fbpixel

Search icon
Search
Τhe Comeback: Τα καλύτερα looks από το Sex and the City & πώς θα τα φορέσουμε σήμερα
STYLE PEOPLE

Τhe Comeback: Τα καλύτερα looks από το Sex and the City & πώς θα τα φορέσουμε σήμερα

Aνήκουν στις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν


Πλέον είναι κι επίσημο. Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, το Sex and the City επιστρέφει στη μικρή οθόνη και εμείς δε βλέπουμε την ώρα. Η ίδια η πρωταγωνίστρια κι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon, Sarah Jesica Parker, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το teaser του νέου κύκλου, που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προβληθεί μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO, (ΗΒΟMax)

Παρόλο που μία από τις πρωταγωνίστριες, η Kim Cattrall δεν αποτελεί πλέον μέρος του cast, η ανακοίνωση του remake μάς έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις πιο fashionable στιγμές όλων αυτών των χρόνων, τις οποίες συναντήσαμε τόσο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής πορείας της σειράς, όσο και στις δύο ταινίες που προβλήθηκαν αργότερα.

Καθώς λοιπόν η μόδα ακολουθεί πάντοτε μία κυκλική πορεία και οι τάσεις εμφανίζονται ξανά και ξανά, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και δείτε ξανά τις πιο statement εμφανίσεις του Sex and the City που αποτελούν hot trends τη σεζόν που διανύουμε!

Colour blocking

sexthecity-2.jpg

Όταν αναφερόμαστε σε έντονα χρώματα, τα οποία μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να απογειώσουν την εικόνα μας αλλά και να φτάσουν στα ύψη τη διάθεση μας, δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στην «ακομπλεξάριστη» και «απελευθερωμένη» Samantha. Όχι μόνο δε φοβήθηκε ποτέ να ταιριάξει πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί αλλά το έκανε και με τον πιο φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός των τόνων του μπλε με την κόκκινη φούστα, είναι μία από τις στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Αν έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε κι εσείς το συνδυασμό περισσότερων από 3 χρώματα, για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια, κινηθείτε στις αποχρώσεις ενός χρώματος, όπως για παράδειγμα του κόκκινου.

Print on print

sexthecity-3.jpg

Παρόλο που πολλές φορές τα παπούτσια ή τα φορέματα της Carrie Bradshaw «κέρδιζαν» τις εντυπώσεις, όλες οι fashion lovers έχουν «χαραγμένο» στη μνήμη τους του το patchwork παλτό της. Μεταφέροντας την εικόνα στο σήμερα θεωρείται ολόκληρη statement, διότι παρουσιάστηκε με άρτιο τρόπο το print on print. Η επιτυχία ενός τέτοιου συνόλου δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζει, αρκεί να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στα κομμάτια που θα επιλέξετε. Προσθέστε ένα item που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και τα υπόλοιπα φροντίστε να ανήκουν στην κατηγορία των «ουδέτερων» μοτίβων όπως οι ρίγες ή τα πουά.

Pink

sexthecity-5.jpg


H Charlotte York, η γλυκιά και παραδοσιακή γυναίκα που είχε πάντοτε ως στόχο της την οικογένεια, συχνά επέλεγε εμφανίσεις που ήταν βασισμένες στις ροζ αποχρώσεις. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν που διανύουμε κι όπως όλα δείχνουν θα το βλέπουμε παντού. Χαρακτηριστικό είναι το total pink outfit που επέλεξε στη δεύτερη ταινία. Το κοστούμι της αποτελούνταν από midi skirt και top σε μία από τις πιο έντονες αποχρώσεις του ροζ, ενώ και η τσάντα της ήταν ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία. Ξεκινήστε από τώρα να πειραματίζεστε μ’ αυτό το χρώμα που θα αποτελέσει βασική επιλογή τους επόμενους μήνες.

Suits

sexthecity-4.jpg

Τα κοστούμια αποτελούσαν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Samantha στο Sex and the City και είναι πλέον ένα από αυτά που επιλέγουν πολύ συχνά, σχεδόν συνέχεια, τα fashion girls τις τελευταίες σεζόν. Το white two pieces suit που είχε παρουσιάσει με ξεχωριστό τρόπο είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, την περίοδο που διανύουμε. Το λευκό έχει γίνει must have colour του χειμώνα κι εσείς πρέπει να το εντάξετε στη ντουλάπα σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Polka dots

sexthecity-6-1.jpg

Η Charlotte συμμετείχε σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας του Sex and the City. Πέραν όμως από το σενάριο, τις εντυπώσεις είχε «κλέψει» και η εμφάνιση της, η οποία αποτελούνταν από ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα κι ένα ροζ πανωφόρι. Τα polka dots είναι ένα από τα πιο «ήσυχα» μοτίβα και γι αυτό λέγεται και ουδέτερο. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά κομμάτια και σχέδια και είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός print on print outfit. Επενδύστε σ’ ένα τέτοιο κομμάτι και δε θα το μετανιώσετε.

Cardigans

sexthecity-7.jpg

Στην 6η σεζόν της σειράς, η Carrie εμφανίζεται άνετη και casual μ’ ένα cardigan, τζιν παντελόνι και ζεστές μπότες. Με όλα τα κομμάτια δηλαδή που χρησιμοποιούμε κι εμείς για τη δημιουργία ενός πετυχημένου και ολοκληρωμένου συνόλου. Τα cardigans είναι απαραίτητο κομμάτι τόσο για εμφανίσεις εντός όσο και εκτός σπιτιού. Φυσικά και δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το denim παντελόνι μας.