fbpixel

Search icon
Search
Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ - Η επίσημη ανακοίνωση
PEOPLE & MOMENTS

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ - Η επίσημη ανακοίνωση

Στις 8 & 9 Ιουνίου


Η είδηση πως η ερχόμενη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ανακουφίζοντας το κοινό που είχε προμηθευτεί τα εισιτήριά του πριν από καιρό. Μετά την κατάρρευση των Στεγάστρων Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, υπήρχε έντονα και δικαιολογημένα η σκέψη πως ενδέχεται να μην καταφέρνουν να λάβουν χώρα όλα τα προγραμματισμένα events, μέσα στα οποία είναι και η πολυαναμενόμενη συναυλία του διάσημου συγκροτήματος.

Παρόλο που οι εργασίες είναι πολλές και ιδιαίτερα χρονοβόρες λόγω της μεγάλης ζημιάς, η διαδικασία της αποκατάστασης προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με το Στάδιο να επιστρέφει και πάλι από τα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay: Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου. Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

shutterstock-2009220152.jpg


Στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Θα μπορέσουν, λοιπόν, να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως και εγώ την περιμένω», κλείνοντας με έναν χαρακτηριστικό στοίχο του συγκροτήματος: "And everything's not lost…When you thought that it was over".

Info: Οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένες για τις 8 & 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "Music Of The Spheres", και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν στην Ελλάδα. Αρχικά, προγραμματισμένη ήταν μόνο μία εκ των δύο ημερομηνιών, αλλά εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης για τη συναυλία τους, ανακοινώθηκε και η δεύτερη ημερομηνία. Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: