fbpixel

Search icon
Search
Taylor Swift: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη
PEOPLE & MOMENTS

Taylor Swift: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη

Χαμογελάει ξανά η γνωστή performer


Είναι μία γυναίκα που βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν και όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω της. Αναμφίβολα, το 2024 έχει ξεκινήσει με τον πιο μαγικό τρόπο για την Taylor Swift, με την πασίγνωστη performer να απολαμβάνει την επιτυχία της και τώρα, να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes World's με περιουσία που αγγίζει το 1.1 δισ. δολάρια και πλέον, έχει μία θέση κι επίσημα στο πάνθεον των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη.

Μία σπουδαία στιγμή για την Αμερικανίδα star!

Μία λίστα με απίστευτη λάμψη

shutterstock-2003958008.jpg

Έχει συνηθίσει να μαγνητίζει τα βλέμματα on stage, αλλά τώρα, η Taylor Swift βλέπει ξανά όλη την προσοχή να στρέφεται επάνω της κι αυτή τη φορά, για έναν διαφορετικό λόγο. Η διάσημη performer μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes World's με 1.1 δισ. δολάρια, μαζί με τον Sam Altman, τον CEO του OpenAI, ενώ στην κορυφή της βρίσκεται ο Γάλλος μεγιστάνας της LVMH, Bernard Arnault με εκτιμώμενη περιουσία που αγγίζει τα 233 δισ. Η Swift είδε τις μετοχές της το τελευταίο διάστημα να... εκτοξεύονται και παράλληλα με την επιτυχία της στη βιομηχανία της μουσικής, εξίσου πετυχημένη είναι η πορεία της κι εκτός σκηνής, με τους fans της να την στηρίζουν περισσότερο από ποτέ! 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την παρουσία της στο "Allegiant Stadium" του Las Vegas πριν από μερικές εβδομάδες, για τον μεγάλο τελικό του Super Bowl, προκειμένου να  παρακολουθήσει τον Travis Kelce, με τον αγαπημένο της να της χαρίζει ένα iconic φιλί και να στέφεται τελικά και πρωταθλητής; Η Αμερικανίδα ήταν κι εκεί κεντρικό πρόσωπο και κατά γενική ομολογία, ήταν αυτή που... εκτόξευσε τη λαμπερή βραδιά, βιώνοντας σπουδαίες στιγμές.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως στη σχετική λίστα του Forbes έχει ξανά μία θέση ο θρύλος του μπάσκετ, Magic Johnson με περιουσία που φτάνει τα 1.2 δισ. δολάρια, αλλά και ο τηλεοπτικός παραγωγός Dick Wolf, που βρίσκεται πίσω από τις αμερικανικές σειρές Law and Order και Chicago PD, επίσης με 1.2 δισ. δολάρια. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η τάξη των δισεκατομμυριούχων για το 2024 θα είναι κατά 255% πλουσιότερη σε σχέση με πριν από μια δεκαετία, με συνολική αξία που... εκτοξεύεται στα 2 δισ. δολάρια, την στιγμή που η elite αυτού του κόσμου είναι πλουσιότερη από ποτέ, με συλλογικό πλούτο στα 14.2 τρισ. δολάρια! Νούμερα που... ζαλίζουν και περιουσίες που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Αστέρι που λάμπει περισσότερο από ποτέ

vf1421-taylor-swift-tout.jpg

Πριν από μερικές εβδομάδες, είδε το όνομά της να προστίθεται σε μία ξεχωριστή κατηγορία καλλιτεχνών, γράφοντας τη δική της ιστορία στα φετινά Grammys, με χρυσά γράμματα. Στα 34 της χρόνια, η Taylor Swift που έχει δει πολλούς στη διάρκεια της καριέρας της να την αμφισβητούν και να της γυρίζουν την πλάτη, βίωσε μία μοναδική στιγμή, καθώς έκανε για τέταρτη φορά δικό της το "album of the year", σε μία κατηγορία που έχει αναγάγει σε… προσωπική υπόθεση. Η διάσημη performer έχει πλέον να επιδείξει τις περισσότερες νίκες στην εν λόγω κατηγορία από κάθε άλλο καλλιτέχνη, μπαίνοντας σε ένα κλειστό club, στο οποίο βρίσκονται -επίσης- οι Frank Sinatra, Stevie Wonder και Paul Simon και κάπως έτσι, προχώρησε σε μία σπουδαία -για την ίδια- ανακοίνωση. 

Όλα αυτά, τη στιγμή που η Αμερικανίδα γνωστοποίησε ότι έρχεται το νέο της album με τίτλο "The Tortured Poets Department", το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, με τους fans της να μετρούν ήδη αντίστροφα και την ίδια να απολαμβάνει όλη αυτή την επιτυχία, περισσότερο από ποτέ. Σε επαγγελματικό επίπεδο όλα δείχνουν να κυλούν πολύ-πολύ όμορφα για την Taylor Swift, ενώ το ίδιο ισχύει και για την προσωπική της ζωή, με τον αγαπημένο της, Travis Kelce να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και να την στηρίζει με τον δικό του τρόπο σε κάθε της βήμα. Τι άλλο ετοιμάζει; Η απάντηση θα δοθεί στο κοντινό μέλλον, με την Αμερικανίδα να μαγνητίζει τα βλέμματα και να αποτελεί το απόλυτο hot πρόσωπο στο ξεκίνημα του 2024...