fbpixel

Search icon
Search
Say Goodbye to Skinny Jeans: Τα παντελόνια που θα τα αντικαταστήσουν
THE LOOK

Say Goodbye to Skinny Jeans: Τα παντελόνια που θα τα αντικαταστήσουν

Τα σχέδια που μετατρέπουν την άνεση σε απόλυτο στιλ


Κεφάλαιο τζιν: Αν κάτι έχουμε μάθει τους τελευταίους μήνες είναι ότι ήρθε η στιγμή να αφήσουμε τα skinny jeans -έστω για λίγο στην άκρη. Κεφάλαιο τάσεις: Η άνεση και η cool αισθητική, οι οποίες μας ακολουθούν εδώ και δύο χρόνια -από την έναρξη της πανδημίας- από αναγκαιότητα έχουν μετατραπεί στο μεγαλύτερο trend της σεζόν. Πρόκειται για μία τάση που ακολουθεί τις εξελίξεις της καθημερινότητας μας. Τα παντελόνια αποτελούν βασικά κομμάτια των εμφανίσεων μας, ανεξαρτήτως εποχής, ώρας και περίστασης. Για τη φετινή άνοιξη τα trouser designs είναι super wide, χωρίς όμως να «κλέβουν» έστω και λίγο από τη θηλυκότητα μας. Οι εκδοχές, τα υφάσματα και τα χρώματα ποικίλουν, με στόχο να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα cargo pants βρίσκονται πρώτα στη λίστα, ενώ τα tailored trousers θα σας συνοδεύσουν σε όλες τις day to night εμφανίσεις σας. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα trouser designs που θα αντικαταστήσουν τα skinny jeans σας και που θα θέλετε να φοράτε στο repeat τους επόμενους μήνες!

Gargo pants 

29ed83d03f789412cb4a85185063ade9.jpg

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως τα cargo pants έχουν απογειώσει τη φήμη τους τους τελευταίους μήνες. Super cool και stylish μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε, ανάλογα με τα κομμάτια που θα επιλέξετε να τα συνδυάσετε. Οι fashionistas λατρεύουν να τα παρουσιάζουν με high heels με στόχο να «παντρέψουν» δύο διαφορετικά στιλ που θα χαρίσουν όμως ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, για μία πιο casual αισθητική, προτιμήστε λευκά sneakers κι ένα t-shirt σε αντίστοιχη απόχρωση. Μία shoulder bag αλλά και χρυσά κοσμήματα θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας. 

Tailored pants 

277477782-136003075621002-5705716299467730327-n.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Τα παντελόνια που είχαμε συνηθίσει για τα απόλυτα office looks, πλέον αποτελούν βασικό συστατικό των συνόλων των fashion gurus. Χαρακτηρίζονται από πολλή άνεση και θα μετατραπούν σε key-items των καθημερινών εμφανίσεων. Τα tailored pants χαρακτηρίζονται από wide γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα μας, καθώς μας χαρίζουν μερικούς πόντους, ειδικότερα αν τα επιλέξετε με ψηλοτάκουνα. Θα τα συναντήσετε σε ουδέτερα χρώματα για μεγαλύτερη ευελιξία, όπως το λευκό και το μπεζ, αλλά και σε έντονες αποχρώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Θα προσθέσουν μία polished αισθητική στην εικόνα σας και σίγουρα δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, μη χάνετε άλλο χρόνο, ενώ αν είστε λάτρεις, μπορείτε να μεγαλώσετε τη collection σας.

Soft pants

c28bf24da83352e8997a555191598209.jpg
Style du monde

Οι μαλακές υφές που χαρίζουν κίνηση και αγκαλιάζουν μοναδικά τη σιλουέτα, θα γίνουν ο καλύτερός μας σύμμαχος το καλοκαίρι που έρχεται. Η «χαλαρή» φιλοσοφία τους μας δίνει τη δυνατότητα να τα επιλέγουμε όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξαρτήτως περίστασης. Παρατηρούμε ότι η ζήτηση τους έχει αυξηθεί κατά πολύ, γεγονός που αποδεικνύει ότι ήρθαν για να μείνουν. Πώς θα τα συνδυάσετε; Για πιο formal outfits μπορείτε να κινηθείτε σε αμάνικα γιλέκα που είναι must αλλά και πλεκτά cardigans με thong sandals ή slippers. Για τις βόλτες σας, δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές, οι οποίοι επιλέγουν να τα συνδυάζουν με bras. 

Bermuda shorts 

276106981-1043482079567636-1661740358477442663-n.jpg
Image source: @greceghanem

Ναι, ανήκουν στα αγαπημένα μας και σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι η εποχή τους. Τα έχουμε δει σε πλήθος υφασμάτων -ακόμα και δερμάτινα-, σχεδίων και χρωμάτων. Τα bermuda shorts έχουν μία θέση στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Οι τρόποι για να τις φορέσετε ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεσή σας. Για τα πρωινά office looks επιλέξτε ένα bermuda suit με εντυπωσιακά mules ή clogs που κερδίσουν τις εντυπώσεις. Για τις πρωινές σας βόλτες, κινηθείτε σε tank tops και sneakers, εντυπωσιάζοντας με την casual chic αισθητική σας. 

Loose denim

277042844-932144227449518-5252274838692327891-n.jpg
Image source: @lindatol_

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αποχωριστείτε τα τζιν παντελόνια σας, τότε πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο loose γραμμές. Μάλιστα αν θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε low-rise boyfriend jeans, βγαλμένα από τη δεκαετία των '00s. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και εντάξτε το στις εμφανίσεις σας. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.