fbpixel

Search icon
Search
These boots are made for walking: Οι μπότες που θα μας «κλέψουν» την καρδιά τη νέα σεζόν
TRENDS & CATWALKS

These boots are made for walking: Οι μπότες που θα μας «κλέψουν» την καρδιά τη νέα σεζόν

Τα πιο ανενεωμένα σχέδια που μπορείτε να φορέσετε από τώρα


Αδιαμφισβήτητα οι μπότες είναι τα υποδήματα του χειμώνα. Τα πολλά και διαφορετικά designs που κάνουν την εμφάνισή τους είναι ο καλύτερος τρόπος για ανανέωση, ενώ παράλληλα ικανοποιούν όλα τα γούστα και μπορούμε να επιλέξουμε ένα σχέδιο για όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρόλο που το 2020 δεν είναι η καλύτερη χρονιά για όλους μας και πολλοί ανυπομονούν να «φύγει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στον χώρο της μόδας, αυτό το key item έχει χαρίσει καταπληκτικές δημιουργίες που φαίνεται θα μας ακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά. 

Από κλασικά σχέδια, μέχρι μοντέρνα χρώματα και γραμμές που θα λειτουργήσουν ως boost τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία μας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα boots designs που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή σας συλλογή για τη μετά καραντίνα εποχή που δεν αργεί να έρθει!

Colourful cowboy

it-boots-2.jpg
Image source: @isabelmarant

Ενώ έχουμε συναντήσει πολλά cowboy σχέδια στην κατηγορία των boots, το καινούριο στιλ είναι κάπως διαφορετικό. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τη minimal αισθητική, όπως αποδεικνύουν καθημερινά, με άριστο τρόπο τα κορίτσια του street style με τις επιλογές τους. Αν λοιπόν θέλετε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω και να προλάβετε τις τάσεις, ήρθε η στιγμή να στραφείτε στις maximalist επιλογές, διότι επιστρέφουν. Σκεφτείτε μπότες, βασισμένες σε ριγέ μοτίβα, έντονα χρώματα και μεταλλικά στοιχεία – όλα αυτά σε συνδυασμό με το στιλ του καουμπόι- και δημιουργήστε τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της σεζόν.

Flat chunky

it-boots-3.jpg
Courtesy of Celine

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει τις έντονες σόλες ή αλλιώς γνωστές σε όλους μας chunky sole. Σε περίπτωση που είστε λάτρεις των τάσεων και θέλετε να τις ακολουθείτε κατά «γράμμα», πρέπει να κάνετε κάποιος υποχωρήσεις. Τα νέα Chelsea σχέδια επιστρέφουν με μία ελαφρώς πιο κολακευτική σόλα , ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με ακόμα περισσότερα κομμάτια. Σκεφτείτε ότι αυτό το στιλ υποδημάτων θα φαίνονται πάντα λαμπερό ακόμα και μ’ ένα midi dress σε μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Sock style

it-boots-1.jpg
Image source: @balmain

Κι όμως επέστρεψαν! Παρά το γεγονός ότι είχαμε να τα συναντήσουμε αρκετό καιρό, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι παρουσίασαν φανταστικά σχέδια υποδημάτων που θυμίζουν τις άνετες και ζεστές μας κάλτσες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φαντασμαγορικό show του Balmain, τον περασμένο Σεπτέμβριο που «έκοψε» την ανάσα; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα sock style ζευγάρι, είτε flat είτε ψηλοτάκουνα. Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες τάσεις της σεζόν που δε βλέπουμε την ώρα να τη φορέσουμε για all day looks.

Wellies

it-boots-4.jpg
Courtesy of Prada

Είτε είστε λάτρεις αυτού του στιλ είτε όχι, δε μπορείτε να αρνηθείτε ότι οι Wellington boots ή αλλιώς οι γαλότσες, αποτελούν ένα statement κομμάτι της χειμερινής σεζόν. Τις συναντήσαμε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2020. Η Miuccia Prada παρουσίασε φανταστικά items σε παστέλ αποχρώσεις με έντονη σόλα, ενώ η Bottega Veneta από την πλευρά της δημιούργησε iconic ankle Wellington boots σε πράσινη neon απόχρωση αλλά και fluoro ροζ και το ονόμασε «μπότες λακούβας». Οίκοι όπως Ganni και Loewe, «έκλεψαν» την παράσταση με ankle boots από καοτσούκ. Plus, όλες οι fashion lovers έχουν ένα ζευγάρι στην κατοχή τους.

Leather boots

it-boots.jpg
Courtesy of Chanel

Το δέρμα εκτός του ότι θεωρείται η απόλυτη τάση σε όλα τα κομμάτια για τη φετινή σεζόν είχε πάντοτε μία πολύ σημαντική θέση στα χειμερινά υποδήματα. Η νέα «εμμονή» είναι το it design του οίκου Chanel. Η διχρωμία τους τις κάνει ακόμα πιο περιζήτητες ενώ το μήκος τους τις καθιστά ικανές να ταιριάξουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Εμπνευστείτε από το σχέδιο του οίκου και βρείτε αυτές που ταιριάζουν στην εικόνα και στο στιλ σας.