fbpixel

Search icon
Search
Τέλεια μαλλιά και με μάσκα; Τώρα γίνεται με αυτά τα εύκολα hairstyles
HAIR & NAILS

Τέλεια μαλλιά και με μάσκα; Τώρα γίνεται με αυτά τα εύκολα hairstyles

6 χτενίσματα που θα σας ενθουσιάσουν


Οι μάσκες αποτελούν πια πραγματικότητά μας κι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αξεσουάρ που όλες και όλοι θα παίρνουμε μαζί μας φεύγοντας από το σπίτι μας. Αφού λοιπόν μιλήσαμε για το μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε όταν φοράτε μάσκα, αλλά και για το φαινόμενο maskne και πώς μπορείτε να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας μετά την πολύωρη χρήση μάσκας, οπότε τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο κεφάλαιο μαλλιά και πώς αυτά θα δείχνουν πιο όμορφα και κομψά. Μετά από πολλές αναζητήσεις στα social media και στις street style εμφανίσεις celebrities του εξωτερικού, βρήκαμε όλα εκείνα τα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας, ώστε να παραμένετε stylish και κομψές ακόμη κι όταν φοράτε μάσκα. 

The classic ponytail

82744948-309314806869440-1920017485586656842-n.jpg

Image Source: @kourtneykardash

Η κλασική αλογοουρά δεν μπορεί να λείπει από αυτό το άρθρο, αφού αποτελεί ένα χτένισμα που μπορεί να σταθεί επάξια σε οποιαδήποτε συνθήκη και περίσταση. Plus, είναι πανεύκολο να δημιουργηθεί μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας. Πάρτε για παράδειγμα την Kourtney Kardashian, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram με ponytail και μάσκα. Απλά πανέμορφη!

Loose waves

72886893-1149298895446667-4341993565037367071-n.jpg

Image Source: @jenniferaniston

Πρόκειται για ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε για να φέρετε μια sexy αίσθηση στο στιλ σας. Όπως ακριβώς έκανε και η λατρεμένη μας Jennifer Aniston. Για να το δημιουργήσετε θα πρέπει να φτιάξετε μπούκλες σε διάφορες τούφες των μαλλιών σας και μετά να τις χαλάσετε με μια λεπτή χτένα για να φαίνονται πιο φυσικές. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο όμορφο και ανεπιτήδευτο που δε θα το πιστεύετε. 

Extra pigtails

fireshot-capture-691-ariana-grande-sto-instagram-wwwinstagramcom.png

Image Source: @arianagrande

Οι pigtails, δηλαδή οι δύο αλογοουρές, μία στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και μια άλλη στην αριστερή, αποτελούν ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της Ariana Grande, το οποίο δεν αποχωρίζεται ούτε τώρα που φοράει συχνά μάσκα. Για να το δημιουργήσετε κι εσείς για να πάρετε λίγο από τον αέρα σας, θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα και να φτιάξετε τις αλογοουρές σας. Τόσο απλό!

The hair clip hack

hair-clips.jpg
Image Source: @theinstaduo_


Τα hair clips αποτελούν τεράστια τάση φέτος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποχωριστείτε ακόμη κι όταν φοράτε μάσκα. Τα κορίτσια του Instagram μας έδειξαν τον πιο έξυπνο τρόπο για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας τσιμπιδάκια σε συνδυασμό με τη μάσκα μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε το λαστιχάκι της μάσκας πιο πίσω από το αυτί και να το στερεώσετε με ένα υπερμέγεθες hair clip εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Plus, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη μάσκα σας. 

Straight & Sleek

fireshot-capture-694-jenna-perry-sto-instagram-last-months-brunette-transformations-cam-wwwinstagramcom.png

Image Source: @jennaperryhair

Αν από την άλλη δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω ελεύθερα, αφού πρώτα τα ισιώσετε πολύ καλά και κάνετε τη χωρίστρα στη μέση ή το πλάι ακολουθώντας το παράδειγμα της Dua Lipa. Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε αρκετά σκουλαρίκια στα αυτιά της μικρού μεγέθους για να τραβήξει εκεί όλη την προσοχή. 

Matchy headbands

fireshot-capture-697-epona-valley-sto-instagram-still-wearing-white-s-doubling-our-wwwinstagramcom.png

Image Source: @eponavalley

Μια άλλη ιδέα για το hairstyle σας είναι να ταιριάξετε τη μάσκα σας με το headband σας. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μεγάλες μπούκλες στα μαλλιά σας, δώστε διάρκεια ψεκάζοντας αρκετή ποσότητα λακ και στερεώστε στα μαλλιά σας μια headband που θα έχει το ίδιο μοτίβο της μάσκας. Μάλιστα, εάν αγαπάτε το DIY μπορείτε να προμηθευτείτε υφάσματα στα prints που σας αρέσουν και να φτιάξετε τόσο τις δικές σας αυτοσχέδιες μάσκες και παράλληλα τις δικές σας κορδέλες για να πετύχετε τα πιο παιχνιδιάρικα looks.