fbpixel

Search icon
Search
The place to be: Η Ελλάδα αποτελεί και φέτος πόλο έλξης για τους πιο λαμπερούς celebrities
PEOPLE & MOMENTS

The place to be: Η Ελλάδα αποτελεί και φέτος πόλο έλξης για τους πιο λαμπερούς celebrities

Ποιοι έχουν επιλέξει ήδη τη χώρα μας για τις διακοπές τους;


Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι οι celebrities και οι A-listers λατρεύουν να επισκέπτονται την Ελλάδα, ειδικά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Συνεπώς, είναι πολύ λογικό να συμβαίνει το ίδιο και φέτος... Ήδη, πολλοί από τους διάσημους που ακολουθούμε πιστά στα social media και προσπαθούμε μανιωδώς να μάθουμε μερικά από τα μυστικά τους, έχουν βρεθεί στη χώρα μας κι έχουν απολαύσει ένα πρώτο, mini-break σε αυτήν, δημιουργώντας νέες εμπειρίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Ποιοι είναι -μέχρι στιγμής- οι celebrities που έχουν πει ένα μεγάλο «ναι» στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα αποτελεί ξανά πόλο έλξης

Kelly Rutherford

Οι περισσότεροι από εμάς, τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της ως «Lily van der Woodsen» στο Gossip Girl, με τις super-stylish εμφανίσεις της να αφήνουν εποχή και να αποτελούν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα. Η Kelly Rutherford καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές και πολύ συχνά, οι followers της την αποθεώνουν για τα outfits που μοιράζεται μέσα από τα social media της. Η γνωστή ηθοποιός, έχει παραδεχθεί αρκετές φορές δημόσια τα τελευταία χρόνια πως αγαπά την Ελλάδα και τα ελληνικά brands, έχοντας αποκτήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους και φέτος, δεν παρέλειψε κι αυτή να βρεθεί στη χώρα μας, θέλοντας να κάνει ένα break από όλους κι από όλα. Λίγες εβδομάδες μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα, η Rutherford επέστρεψε για τις διακοπές της κι αυτή τη φορά επέλεξε τη μαγευτική Μήλο, απολαμβάνοντας όπως φάνηκε μέσα από τα posts της την παρουσία της σε αυτήν. Αναμφίβολα, η χώρα μας της ταιριάζει πολύ!


Claudia Schiffer

Μία ακόμη -πανέμορφη κι άκρως εντυπωσιακή- star που έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, είναι η Claudia Schiffer. Το πασίγνωστο supermodel επέλεξε για μία ακόμη summer-season τη χώρα μας, για να κάνει ένα σύντομο break, συνεχίζοντας την... παράδοση, καθώς σταθερά κάθε καλοκαίρι καταφθάνει σε αυτήν για τις διακοπές της. Φέτος, ο δικός της αγαπημένος προορισμός ήταν η Σαντορίνη, με την ίδια να μοιράζεται πολλές διαφορετικές φωτογραφίες στα social media της, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα», ανέφερε η Schiffer στο Instagram της, με τους Έλληνες followers της να την καλωσορίζουν μέσα από τα μηνύματα και τα σχόλιά τους.


Joe Jonas

Η μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, αποτέλεσε τον ιδανικό λόγο για πολλούς celebrities και A-listers να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για ένα σύντομο ταξίδι, απολαμβάνοντας την παρουσία τους σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο Joe Jonas, με τον γνωστό ερμηνευτή των «Jonas Brothers» να καταφθάνει πρώτα στην Αθήνα και στη συνέχεια, να λέει ένα μεγάλο «ναι» και στη Μύκονο. Ο πασίγνωστος star, από την πρώτη στιγμή της άφιξής του στο νησί των Ανέμων μαγνήτισε τα βλέμματα επάνω του κι όσοι τον συνάντησαν, σημείωναν πως έμοιαζε να είναι αρκετά ήρεμος και ευδιάθετος, απολαμβάνοντας την παρουσία του σε αυτό και την απόλυτη, ελληνική φιλοξενία. «Αγαπώ την Ελλάδα», σημείωσε σε σχετικό μήνυμά του στα social media ο Joe Jonas και κάπως έτσι, διαφήμισε κι αυτός τη χώρα με τον πιο iconic τρόπο, την ώρα που τη δική της κόκκινη καρδιά πρόσθεσε στα σχόλια η γνωστή DJ, Peggy Gou, που κι αυτή λατρεύει την Ελλάδα...


Kim Kardashian

Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, σε κάθε τους βήμα, οι Kardashians βρίσκονται στο επίκεντρο και συγκεντρώνουν με απίστευτη ευκολία όλα τα βλέμματα επάνω τους. Αυτό συνέβη και πριν από μερικές ημέρες, όταν η Kim και η Kendall, μαζί με τη μητέρα τους, Κris, κατέφθασαν στην Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα μέρη της. Οι λαμπερές γυναίκες, όπως συνηθίζουν πλέον, προσπάθησαν -όσο ήταν αυτό εφικτό- να κρατήσουν κρυφή την ακριβή τοποθεσία τους, επιλέγοντας τις Σπέτσες για το δικό τους mini-break. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Kim, η Kendall και η Kris, μαζί με τον Bad Bunny, απόλαυσαν τις εξορμήσεις τους με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Jeff Bezos και όλοι τους έμοιαζαν εντυπωσιασμένοι από τα τοπία και την απίστευτη ομορφιά των Σπετσών.


Ashley Graham

Η Ashley Graham, είναι μία ακόμη διάσημη περσόνα που επέλεξε την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, για τις δικές της summer-vacations. Το πασίγνωστο plus size μοντέλο, είπε ένα μεγάλο «ναι» στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά και την -εκθαμβωτική- Κέρκυρα, καταφθάνοντας στα iconic νησιά μαζί με τον αγαπημένο της, Justin Ervin. Μάλιστα, η Ashley Graham θέλησε να μοιραστεί πολλές από τις στιγμές της στα ελληνικά νησιά μέσα από τα social media της και δήλωσε γοητευμένη από την παρουσία της σε αυτά, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις κι εμπειρίες, σε μαγευτικά τοπία μπροστά από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, που κέρδισαν αμέσως μία θέση στην καρδιά της.


Kylie Minogue

Μετά από μία πρώτη παρουσία στην Αθήνα, για επαγγελματικούς κατά βάση λόγους, η Kylie Minogue βρήκε την ευκαιρία να δώσει μία μικρή... παράταση στο ταξίδι της στην Ελλάδα και βρέθηκε και στη Μύκονο, για ένα άκρως χαλαρωτικό mini-break. H πασίγνωστη performer, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη ζεστή φιλοξενία που της επιφύλασσαν οι locals, ενώ συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της. Αυτή, ήταν η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που η Kylie επισκέφθηκε τη Μύκονο και μάλιστα, η ίδια έχει παραδεχθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις της πως η ελληνική γαστρονομία έχει κερδίσει μία σταθερή θέση στην καρδιά της κι είναι ένας από τους λόγους, που την κάνουν να θέλει συνεχώς να επιστρέφει στη χώρα μας.


Goldie Hawn

Last but not least, στην Ελλάδα βρέθηκε και φέτος η Goldie Hawn, που αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα μας και ταξιδεύει κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε αυτήν, μαζί με την εγγονή της Rio Laura, ενώ στο πλευρό της ήταν και ο Kurt Russell. Το διάσημο ζευγάρι έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τις Σποράδες κι εκεί έχει βρει το καταφύγιό του, επιστρέφοντας κάθε καλοκαίρι στη Σκιάθο, όπου έχει αποκτήσει πλέον και το δικό του σπίτι και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αχλαδιές. Οι πασίγνωστοι stars -φυσικά- δεν πέρασαν απαρατήρητοι και όπως συνηθίζουν, ήταν ιδιαίτερη φιλικοί και απλοί, περνώντας αρκετό χρόνο μαζί με τους locals στα τοπικά μαγαζάκια της περιοχής, θέλοντας να γευτούν τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και τα αρώματα, που τους ταξιδεύουν σε μία διαφορετική εποχή.


Για μία ακόμη summer-season, η χώρα μας αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους A-listers και είναι σίγουρο, πως στην πορεία του καλοκαιριού θα αυξηθούν ακόμη περισσότεροι οι celebrities που θα καταφθάσουν σε αυτήν και θα της χαρίσουν μερική από τη λάμψη τους...