμφανίζονται σε high heels κι αυτό τους χαρίζει περισσότερους πόντους. Μπορείτε να τα ταιριάξετε με mini ή midi dresses, με φούστες αλλά και με wide leg pants. Προτιμήστε αποχρώσεις, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το ροζ. 

Flip Flops 

ec6076ca4cfccc21e227e66dc800b8c8.jpg
Image source: @elle

Οι κλασικές flip-flops παραλίας έχουν το «ελεύθερο» να συνοδεύσουν κάθε city look μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και από τώρα, τις ημέρες που οι θερμοκρασία είναι υψηλότερη. Σίγουρα μπορείτε να τις επιλέξετε για τα πιο casual outfits στις πρωινές σας βόλτες μαζί με το τζιν παντελόνι σας, ένα t-shirt και leather jacket. Από την άλλη πλευρά, αν ανήκετε στις τολμηρές και το επιτρέπει το dress code στον χώρο εργασίας σας, μη διστάσετε να τις χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε το office look σας μαζί μ' ένα κοστούμι ή ένα maxi dress και μία tote bag. Εμείς δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο δεύτερο!

Platform thong sandals 

277842733-391892635767665-4956383324210761965-n.jpg
Image source: @kendalljenner

Η Kendall Jenner μας παρουσίασε την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού. Ένα ζευγάρι flatform thong sandals μαζί με tie dye φόρεμα. Για όλες εσάς που δεν προτιμάτε τα ψηλοτάκουνα αλλά δεν θέλετε παράλληλα και να «χάνετε» τη θηλυκότητα που προσφέρουν αυτό το σχέδιο πρέπει να μπει από τώρα στη wish list σας και σίγουρα στη συλλογή σας. «Ταξιδέψτε» πίσω στα '90s με μία μόλις κίνηση. 

Κεντρική φωτογραφία: @popsugar | @popsugar